Tematik ing + 3 taun Geofumadas

Sawise sethithik luwih saka telung taun nganggo blog, kene aku ngringkes sawetara statistik sing wis mbantu aku kanggo ngrancang topik lan prioritas 2011.

grafik bunder karo sub grafik excel Nyoba tetep ing tema sing dipikirake kirim pisanan, kategori total wis dadi 31. Minangka baris umum, aku ngajokaken ing 2007 ngirim kategori 4: Kartografi, AutoCAD, Microstation lan Geospatial.

Kanggo nggambar distribusi, aku nggunakake grafik (Excel 2007) pie karo subgraph insert sing ngidini kanggo ndeleng prilaku persen ing ngisor 1%.

Kanthi cara iki, katon tema-tema kasebut dipisahake dadi sekurang-kurangnya 4 segmen utama:

Klompok pisanan dikuwasani dening% 50 saka kiriman sing ana ing 7, sing duwe nganti 9% segmen. Iki nggambarake gaya utama blog (CAD / GeoWeb) lan telung program saka pilihananku. Iku menarik sing kene telu saka papat tema sing aku wungu ing kirim pisanan, uga masalah sing mindhah bagean saka ganjaran: Kontak sawise lelungan internasional.

  • Geospatial - GIS
  • Google Earth / Maps
  • Microstation / Bentley
  • AutoCAD / AutoDesk
  • Internet lan Blogs
  • sampeyan egeomates
  • inovasi

Banjur grup liyane dadi 80% ing topik 7 liyane sing disebarake antarane 5% lan 7%, kene rong program liyane lan tren sing saiki fokus ing GIS, aplikasi lan revisi sing dijaluk. Ing salah siji saka papat tema sing direncanakake ing postingan pisanan, kareben cetha nanging tema saka babagan iki yaiku sing nimbali rewards liyane kayata konsultasi lan latihan khusus.

  • ArcGIS / ESRI
  • GIS pipa
  • cadastre
  • topografi
  • kartografi
  • sawetara
  • Memulang CAD / GIS

grafik bunder karo sub grafik excel

Minangka klompok katelu ana antrian sing tekan 94% ing enem tema, sing mung digunakake minangka pengisi utawa panggunaan anyar minangka kasus gvSIG. Nilai kasebut disebarake antarane 1% lan 3%.

  • Kenyamanan / Inspirasi
  • GvSIG
  • engineering
  • virtual bumi
  • travel
  • Manajemen Land

Lan pungkasanipun ana grup papat sing kalebu tema 11, ora ana sing luwih saka 1% lan bebarengan, nambahake saiki sing ngemot 6%. Nalika iku masalah potensial, aku mung kepengin mlebu acara khusus. Potensi kasebut katon minangka tim, Apple / Mac sing aku ngarep-arep, lan mbokmenawa kebijakan saya tuwuh amarga kudeta kasebut terus.

  • GPS / Equipment
  • IntelliCAD
  • Monetize Blogs
  • qgis
  • Politik lan Demokrasi
  • ArchiCAD
  • Cadcorp
  • downloads
  • Indeks
  • Apple / Mac
  • uDig

Ing kirim liyane aku bakal ngomong babagan posting statistik, kunjungan lan income.

One Reply to "Tema ing + 3 taun Geofumadas"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.