25,000 donya maps kasedhiya kanggo download

Koleksi Map Library Perry-Castañeda minangka kompilasi nyengsemake luwih saka peta 250,000 sing wis dipindai lan kasedhiya online. Sebagean peta kasebut ana ing domain umum lan saiki ana ing 25,000.

Minangka conto, kita nuduhake sawetara peta sing kasedhiya ing Koleksi.

Iki 1 Cartographic Sheet 50,000 saka Girona, saka edition pisanan 1943, nalika iki Tentara Amerika Serikat kanggo alasan keamanan :). Peta jinis iki ditemokake ing meh kabeh negara, kasedhiya kanggo diundhuh.

Peta kanggo download

Waca conto 1 Pandhu Arah: 1,000.000 babagan Lima, Peru. Kabeh peta ing koleksi iki kasedhiya karo detail sing dhuwur kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki.

Peta kanggo download

Iku uga menarik peta perang; Conto nuduhake pendekatan saka Senjata 29 saka September nganti 14 Oktober ing Verdun sak Perang Dunia I ing 1918.

Peta kanggo download

Peta kanggo download

Iki Inggris lan Wales antarane 1649 lan 1910. Koleksi peta sajarah banget, saka macem-macem benua.

Cara peta sing disusun butuh sawetara usaha amarga ora ana katalog metadata, nanging ing umum bisa dilakoni yen sampeyan mlebu area kapentingan, sing disusun kaya ing ngisor iki:

Aku suggest tetep alamat halaman Perpustakaan, minangka sumber informasi sing menarik, sing diwetokake kanthi otomatis lan diundhuh kanthi gratis.

http://www.lib.utexas.edu/maps/

Perpustakaan Perry-Castañeda dumunung ing Universitas Texas Campus, saiki dadi perpustakaan paling gedhé kalima ing tingkat lembaga akademik; Sing nomer sewelas ing Amerika Serikat.

One Reply to "25,000 peta saka sak ndonya sing kasedhiya kanggo diunduh"

  1. Apik banget, thanks kanggo nuduhake.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.