2 Geofumadas al vuelo lan 6 pranala

Loro-lorone, telung dina aku wis budhal, karo mangan Creole sing succulent. Pungkasan maneh, akeh email durung diwaca lan kamera megapiksel Kodak 12.2 anyar sing apik banget.

Kene aku ninggalake sawetara bacaan lan warta babagan:

Bentley ngluwihi interoperabilitas kanggo FME.

piranti lunak aman Menarik banget, Bentley Map wis nggabungake kamungkinan data interaksi liwat ETL de Aman Software. Kanthi sampeyan bisa maca Luwih saka format 250 CAD, GIS, Raster lan database. Anyar iku ora akeh kanggo para pangguna Bentley, nanging kanggo platform liyane sing nganti saiki, maca V8 babagan nanging pcocos (utawa ora ana) wis kasebut maca data xml saka proyek Bentley Peta.

Bentley lan AutoDesk wis suwe mlebu persetujuan kanggo nambah interoperability, topik sing kanthi alternatif iki bisa kanggo nggayuh Bentley Peta kanthi AutoDesk Civil 3D. Kita mikir iku salah siji sing paling apik Keputusan Bentley, amarga ETL minangka adaptor tukar, kanggo ngetrap (mbukak), ekstrak (ekstrak), lan transform (ngowahi) informasi kanthi pendekatan spasial, kang Aman Software ora apik banget. Perusahaan-perusahaan sing beda-beda ngliwati rute iki, kalebu:

  • Autodesk
  • ESRI
  • Google
  • MapInfo
  • MapInfo
  • Intergraph
  • Oracle
  • SmallWorld

Nganggo versi saka Bentley Map SELECT Series1, yaiku, V8.11.7 dirilis ing November saka 2009. Pitakonan gedhe babagan piranti lunak mbukak bisa njupuk kauntungan saka iki. Ing kene sampeyan bisa ndeleng video cara kerjane.

2. Course Tax Property

DSC00994 Institut Lincoln wis ngumumake Course Pengembangan Profesional sing menarik babagan Pajak Properti Real Estate ing Amerika Latin.

Iki bakal saka 23 menyang 30 April saka 2010 ing Kosta Rika, sing disedhiyakake dening Badan Standardisasi Teknis (ONT) Program Regularization Kadaster lan Registry of Costa Rica.

Metodologi, adhedhasar studi kasus, adhedhasar pengalaman sing dileksanakake ing Kosta Rika lan, kanthi ijol-ijolan ing kelas kelas virtual, karo peserta saka negara-negara sing beda-beda, iki bakal bisa ngasilake asil sing wigati kanggo tantangan sing kuat kayata:

  • Sinkronisasi antarane pajak properti lan pajak-pajak liyane
  • Model pendanaan lokal; desain pajak tax property
  • Decentralization fiskal
  • Proyek restrukturisasi kadaster lan rutinitas kanggo nganyari data sing terus-terusan
  • Evaluasi massive lan kontrol kualitas karya
  • Nglawan evasion (koleksi lan pemulihan utang)
  • Layanan Wajib Pajak
  • Kinerja indikator kanggo netepke kinerja pajak

Lan aku ... aku arep lunga.

piranti lunak aman Fitur situs 6 minggu iki

IDEE Blog

  • IGN lan CNIG ngeculake undhuhan data kartografi

FICUNFV

Sumber daya / layanan kanggo engineering lan konstruksi.

SinfoGeo

Cacahing Geomarketing misale jek dadi sing dikarepake paling dhuwur.

GeoMarketingSpain

Kanca kanca, geofuman babagan subjek kanthi cara gedhe.

GeoDatum

Stasiun GPS ing donya ing peta

GoogleMapsMania

Kutha-kutha sing ditinggal ing Spanyol

Geo Jobe

Kabar 10 saka ArcGIS 10

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.