Majalah 3, tema 3

Saiki dheweke wis teka Majalah PC, edisi digital Julio 2011. Aku njupuk kesempatan iki kanggo ningkataké topik sing wis nglipur aku ing évolusi sing meh ora bisa dibalèkaké kanggo ngasilaké meh kabeh karo kuku kita.

Aku uga ningkataké tip minat ing pungkasan ing rong jurnal liyane ing media geospatial sing kudu kita weruh.

Alternatif kanggo Ipad, Majalah PC:

A review penting saka tablet sing nyoba kanggo saingan karo Ipad. Apik banget yen sampeyan mikir tuku tablet tanpa mbuwang dhuwit nanging ora nggawe keputusan cahya; subyek dianggep kanthi fokus ing becik, sing ala lan ala.

alternatif ipad2

10 review model-model sing beda-beda, nandheske pro, kontra lan pendekatan kanggo produk sing becik:

    • Acer Iaconia
    • Asus Eee Pad Transformer
    • Barnes & Noble Nook Color
    • CherryPad
    • Coby Kyros
    • Samsung Flyer
    • Motorola Xoom
    • RIM BlackBerry Play Book
    • Samsung Galaxy Tab
    • T-Mobile G-Slate dening LG

alternatif ipad2TopoDOT, Lidar News

Iki minangka majalah khusus ing subyek panangkepan, pamrosesan lan aplikasi titik awan. Edisi saiki lengkap karo tips babagan nyekel data kanthi cara otomatis, sing aku saranake njupuk dipikir; senadyan aku luwih disengojo karo pengumuman TopoDOT, alat kanggo nangani data pindai laser sing bisa digunakake karo Microstation, malah karo jangkoan seluler.

Ing titik iki, Bentley wis nduweni kamampuan kaya iki, nganti wis ana aplikasi kaya TopoDOT berkembang ing V8i. A subyek sing ora bisa nyegah saka Joe Croser, sing dadi Direktur Pemasaran Internasional ing Bentley nalika perusahaan kasebut bisa tuwuh kanthi substansial. Apa sing penting babagan Joe yaiku dheweke tindak menyang Pointools, ing ngendi dheweke nglajengake aliansi karo Bentley kanggo nggawe potongan Pointools ing integrasi karo tim penangkapan data lan platform Microstation, AutoCAD lan Rhino.

Crita saka Rock, American Surveyor

Iki minangka bayangan kenangan, sing ngelingake yen topografi ora dadi topik anyar. Bab iki nyebabake referensi pentinge dokumentasi nyata, topik sing ora bisa ditolak amarga tandha ing watu sing digunakake minangka tonggak sejarah geografis bisa worth luwih saka 10 MB ing hard drive ing tangan pencuri, jenis sing numpak taksi ing fashion kidnappings Express.

alternatif ipad2

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.