5 menit kapercayan kanggo GeoCivil

GeoCivil minangka blog menarik ing panggunaan alat CAD / GIS ing bidang Teknik Sipil. Penulis sawijining, sawijining seniman saka El Salvador minangka tuladha becik ing orientasi yen kelas-kelas tradisional wis nyedhaki -casi- Komunitas learning online; temtunipun minangka tonggak sejarah ingkang saé sanget panyambungan global minangka titik wiwitan ingkang sae kanggé demokratisasi kawruh.

Ing GeoCivil nggunakake utama saka Autodesk 3D Civil kang digunakaké ing akeh artikel, loro manual lan trik kanggo njaluk iku rampung. Tambahan program AutoDesk sing nglakokake utawa nglakoni sing padha kaya Land Desktop lan AutoCAD Map.

geocivilAku ninggalake telung tautan kanggo sampeyan ngowahi, menyang lan ditambahake menyang feed reader.

Artikel nuduhake carane mbukak AutoLisp printah rampung nggunakake tumindake sing penulis digawe kanggo ngetung lan wilayah label ora kudu ditutup karo wates.

Iki nuduhake cara ngundhuh data saka GPS Etrex kanggo AutoCAD, nggunakake program MapSource.

Kene kita duwe video babagan pamisah plot sing nduweni wujud "L", ngurmati wilayah tartamtu kanggo akeh. Jawaban sing menarik adhedhasar pitakonan saka komunitas Augi nalika isih urip.

Lan pungkasan, ana rong artikel babagan penanganan data topografi karo 3D sipil:

Nggawe permukaan saka file titik

Survey Link, kanggo ngundhuh data peralatan topografi kanggo AutoCAD

Aku njupuk lalu lintas ing ana, kang satleraman biasane apik banget, kanggo ningkataké inisiatif lan ninggalake iku ing dhaptar blog sing aku nyaranake. Yen kepengin sinau saka wong sing ndominasi Civil3D, tanpa mangerteni GeoCivil kuwi papane.

Pindhah menyang GeoCivil

Nambah GeoCivil kanggo Google Reader

2 Balesan kanggo "5 Minangka dipercaya kanggo GeoCivil"

  1. hello tresnaku sing biasane aku kerja karo AUTODESK CIVIL 3D lan aku duwe data saka papan sing pengin dakkarepake supaya gambar kasebut rumangsa rumangsa, bakal ana dhawuhe kanggo ngaktifake lan duwe kajelasan sinyal sing luwih gedhe ing GEOLOKASI sipil 3D.

    THANK YOU FOR ANSWER

  2. Thanks my dear, aku sing njaga geocivil, lan iku minangka pakurmatan sing sampeyan tulis artikel iki babagan blog; Nyatane geofumadas wis dadi sumber lan inspirasi kanggo aku, lan aku sering ngontak sampeyan.

    Thanks,

    hugo

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.