Majalah 3, 10 geofumadas anyar Agustus

Paling ora ana telung majalah ing sasi iki, kanthi artikel menarik kanggo lingkungan geospasial, lan maneka geeky manias, banjur aku nulis tema 10 kanggo wacan maca sing sehat.

jurnal geospasialGeoinformatika

Favorit kula ing akeh jurnal, teka kanthi kapentingan ing topik-topik ing ngisor iki:

  • ISIP, Sistem Informasi Integrasi kanggo Produksi Dhukungan. Artikel kasebut nyathet remodeling infrastruktur, nggunakake model multilayer dipasang babagan Jawa, nggabungake Geoserver kanggo geoportal, OpenLayers kanggo penyebaran data, GeoWeb Caché kanggo ngoptimalake indeks spasial lan JBoss minangka server aplikasi.
  • Proyek kuantum GIS. Ing kontinuitas aplikasi FOSS, artikel iki nyathet pengalaman panggunaan lan impact sing wis ana ing Tanzania QGIS, sing kanthi cara saka versi anyar wis ana meh 200,000 undhuhan.
  • Peran surveyor. A artikel terkenal, senajan wis topik ulig ing kaping anyar, iku worth kontribusi rapi lan sesanti sing senadyan Brief, cukup fokus ing gaya kang ora bisa dibalèkaké modeling pinter (bim) lan kudu kuwat kanggo Managers data geografis .
  • Reruntuhan Ostia. Proyek survey arkeologi salah sawijining reruntuhan paling penting Kekaisaran Romawi.

Iklan full-page siji-kaca saka perusahaan minyak SHELL, sing looking for konsultan 5 ing lapangan geospasial sing bisa ditrapake sadurunge 23 ing September, wis katon.

Land Lines

jurnal geospasialPenerbitan publikasi Institut Lincoln, sing njaga tema ing jero wilayah, kanthi penekanan khusus ing pembangunan kutha. Ing tutup iki nuduhake gambar sing nyengsemaken saka jembatan Liede, ing Guangzhou (China), kutha sing padha sing ngarani Canton lan saka ngendi panganan Cina sing paling disebarake teka ing kutha-kutha kita, ing antarane yaiku Chop suey sing secara harfiah tegese "sisa panganan kabeh "

Majalah kasebut nduweni artikel menarik kayata:

  • Pembangunan kutha lan owah-owahan iklim ing delta Kali Pearl ing China

    Owah-owahan iklim nggantosi tantangan sing penting ing pembangunan delta Kali Mutiara sing terus-terusan, amarga geografi pantai, kapadhetan populasi, lan pembangunan ekonomi lan infrastruktur sing kuat.

  • Ngembangaken ukuran konservasi saka lanskap gedhe

    Akeh funders lan partner umum nyoba fokus marang upaya kooperatif kanggo konservasi lanskap, supaya komunitas kepercayaan tanah nduweni kesempatan sing apik kanggo ningkatake karya apik kanthi nggabungake luwih saka kemitraan.

  • Pengalaman pungkasan karo pemulihan kapital ing São Paulo, Brasil

    Aplikasi saka prinsip fungsi sosial properti, yaiku bagean saka Rencana Strategis Perencanaan Wilayah São Paulo saka 2002, ngidini enactment aturan kota sing kanthi jelas misahake hak properti saka hak kanggo bangunan.

  • Kutha lan infrastruktur: dalan sing angel kanggo lelungan

    Minangka ekonomi nasional lan bathi saka pamaréntah lokal mbalekake, salah siji saka prioritas utama bakal kanggo ngimbangake belanja saiki ing layanan kanthi investasi jangka panjang ing infrastruktur.

jurnal geospasialMajalah PC

Sawise versi dicithak ilang, banjur wong Hispanik, tetep tanpa pasuryan sing menehi sentuhan pribadhi lan garis umum saben edisi. Anyar ing edisi September yaiku yen Dan Costa mundhut minangka editor lan ngejutake kita ing salam ngendi dheweke njaluk kita pitulung kanggo posisi anyar; Iku misale jek ironic nanging nada karo sing ngangkat lan nilai sing menehi kanggo nonton wis cetha nyambut damel.

Aku ora ngerti, nanging pendapatku ing antarane saran sing paling penting yaiku majalah kasebut kudu ngganti jenenge, saka wektu nganti saiki ana luwih akeh pirembagan babagan iPad, iPhone lan Apple saka PC sing padha. Minangka ditampilake ing crita tutup yaiku "Aplikasi 100 kanggo iPad paling dipigunakaké. "

  • John C. Dvorak. Aku seneng maca, amarga aku ngerteni akeh karo sentuhan nostalgia lan ironi nalika ngadepi perlawanan sing adaptasi teknologi. Ing edisi iki, dheweke nggawe ngoceh ing Ted Koppel ing taun-taun pungkasan Nightline, kanthi pretending marang masa depan babagan mesin tik ing 1985. Ora bisa disangka, artikel kasebut disebut "Taun urip ora weruh."
  • Jaringan sosial Aplikasi 20 paling apik kanggo Facebook, menarik kanggo ngerti yen ana luwih saka kéwan farm.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.