Langkah 5 kanggo ndarbeni virus

1 Aku pengin ngundhuh Microsoft Office 2007 kanthi gratis karo crackgen

gambar Sawise nulis iki, Google langsung nggawa sampeyan akeh pilihan, dadi sampeyan bakal nindakna liwat jaringan ijolan antarane pangguna sing dikenal minangka P2P. Dadi tanpa mikir sampeyan milih salah siji sing paling populer: edonkey karo kabeh kanca-kancane:

Emule, Emule Plus, Emule Pawcio, Amule, Shareaza, Lphant, MLDonkey, Xmule, Imule ... kabeh kanthi jeneng dadi ayu sing sampeyan rasa ing lingkungan.

2 Nggunakake bit torrent

Sawise sampeyan ngundhuh, nginstal, njaluk sampeyan mlebu lan dadi.

3 Unggah file torrent

Sampeyan mbukak file torrent lan miwiti download nalika ngarahake sampeyan menyang kaca kanthi porno apik

4 Ngunduh program

Program njupuk jam 8 kanggo ngundhuh, supaya sampeyan ninggalake mesin nalika ngundhuh wengi.

5 Siap, sampeyan wis diinstal virus.

Esuke sampeyan njaluk pesen sing ngomong: peringatan, misale jek komputer sampeyan wis entuk virus, kowe pengin dibusak?

Sampeyan nampa ya lan miwiti balapan edan antarane pop-up sing mung mimpin sampeyan tuku versi mbayar, ngomong ya utawa ora, sampeyan tansah mbukak virus liyane. Sampeyan nyoba kanggo mbukak taskmanager nanging ngandhani yen administrator wis mateni tugas, uga regedit lan cmd.

Pungkasan, nalika sampeyan ora duwe akeh metu, sampeyan bakal wiwit nangis karo luh, sampeyan bakal nlusur ing forum lan sampeyan yakin yen iki minangka kaca invasif, supaya jeneng panganggo lan tembung sandi sampeyan wis dicolong lan sampeyan wis nyoba kanggo ndeleng yen akun lan tembung sandi sampeyan cocog karo akun Paypal sampeyan

... ayo nggawe crita cekak, sampeyan bakal ngowahi format mesin sampeyan, sawise mbayar sawetara lisensi antivirus palsu karo nomer kertu kredit sing mesthi bakal digunakake marang sampeyan.

Kesimpulan, yen sampeyan kerep digunakake kanggo nyeret, mulailah dhisik nggoleki sapa wae klien torrent iki gratis malware ... ing pungkasan sampeyan mesthi bakal nandhang sangsara.

7 Balesan kanggo "langkah 5 kanggo nduwe virus"

  1. a query, sampeyan bisa nerangake ing post apa bedane utama antarane format kml lan shp

  2. Hello

    Aku wis nginstal Spybot S&D Spyware ing ngisor iki banjur aku wis mriksa komputer karo panda antivirus lan kayektene durung menehi masalah maneh. Muga-muga masalah kasebut wis dirampungake amarga bisa ...

    Minangka ngandika ing komentar sadurunge, aku wis njupuk saka situs web INTECO, Mugi-mugi kerjane kanggo sampeyan.

  3. Hello

    Nyuwun pangapunten mboten wonten kejelasan, kula kepengin napa program punika sae, nanging aku kelingan pitakonan.

    Sakwise nggedhekake aku nemokake kaca inteco (aku kira iku kalebu Departemen perindustrian) ngendi sampeyan bisa ngundhuh sawetara alat gratis kanggo njaga lan ngresiki komputer:
    http://www.inteco.es/Seguridad

    Padha ana ing bagean sing migunani gratis, aku bakal nyoba sawetara kanggo ndeleng yen solves soko kula lan aku pitutur marang kowe

  4. Thanks kanggo data, sanajan aku ngerti yen sampeyan ora mbayar lisensi $ 29, mung ndeteksi, ora ngilangi

  5. Sing sampeyan gunakake, iki mbantu: Spyware Doctor® 6 kanggo Windows®

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.