Tema 118 saka FOSS4G 2010

Salah sawijining sing paling apik sing bisa ditindakake saka acara kasebut yaiku presentasi PDF sing praktis banget kanggo referensi ing latihan utawa proses nggawe keputusan; luwih-luwih ing jaman saiki yen dunya geospatial sumber terbuka wis diwasa kanthi cara sing ngagetne. Iki minangka conto kreatifitas manungsa sing apik, sing ndaur-ulang lan nggawe macem-macem konsep sing padha karo inovasi kaya sing wis diarepake para perangkat lunak CAD / GIS. Ing koleksi iki, bandingane macem-macem alat beda-beda. Kaget manawa Patriarch MapServer tetep kuat ing keahliane, sanajan saiki dheweke duwe akeh sing nglengkapi utawa nglindhungi; uga GeoServer kanthi macem-macem aplikasi kayane bakal njupuk langkah sing mantep.

cabezal1

FOSS4G minangka acara lapangan geospasial gratis gratis (Perangkat Lunak Bebas lan Open Source kanggo Geospatial), sing wektu iki dianakake ing Barcelona. Acara iki dipromosekake dening organisasi lan proyek sing ningkatake optimalisasi upaya ing bidang iki kanggo nggoleki kualitas; Saben dina luwih akeh ditambahake, malah piranti lunak proprietarivarian menehi saran babagan kedadeyan ing kene.

FOSS4G 2011 bakal dianakake ing Denver, Colorado. Amarga jarak lingkungan iki lan wektu sing apik kanggo tanggal kasebut, pungkasane bisa rawuh. Kanggo referensi, aku ninggalake dhaptar paling ora 118 edhisi edisi 2010, dipesen dening organisasi lan kanthi kira-kira judhul sing ndhukung huruf ñ.

Negara Ingres geografis 2010jembar = »138 ″>»

Judhul

Organisasi

Generasi anyar sensor web kanggo hidrologi.

52 ° Inisiatif Utara kanggo Geospatial Open Source Software GmbH

Antarane geoprocessing saka ArcGIS lan solusi mbukak sumber.

«

Sato saka komputer ing méga

«

Akses adhedhasar ijin nggunakake layanan OGC

«

Sistem evakuasi nggunakake Qgis, PostGIS, Rumput lan PgRouting

Aero Asahi corporation

Balik menyang GIS nganggo basis data grafis (Neo4j Spatial)

Amanzi

Nggunakake Open Source GIS Software ing latihan

Universitas Aristoteles Thessaloniki

Ngenalke OpenScales

Atos Worldline

Generasi anyar sensor web lan pemrosesan seri

Institut Teknologi Austria

Configuring MapServer lan kml kanggo njupuk kauntungan saka Google Earth

Biro Pengelolaan Tanah Terpadu BC

Ngendi wae MapFish

Camptocamp SA

3D Web Mapping: Ya, iku bisa!

«

Modul saka MapFish kanggo nyithak saka aplikasi web

«

Nglindhungi SIG

«

Aplikasi web kanggo ngawasi lalu lintas

Capgemini

Pindhah saka Oracle / ArcGIS menyang PostGresql / PostGIS

Pusat Informasi Topografi

Apa sekolah kudu nggunakake Open Source GIS

CM Oliveira de Azeméis

 

Algoritma saka Orfeo Toolbox ing qgis

CRISP, Universitas Nasional Singapura

 

Nggunakake Orfeo Tool Box ing Misi Venus

CS-SI

 

PostGIS WKT Raster, lan alternatif Open Source kanggo Oracle GeoRaster

Deimos Space

Analisis posisi nyata ing pertandhingan bal-balan

Teknik lunak DFC

Disambung Mbukak Geodata, kanggo file georeferensi

EDINA

INSPIRE Geoportal, platform kanggo layanan INSPIRE

Komisi Eropa - JRC

 

Proyek Beetle, alat gratis kanggo alat ETL

European Topic Center for Use Land and Information Spatial (ETC-LUSI) / Otonomi Universitas Barcelona

