6.4 Washers

Wujude tembaga kasebut kanthi definisi yaiku bunder logam bunder kanthi perforasi ing tengah. Ing Autocad padha katon kaya dawa sing kandel, sanajan ing kasunyatan ana loro busur arcs kanthi kekandelan sing ditemtokake karo nilai diameter internal lan liyane diameter lumahing. Yen diameteripun internal padha karo nol, banjur apa sing bakal kita tingali yaiku bunder sing kapenuhan. Mulane, iku obyek majemuk liyane sing tujuane kanggo nyederhanakake nggawe kanthi program, diwenehake frekuensi sing bisa digunakake.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.