Tabel Perbandingan meh total stasiun 50

GeoInformatics kaget kita sasi iki kanthi edisi 49 sing nuduhake stasiun total sing beda ing tabel perbandingan sing bisa dadi migunani banget kanggo wong-wong sing kudu nggawe keputusan wektu tuku, uga kanggo trek model sing wis wis suwe saya suwe saya suwe saya suwe.

tabel komparatif saka total stasiun

Sawetara merek iki arang banget amarga kurang penetrasi ing pasar Hispanik lan uga amarga saka novelty utawa amarga luwih saka siji wis ngganti jenenge. Sing paling gedhe saka sajarah review 4 taun kepungkur muncul Leica sing jenenge Flexline bertahan lan wakil Eropa ngendi asalé, Nikon lan SPECTRA katon sanajan saiki properti saka Trimble sing ing tabel sadurunge ora katon karo peralatan dhewe. Sing tahan kanggo gabungan, Topcon lan Sokkia (Topcon Property) asal Asia sing wis mesthi wis akeh penetrasi ing pasar Amerika Latin. FOIF lan PENTAX njaga jeneng kasebut kanthi nambahake.

Lan sing ora ana ing meja: CST / Berger, SOUTH sing saiki katon cedhak karo KOLIDA.

Sabanjure kita ndaftar peralatan sing dipertimbangke lan taun perkenalan, senadyan kita saranake supaya sampeyan tetep edisi pdf amarga iku kanggo koleksi.

Produsen

Peralatan kalebu

FOIFtabel komparatif saka total stasiun
  • OTS 810 Win CE TS (2009)
  • OTS 680 Ultra (2011)
  • OTS 680 Power (2008)
  • OTS 650 Basic (2010)
tabel komparatif saka total stasiunGeo-allen
  • GTS 310 (2012)
  • GTS 335r (2012)
  • GTS 345r (2012)
GeoMaxtabel komparatif saka total stasiun
  • Zipp 10 (2012)
  • OTS 650 Basic (2010)
  • Zoom 80 (2012)
tabel komparatif saka total stasiunWonten
  • H92 (2012)
  • HTS 582AGX (2007)
tabel komparatif saka total stasiunKUALA
  • KTS 440L (2006)
  • KTS 440R (2008)
  • KTS 440RC / LRC (2010)
  • KTS 470RC / LRC (2011)
Leicatabel komparatif saka total stasiun
  • Flexline TS06 plus (2012)
  • Flexline TS09 plus (2012)
  • Viva TS11l (2010)
  • Viva TS15l (2010)
  • TS30 (2009)
Nikontabel komparatif saka total stasiun
  • Nivo C (2009)
  • Nivo M (2009)
tabel komparatif saka total stasiunPENTAX
  • R-400VN (2009)
  • R-400N (2009)
  • R-400VDN (2009)
  • W-800 (2007)
  • R-200 (2011)
RUIDE tabel komparatif saka total stasiun
  • RTS-822R5 (2012)
  • RTS-862R5 (2012)
SANDING tabel komparatif saka total stasiun
  • STS-752RC (2012)
  • STS-772R (2011)
SOKKIA tabel komparatif saka total stasiun
  • Seri CX (2012)
  • FX Series (2012)
  • Seri AX NET (2011)
  • Seri SX (2012)
SPECTRA tabel komparatif saka total stasiun
  • FOCUS 6 (2009)
  • FOCUS 8 (2009)
  • FOCUS 30 (2009)
tabel komparatif saka total stasiunTOPCON
  • ES Series (2012)
  • Seri IS-3 (2011)
  • Seri MS-AX (2011)
  • Seri OS (2012)
  • Seri PS (2012)
Trimble tabel komparatif saka total stasiun
  • M3 (2010)
  • S3 (2010)
  • S6 (2011)
  • S8 (2011)
  • VX (2010)

Kanggo nemtokake apa, ora ana sing luwih apik ketimbang karo distributor lokal lan ngrungokake kanthi sabar marang puisi. Banjur pilih adhedhasar apa sing kita tanggung, ora adhedhasar apa sing ditawakake.

Waca publikasi

2 Balesan kanggo "Tabel komparatif saka meh total stasiun 50"

  1. Hello Julio.
    Aku wis nyerahake permintaan sampeyan menyang wakil Geo Allen sing nyedhiyakake peralatan ing Peru.
    Marang panjenengané menehi diskon Z! Kupon karo kode Geofumadas_CT, lan iku worth.

    Greetings.

  2. Aku pengin ngerti apa dheweke duwe distributor ing Peru, lan sepira rega rata-rata ing Dolar AS saka peralatan GPS Submetric kanggo topografi, saka merek Geo Allen.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.