Comparison Chart 60 Total Stations

Ing babagan survei peralatan, asring banget mbandhingake model siji lan sijine, yaiku saka merek sing padha utawa saka kompetisi. Saben perusahaan kalebu detail produke, nanging nggawe tabel perbandingan minangka tugas rumit.

topcomputer mbandhingake topk sokkiaBabagan iki, majalah Titik Awal, khusus ing geo-engineering area lan kang Versi digital gratis,  wis tugas suwene luwih saka 5 taun. Sampeyan mung kudu milih peralatan, sing bisa dadi model saka pabrikan sing padha utawa beda, lan sawise pencet tombol "mbandhingake" tabel komparatif karakteristik sing wis dipilih ditampilake.

topcomputer mbandhingake topk sokkia

Majalah iki ing saben edisi ngemot ulasan saka tim sing beda-beda, lan saben taun nganyari diluncurake sing kalebu model anyar. Kanggo masalah kasebut, iki minangka review saka taun 2009 sing nyakup 11 pabrikan lan 60 model Total Station sing beda, sing dak rangkum ing tabel ing ngisor iki:

Produsen

Peralatan kalebu

topcomputer mbandhingake topk sokkia Trimble Trimble 5600
Trimble 3600
Trimble M3
Trimble S8
Trimble S6
topcomputer mbandhingake topk sokkia SOKKIA SRX
Seri 30R
Seri 20
SET X Series
Seri 30RK
SCT6
topcomputer mbandhingake topk sokkia Leica Geosystems Inc. TPS1200 + Series Profesional
Seri FlexLine
Leica Builder
Sistem 2000
topcomputer mbandhingake topk sokkia Topcon Seri GPT 9000
GTS 230W Series
Seri GTS-750
Seri GPT-3000LW
Seri CTS 3000
Seri GPT-3100W
Seri GTS 100N
Seri GPT 7500
IS
GPT-7000i
Seri GTS-900
topcomputer mbandhingake topk sokkia Nikon / Tripod Data Systems Seri NPL-502
Seri NPR-302
Seri DTM-302
Seri DTM-502
Seri DTM-602
Seri NPL-602
topcomputer mbandhingake topk sokkia SELATAN NTS-960R WINDOWS SERIES
NTS-660R SERIES
NTS-360R SERIES
NTS-660 SERIES
NTS-350 SERIES
NTS-320 SERIES
NTS-960L WIN SERIES
topcomputer mbandhingake topk sokkia Pentax / Latitude Kulon Seri R-300NX
R-800EX Series
Seri V-200
R-300EX Series
Seri R-800NX
topcomputer mbandhingake topk sokkiaCST / berger Seri CST 200
Seri CST300R
Seri CST 200
topcomputer mbandhingake topk sokkia Laser Technology, Inc. PetaStar AE LPS
TruPulse 360
MapStar CM LPS
TruPulse AE LPS
topcomputer mbandhingake topk sokkia Spectra Precision / Tripod Sistem Data Fokus 10 Servo & Robot
Fokus 4
Fokus 4W
topcomputer mbandhingake topk sokkia Suzhou FOIF Co., Ltd, OTS6800
RTS6800
OTS680
OTS702 / 703 / 705
RTS702 / 703 / 705
RTS810

topcomputer mbandhingake topk sokkia Aku mikir proyek sing apik banget, yakuwi Poin Awal kene sampeyan bisa ndeleng meja, sanajan dudu siji-sijine jinis perbandingan sing ana. Aku uga menehi saran supaya sampeyan langganan majalah kasebut, sing duwe spesialisasi geo-engineering (wis ana wiwit taun 1975). Dicetak mung ana ing Amerika Serikat, gratis kanggo perusahaan ing lapangan, ana internasional versi digital, lan mesthi, gratis.

Sayange ing 2010 kaca sing dikembangake mbedakake operasi.

11 Wangsulan "Tabel Bandhingan 60 Stasiun Total"

  1. Aku pengin tuku stasiun total lan anggaranku cocog karo fokus 2 spekuler lan Nikon dtm-322.
    ing pengalaman endi sing bisa disaranake ing antarane aku?
    Gracias

  2. Sugeng sonten kula kepingin tuku Total Stasiun SOKKIA 630rk, aku kepengin weruh versi apa saka Total Stasiun iki lan kepiye? Wong sing bisa menehi saran kanggo aku

  3. Jubah, saka sing dakdeleng minangka merek sing murah lan saya ditampa ...

  4. Nuwun sewu, aku butuh informasi babagan total stasiun, FOKUS sadurunge 6 CARA, SOFTWARE lan KOMPLITEN UNTUK INFORMASI DOWNLOAD, THANKS

  5. Aku butuh perbandingan antarane stasiun Trimble 5605 lan stasiun Trimble 3605.
    muchas gracias

  6. Apa negara sampeyan sing manggon?

    Aku duwe pengalaman apik karo Sokkia SET, sanajan ana merek liya.

  7. Aku kudu nduwe stasiun total, merek ekonomi nanging nolak karya sing dianjurake

  8. menarik amarga ana ciri sing duweni lan bisa mbandhingake stasiun sing dibutuhake lan njupuk tekad sing ditampa

  9. Adil !!!! Tanpa luwih tresnaku ... Adil !!! Matur nuwun! 🙂

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.