OpenAddresses - alamat geocoded, panggunaan universal, gratis lan gratis

FHNW

EnviModel: proses ilmiah mili lan geoprocessing kanggo owah-owahan iklim

Fondazione Bruno Kessler

Kolaborasi internasional ing OSGeo4W

Gateway Geomatics

Laporan status proyek MapServer

«

GeoCat Bridge, siji-klik publikasi

GeoCat

GeoNetwork Sumber Terbuka, katalog metadata geospasial

«

TileSeeder, alat anyar kanggo manajemen jembut

Geodan

Inspektur WMS, nambah Firefox kanggo Layanan Peta Situs

Sistem Geodata

Project ZOO, daya saka platform WPS

GeoLabs SARL

Nelusur Semantik ing katalog layanan web OGC

Opensource GeoNetwork

pgRouting, kanggo nggoleki rute sing luwih cendhek

Georepublic

Model hydrodynamic lan gempa bumi, nggunakake Open Source

Geoscience Australia

Meteorologi lan Oseanografi, ngupayakake GeoServer, GeoTools lan GeoBatch

GeoSolutions SAS

Masalah lan kemajuan kanthi dhukungan raster ing GeoServer lan GeoTools

«

Evolusi data GIS

Geosparc

Geomatics, bocah anyar ing blok

«

Sistem kanggo ngumpulake data geospasial ing organisasi

IBM

Analisis geospasial lan penggalian data jaringan sosial kanthi GeoSocial

IGO SOFTWARE

SEXTANTE, lingkungan 3D GIS karo Jawa

«

Ingres

Kerjasama antara pemerintah daerah lan lokal

Institut Cartogràfic de Catalunya

Tes perangkat lunak Open Source kanggo layanan pangolahan web.

Institut Geoinformatika

Infrastruktur Layanan Lingkungan Terbuka

«

Standar ISO, OGC (INSPIRE), MEDARD (FOSS) lan IPMGeo

Institut Sistem Spasial lan Cadastral (ISPiK)

Ekspansi saka PGRouting, diterapake kanggo VTMS

Intecs SpA

Pembangunan SDI kanthi GISpatcher

Intevaion GmbH

Trik lan atribut sethithik dikenal minangka ahli MapServer

«

Prabédan luwih saka web semantik karo fokus geografis

IRD (Riset kanggo Lembaga Pembangunan), CRHMT

Keuntungan saka WCS 2.0 anyar

Universitas Jacobs

Open Source ing observatorium digital kanggo wilayah sing dilindhungi

Pusat Penelitian Bersama

Sumber Terbuka ing Sistem Kontrol Informasi Kebakaran Eropah (EFFIS)

«

Kisah sukses ing implementasine INSPIRE nggunakake Open Source

Just Objects BV

Proyek, proyek, lan masa depan gelar

lat / lon GmbH

Ngenalke deegree 3 WPS

«

Nglamar SDI ing Jerman, sing cocog karo INSPIRE

Metaspatial

Metadata Reloaded - njupuk kauntungan saka INSPIRE

«

Interaktif METEOSAT: Platform pendidikan kanggo aplikasi meteorologi

Meteo Rumania & ASRC

Ngembangake aplikasi web kanthi kamiripan desktop, nggunakake HTML lan JavaScript

Kementerian Lingkungan Hidup dan Kehutanan

OldMapsOnline.org: Sumber Terbuka lan piranti online kanggo peta lawas

Perpustakaan Moravian Brno, Republik Ceko

ecoRelevé: respon Open Source kanggo krisis keanekaragaman hayati

Solusi Alam

Saka pemilik menyang FOSS: MapServer minangka komponen utama ing IDE Norwegia

Otoritas Pemetaan Norwegia

PetaProxy - akselerator proxy kanggo layanan pemetaan web

Omniscale

OGCnetwork, mbukak WG, Fora wilayah lan kolaborasi karo OSGeo Buka Konsorsium Geospaial
GeoServer CSS - Nglamar gaya kanggo pemetaan

Rencana Buka

Arsitèktur GeoNode: Wrangling $ 100 yuta perangkat lunak sumber terbuka kanggo nggawe SDI mbangun mate ing taman

