2011: Apa sing diarepake: CAD Platform

Halo kanca-kanca, pesta, cohetillos, nacatamales lan rangkulan Taun Anyar liwati. Apike bali ing sisih urip iki, ing taun sing apik kanggo warta.

AutoCAD 2012AutoCAD asalé saka taun-taun 3 amarga nguripake antarmuka lan diarani bisa uga minangka taun tonggak amarga 2000, 20004, 2007 0 2010. 

Saliyane, Bentley teka ing taun kapindho sawise sijine i (plus 3 Select) menyang versi 8 sing umure meh sepuluh taun. Dadi kanthi logis, kita nganggep manawa kalorone bakal entuk sawetara taun sing ora bisa dingerteni lan logika saka seri sing ujar manawa wektu pangowahan gedhe iki ora bisa terus patang taun ... lan wis telung taun biyen.

AutoCAD:

Koyone ing pertengahan Mei kita bakal ndelok peluncuran AutoCAD 2012 -dicipta taun iki minangka Ironman- adhedhasar rong tren pungkasan sing kita tingali wiwit 2008. Saiki, ora ana sekilas, amarga dhaptar panjaluk luwih cepet tinimbang panggunaan lan sanajan bisa uga download AutoCAD 2012 gratis, kanggo tujuan pamriksan, ora pati ngerti apa-apa.

AutoCAD 3 Opsi pertama yaiku negesake migrasi warisan piranti lunak adhedhasar baris lan meksa supaya nggunakake tombol kanthi kabeh biaya. Iki apik banget ing sisih sisih ndhuwur tabel gambar, amarga iki sampeyan kudu meksa nggunakake laboratorium kegunaan, sing sampeyan pengin nggawe operasi luwih intuisi saben dina, mikir babagan aliran tugas lan obyek tinimbang gambar garis biru. Akeh pangembangan paling anyar sing digawe AutoDesk ing versi 2010 lan 2011, nanging isih durung mikir babagan pemodelan BIM ing level vektor sederhana. Elinga yen sampeyan pengin nindakake, sampeyan bisa menehi saran supaya 2013 mbutuhake versi dwg liyane (ora amarga akeh, nanging amarga praktik sing nyenengake kanggo nolak calon pesaing.

Kita seneng kaya transparansi, kendala, lan opsi kanggo ndhelikake obyek tanpa nggunakake alat ekspres; Nanging, fungsionalitas sing ditindakake kompetisi, kayata tampilan dinamis independen, kanggo entuk manfaat saka makarya karo macem-macem monitor, ora mesthi ala. AutoCAD 2011 wis nuduhake manawa kacepetan bisa digawe luwih efisien, muga-muga AutoCAD 2012 bakal terus ditindakake, sanajan kanggo iki kita kudu ninggalake perbaikan rendering kanggo wektu sing suwe (sing wis kadaluwarsa pirang-pirang dina).

Kecenderungan liyane sing bakal kita tingali yaiku kanggo ngeksploitasi luwih akeh maneh Pangguna Mac. Sampeyan mesthi ora angel kanggo sampeyan, lan aku ora mikir sampeyan bakal njupuk ArchiCAD bali saka pasar, sing wis entuk Arsitek ngrasakake. AutoDesk ana ing tren jangka panjang, amarga mbayangake sing disaranake akeh, manawa perusahaan garis putih kasebut janjine 5 taun ngarep sadurunge tiba istilah PC kasebut. Miturut pendapatku, AutoDesk bakal negesake kerja ing Ipad lan njupuk keuntungan saka arsenal sing Maya, Revit, Inventor lan liyane saka kusus khusus kayata Civil3D tegese taun iki kita pracaya bakal teka ing versi manzanita.

Yen dheweke ora, aku sumpah dheweke nuku Air. -ja, lanAku seneng-

Nanging, piranti lunak kanthi level posisi kasebut, kanthi anané publik ing pasar saham, luwih perjuangan kanggo nyuda persaingan tinimbang inovasi (iki pangertèn sing jelas saka investor). Mupangatake paling akeh sapi sadurunge sampeyan ngalami penurunan. Nanging aku ora sangsi manawa tim wulunen wis dikunci ing ruang paling ngisor kanthi mikirake prekara sing ora bisa dibayangake, lan dheweke nggawe kita kaget amarga luwih saka prentah sing padha ing meja geek, kanthi resiko sing bakal ditindakake dening wong-wong kapir ing pertemuan bisnis.

