10 jawaban sing menarik

image001 Aku ora pracaya ing judhul spam iki, kang aken a College tartamtu jawaban iki ing ujian, nanging aku sangsi sing luwih saka siji nggawe sah apik. Jawaban abang kuwi pikirane banter.

Apa gerakane ati?
Rotasi watara dhewe lan terjemahan sakitar awak.
Sampeyan kudu nyekeli aorta sing, sing ngalangi sampeyan mikir, sampeyan bodho!

ati

Menehi definisi lingkaran:
Iku baris sing macet ing rong ujung mbentuk bunder.
Gedhe, kanggo kepentingan metu katon prasaja ...

bunder

Apa Aqueducts?:
Padha ngeterake banyu saka siji menyang sisih liyane tinimbang nggawa ember.
Iki paling rasional kabeh.

aqueduct

Sastra- Ngukur ayat kaping loro sing ditulis ing papan:
About 75 centimeters
Good thing the genius did not have meter distances ...

langkah

Kanggo sinau, ing pirang-pirang bagean alam dibagi?:
'na' 'sampeyan' 'ra' lan 'maca'.
Davinci, sampeyan duwe syllable.

alam

Carane amfibia ambegan?:
Kodhok duweni cloacal cleft, sing ngluwihi swara cloak lan cloak khas.
Alhamdulillah, crack ...

toad

Carane pambentukan jajaran gunung?
Pagunungan ora digawé sajroning siji utawa rong dina, padha njupuk wektu maneh kanggo mbentuk.
Ya minggu, mungkin?

gunung

Apa atmosfer?
atmosfer situs ngendi pangolahan atmosfer kaya mega. Ing bagean sinar efek ora kekiro, kang sing sing gawé lindhu lan lemah temblamiento dumadi.
Tanpa tembung

atmosfer

Pirsani antibiotik:
Alkohol, katun lan hidrogen peroksida.
Ya, lan Band-Aids bakal teka kanthi bisa ditindakake dening pass ... sembrono!

Medical

Apa Iman?
Iku apa sing diwenehake dening Gusti Allah kanggo bisa ngerti para imam.
37 taun nyoba kanggo ngerti ...

gereja

Liwat: Future Live

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.