«

Rendering kartografi GeoServer: kawicaksanan anyar kanggo pembuat peta

OpenGeo

GeoServer WPS: layanan pangolahan sing bisa dienggo sacara terpesong

«

Pengaturan gaya grafis kanthi Styler

«

Reality Mobile Augmented nggunakake FOSS

«

Masa depan OpenLayers

«

Pertimbangan kinerja ing aplikasi adhedhasar OpenLayers

«

Status pendhudhukan PostGIS

«

Cidra kanggo pangguna tingkat lanjut PostGIS

«

Web Map Printing with GeoExt

«

PostLBS - Platform WebAPI Universal kanggo visualisasi geospasial, analisis rute, geocode, pemetaan tematik lan liyane

Orkney Inc

OSGeo: Proyek lan komunitas Open Source

OSGeo

Vertikal Datums: Pangenalan lan revisi piranti alus

«

OpenLayers: SOS lan INSPIRE

OSGIS

PostGIS ngerti ukuran kaping tiga

Oslandia

Ngleksanakake pangolahan dawa lan kompleks kanthi PostGIS

«

Negara alat Open Source kanggo topologi jaringan lan analisis

«

A comparison between applications GIS for mobile phones.

PRODEVELOP

Fitur anyar ing gvSIG Mobile 1.0

Prodevelop. GvSIG Association.

OSSIM - Open Source kanggo remot sensor

Teknologi Radiantblue Inc

Ngurangi celah antarane alat Open Source lan data kepemilikan.

Aman Software

Kasus Guatemala, arep saka portal IDE kanggo Geonodo.

Sekretaris Perencanaan dan Pemrograman Presidensi SEGEPLAN

Data spasial indeksasi sing kasebar ing méga

SimpleGeo

GeoREST: Bukak akses menyang database umum ing protokol Atom

SL-King

Analisis stabilitas lan analisis WMS server

Sourcepole

SpatiaLite, Masa depan shapefile?
Perbandingan glob virtual Open Source Virtual

«

GeoKettle: Alat Open Source sing kuat kanggo ETL spasial

Spatialytik

Business intelligence ing lapangan geospasial kanthi Open Source (GeoMondrian y SOLAPLayers)

«

Kontrol otentikasi lan otorisasi ing layanan OGC karo GeoShield

SUPSI

istSOS: Layanan pengamatan ing Python

«

Ngleksanakake Caching Open Source Tile ing skala gedhe (Project Army)

Syncadd Systems Inc.

Open Government, Open Data, Open Architecture lan Open Source Software GIS kanggo Angkatan Bersenjata Amerika Serikat

«

Ngluwihi PostGIS - Perkembangan anyar ing pangkalan data spasial Open Source

TerraGIS Ltd

Perbandingan SOS-Server: 52 ° Utara, UMN y deegree

terrestris GmbH & Co KG

TileCache, GeowebCache y PetaProxy - perbandingan ing aspek teknis lan migunani

«

GeoExt y MapFish komponen klien - cara migrasi

«

Sinau: Opensource Geonetwork, OpenLayers, GeoExt, lan MapFish ing sangisore gendheng Drupal CMS - Geoportal RO minangka conto

«

Apa sing sampeyan tulis yaiku apa sing sampeyan deleng: mbandingaken rong opsi kanggo penyebaran data query SQL

«

Alam Bumi - Database basis global gratis

The Washington Post

OpenStreetMap-in-a-Box - Server Map siap digunakake

Ilmu Pengetahuan Terapan Ilmu Komputer Rapperswil

Nggabungake SEXTANTE y GRASS

University of Extremadura

Nambahake penelusuran khusus menyang  OpenLayers karo OpenSearch 'geo'

Universitat Jaume I

Ngenalke PostGIS WKT Raster: operasi raster / vektor ing basis data spasial

Universitas Laval

Carane golek sensor ing Sensor Web?

Universitas Muenster

SOS vrs. WFS

«

A typification of Open Source platform

WhereGroup GmbH & Co. KG

Sistem Informasi Meteorologi Dunia

Organisasi Meteorologi Dunia

GeoCouch: indeks spasial kanggo CouchDB

3 Balesan kanggo "118 masalah FOSS4G 2010"

  1. Pufff, tanpa seneng akeh sing kita ngomong SIG aku kudu maca kanggo loro urip lan liyane. Thanks a thousand kanggo pranala.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.