Microstation

Iki minangka taun sing apik kanggo Bentley, sing ora bisa nerusake Seri Pilih sing luwih saka 4 bakal dadi kreativitas sing ora ana (jenenge). Apa sing kedadeyan yaiku asap perusahaan iki, sing kanthi ora umum nanging warisan kulawarga menehi kebebasan luwih akeh kanggo ngrancang awake dhewe meh sakarepe. Dadi, kita bisa ngarep-arep jeneng sing ngluwihi kredibilitas V8, sing meksa nggunakake, sanajan uga kudu padha, nanging kanthi sesanti ngluwihi vektor.

v8i_banner_image

Ing pendapat kula, tendensi sing bakal diasilake Bentley bakal dadi Aku-model.  Iki tegese dadi popularitas Navigator lan kanthi temenan, kanthi kapercayan sing gedhe, sanajan tantangane ora gampang amarga Bentley pengin mandheg dikenal karo Microstation lan ngenalake Project Wise lan Asset Wise sing ngluwihi pasar sing dicekel. Strategi sing apik yaiku kanggo nggabungake interaksi antarane garis rekayasa, pabrik, arsitektur lan jaringan ing sekitar standardisasi kanthi format sing apik sing kayane wis digawa saka planet liya - sanajan ora dingerteni meh kabeh planet iki.

Ingkang kinurmatan punika badhe tansah padha karo v8.

Aku bakal ngenteni nganti kaget, amarga kesulitan dadi emporium sing ora ana gunane lan risiko yen putu ora duwe minat karo warisane bisa nyebabake ide umum utawa golek pembeli sing akeh (yen yaiku ana kanthi motivasi sing padha). Sing duwe bathi yaiku nggawe aplikasi ing xfm kanggo gadget ing ceruk ing endi Microstation dipanggonke, amarga ana jaminan manawa bakal kompatibel ing jangka panjang. Sanajan kita lali VBA, kaya AutoCAD 2011 ninggali, Bentley bakal menehi kabeh barang ing net.

CAD liyane

Ing konteks liya ana liyane gedhe, kene, iku sing katon karo liyane ngarsane.  1292661111310_f Ora kaya GIS lan pemodelan, Open Source ora duwe posisi kanggo nggawe kompetisi serius saora-orane maca lan nyunting versi dwg utawa dgn paling anyar. Aku wong loro kasebut duwe pakta siji-sijine supaya ora mbukak ruangan, isin karo OS, sanajan bisa menehi kauntungan yen interoperabilitas ing antarane bisa saya cedhak saben dina. Dadi aku ora ngerti apa kita bisa ngarepake warta saka QCad, BRL-CAD lan liya-liyane sing ora dingerteni, saengga wong liya ora ngerti.

Sing paling cedhak yaiku IntelliCAD, sing dibayar kudu ngupayakake entuk popularitas AutoCAD sing wis ana. Kanthi kerugian sing ditrapake luwih saka pengaruh sing murah, mung karo Ribbon AutoDesk wiwit taun 2009, dheweke tetep mlaku ing trotoar, strategi adhedhasar kriteria pertempuran sing padha: popularitas, otokrasi lan aku ora ragu manawa ana sawetara kejahatan sederhana

Banjur?

Kita uga ora ngarep-arep banyu anget ditemokake ing subyek sing linier (CAD, dudu aplikasi). Nanging ora rugi yen bali bakat mengkono iku padha anyar lagi tekan dipindhah bar grafit wêdakakêna Seniman utawa Seniman elektrik, pepanggihan sing padha ora radikal nanging diganti urip amarga padha kasedhiya apa iki dikemas kaleng.

Sihir duwe lapisan supaya ora kudu nglacak saben bidang biyen mandheg narik kawigaten kita, sabenere nalika xml menehi semangat. Mesthi kita wis ndeleng akeh pangowahan ing CAD sing nggawe kita luwih akeh mutasi sing posisi lan jeneng kartunis kanggo Cadista.

Kanggo bagean, aku ngarep-arep marang kanca-kanca kasebut supaya bisa nyepetake apa sing wis kita lakoni, waca yen Steve Jobs kepengin supaya kita njupuk rencana karo kuku. Tekeke ora gelem nggawe potlot kanggo iPad dadi kuwatir.

Siji Wangsulan "2011: Apa sing Diarepake: Platform CAD"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.