13 AutoCAD 2009 Videos

gambar

Gang AUGI wis ngunggah koleksi video sing nerangake fitur anyar saka AutoCAD 2009 dikenal minangka Raptor lan nganti saiki dikritik amarga jumlah sumber daya sing dituntut, sanajan nalika ndeleng fungsi ing video, bisa ditemokake yen ora mung dandanan.

Video ora apik, amarga senadyan audio ing basa Inggris, sampeyan bisa sinau ing sawetara menit fungsi tanpa kudu nganggo manual.

Iki minangka video 13:

  1. Pambuka
    Iki detik 45 hard lan mung nuduhake layar anyar, nalika narasi nyoba mbenerake apa sing dienggo karo AutoDesk karo fitur anyar ... sing ningkatake produktivitas, sing ningkatake manajemen menu bar ...
  2. Browser Menu
    Punika darmabakti kanggo nerangake cara menu akses cepet bisa dianggo, sing ana ing pojok kiwa ndhuwur. Iku praktis kanggo nelusuri printah, ing ngendi printah sing cocog karo teks sing ditulis bakal ditampilake; yen "baris" ditulis, kabeh printah sing ngemot teks iki katon (xline, mline, pline dll)
  3. Toolbar Akses Cepet
    Iki nuduhake tombol liyane sing ana ing sisih tengen huruf abang A, diterangno ing video sadurunge. Apike, ing baris iki, ngeklik tengen ngaktifake pilihan kanggo ngatur tombol, kaya bar sing bisa diarani saiki. Dadi yen sampeyan pengin ngaktifake bar Draw and Modify, klik-tengen ing bar cilik iki lan aktifake ing kono.
  4. Pita
    Nerangake carane nglukis garis horisontal, kang aku ora utamané kaya. Lan nonton video sing bisa ndeleng sing cukup migunani lan praktis, nanging kanggo wong-wong sing arep nggawe flat cepet Luwih ngganggu amarga loro saka njabut kathah papan karya, saben tumindak ngundakake jendhela kontek karo akeh fitur sing kita Occupy AutoCAD (kanggo nggawe plans, ora kanggo nggawe puisi). Ing paling layar video sing bisa nyeret kanggo sidebar, lan bisa uga simplified.
  5. Status Bar
    Ing video iki, kabeh garis wis diterangake, iku worth ningali amarga ora luwih saka apa sing wis ana, kanthi varian tombol luwih "geek" lan saiki ana tombol zoom / pan. Uga ana tombol kanggo ngaktifake templat sisih versi anyar.
  6. Properties cepet
    Video iki njlèntrèhaké apa sing didadèkaké karo meja sisi sing kita kenal minangka bar properti. Saiki iku sawijining tabel sing bisa katon utawa ilang mung yen perlu, lan sampeyan bisa ngatur apa jenis lapangan lan uga akeh sing pengin dadi wong ing kono. Iku misale jek kula minangka salah sawijining reformasi paling apik saka AutoCAD 2009, senadyan ringkih, amarga kriteria "jendela kontekstual" kudu bisa disesuaikan kanggo macem-macem jinis perintah.
  7. Tampilan cepet Tampilan
    Iki nuduhake dandan ing manajemen layaouts ... sanajan ora ana siji mbantu yen sampeyan ora ngerti carane nggawe wong.
  8. Tampilan cepet gambar
  9. ToolTips
  10. Aktris Tindakan
  11. Manajemen Lapisan
  12. ShowMotion
  13. 3D Navigation

Nah, goleki, cukup sinau ora ilang ing versi anyar ... ah!, Lan ora, ora nerangake piye carane kokpit yen sing kok dituju.

5 Balesan kanggo "Video 13 saka AutoCAD 2009"

  1. autocad liyane ora duwe komplikasi sing luwih akeh kanggo nggambar sawijining bidang, saiki aku ndeleng luwih disengaja

  2. KABUPATEN WAYANG KABEH ING ADALAH THE ONLY THING TENTANG AUTOCAD IN VERSI LANGSUNG LAN BEING Deleng AUTOCAD 2009 THE THE MAXIMO CONGRATULATIONS

  3. Apik banget ... Aku durung nemokake penjelasan sing luwih jelas babagan AutoCAD 2009 saka iki.
    Sugeng ....

  4. matur nuwun Rubén, sanajan aku kudu ngakeni yen situs sampeyan wis luwih apik posisi ing nelusur tembung sing padha ... lan saka aku matur nuwun link sing uga nggawa kula lalu lintas.

    salam, lan nerusake nganggo blog sampeyan

  5. Sugeng kirim iki. Babagan AutoCAD 2009 ora ana sing bisa menang, ing kualitas lan informasi.

    Greetings.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.