sampeyan egeomates

Situs fokus ing promosi sumber daya kanggo
Geo-engineering

Saka 2007 kita nyedhiyakake pribadi, cara lan isi ing disiplin #CAD #GIS #BIM

Koleksi Kursus Kursus Geo-Engineering sing paling lengkap - dening AulaGEO

Geospasial Pakar

  1. ArcGIS - QGIS dhasar
  2. ArcGIS Pro majeng
  3. Ilmu data
  4. GIS web + Arcpy
  5. QGIS
  6. Blender - Modeling kutha

negara nyambut gawe Pakar

  1. Sensing jarak jauh
  2. Google Earth
  3. Analisis banyu HEC-RAS 1
  4. Analisis banyu HEC-RAS 1
  5. Modelling Recap
  6. Blender - Modeling Kutha

Sipil nyambut gawe Pakar

  1. AutoCAD
  2. Tingkat 3D Sipil 1
  3. Tingkat 3D Sipil 2
  4. Tingkat 3D Sipil 3
  5. Tingkat 3D Sipil 4

3D modeling Pakar

  1. Sketchup
  2. 3Ds Max
  3. Modelling Recap
  4. Arsitektur Revit
  5. Panemu Nastran
  6. Blender - Modeling kutha

bim Struktural Pakar

  1. Struktur Revit
  2. Robot Struktural
  3. Beton lan baja dikiataken
  4. Metodologi BIM
  5. BIM 4D- NavisWorks

Product Siklus urip Pakar

  1. Pakaryan Ansys
  2. Dhasar paramètrik CREO
  3. CREO Parametri penengah
  4. Parametrik CREO Advanced
  5. 3D printing
  6. Panemu Nastran

bim MEP Pakar

  1. MEP - Sistem Plumbing
  2. MEP - Sistem Listrik
  3. MEP - Sistem HVAC
  4. Metodologi BIM
  5. BIM 4D- NavisWorks
  6. Panemu Nastran

bim operasi Pakar

  1. BIM - 5D Quantity take-off
  2. Alur kerja BIM - Dynamo
  3. Arsitektur Revit
  4. Metodologi BIM
  5. Pambuka Kembar Digital
  6. BIM 4D- NavisWorks

Global Reach of Geofumadas

150.000 pengunjung unik teka kene saben wulan saka Google
Panggenan Kene
+ Pengikut 40.000 ing saluran media sosial.