MobileMapper 6 vrs. Juno SC

Aku ngomong mau Aku nyoba MobileMapper 6, minggu iki bakal lapangan test, nanging maca Internet aku ketemu sing sadurungé taun adhedhasar test comparison artikel kali instrumen iki ditulis, kene nuduhake paling penting comparison iki bisa download lengkap saka kaca iki.

Ketentuan

Data MobileMapper 6 dikumpulake nggunakake Pemetaan Magellan Mobile, kanthi opsi kirim-pemrosesan, banjur didandani karo Office MobileMapper

trimble magellan Data Trimble Juno dikumpulake nggunakake ArcPad 7.1 lan Trimble GPScorrect extension, banjur data mentah didandani karo ArcMap 9.3 lan extension Trimble GPS Analyst.

Piranti kasebut dipasang ing tebu, supaya bisa njupuk data ing kondisi lan wektu sing padha. Latihan iki rampung ngukur trimble magellan a cul-de-sac, pisanan ngukur karo presisi ProMark 500 1 centimeter kanggo duwe minangka referensi lan banjur karo rong piranti sijine kanggo test.

Hasilipun

Grafik ing ngisor iki nuduhake data sing diduweni, sadurunge lan sawise postprocess. Garis kuning cocok karo Trimble (lima rute), garis biru ke Magellan; Waca carane sawise panyelarasan, panangkepan MobileMapper meh padha baris.

trimble magellan

Ing gambar ing ngisor iki ana data sing dibandhingake (wis rampung diproses), ngati-ati kepriyé Trimble nduweni masalah serius nalika njupuk poin ing rong pojok, ing sikil bangunan sing nyebabake gangguan, dibandhingake karo Magellan.

trimble magellan

Iki mung visual, saiki ayo weruh apa sing kedadeyan yen kita mbandhingake karo pangukuran nyata ing meja. Tabel individu ditampilake ing dokumen kaya mangkene, nanging kanggo tujuan kasebut, kita gabung karo program canggih sing disebut MS Paint.

trimble magellan

trimble magellan

Kesimpulan

Katon, kabeh pangukuran Magellan (biru) nggambarake akurasi submeter karo 0.70 roto maksimum 0.50. Nalika Juno (kuning) kiro-kiro saka 0.40 kanggo 5.30 lan 1.90 roto.

Iku misale jek yen teknologi BLADE sing diasilake dening Magellan ndadekake piranti iki ngasilake asil presisi sing cukup mirip karo apa sing diarani sadurunge minangka MobileMapper Pro, karo sawetara liyane kaluwihan lan ing ndhuwur kabeh, ing rega sing ora dikalahake yen sampeyan nganggep manawa menehi sub-meter precisions.

Oh, babagan rega, iki perbandingan, karo rega ing Amerika Serikat, ing Maret 2009, kalebu piranti lunak sing digunakake.

Magellan Rega

MobileMapper 6 Receiver
Mobile Mapping Software
Opsi pasca pengolahan
MobileMapper 6 Office

$ 1,495
Total $ 1,495

Trimble Rega

Juno SC Receiver
ESRI ArcPad Software
Ekstensi GPScorrect

$ 1,799
Ekstensi Analyst GPS kanggo ESRI ArcGIS $ 1,995
ArcView $ 1,500
Total $ 5,294

Kene sampeyan bisa ndeleng lengkap dokumen, ing ngendi kahanan sing luwih apik, koreksi lan malah preceks diterangake ing kondisi resepsi sing winates.

6 Balesan kanggo "MobileMapper 6 vrs. Juno SC "

  1. Hello, link kanggo ngundhuh dokumen ora bisa digunakake

  2. Ing Guatemala, Geomatyca nyebarake produk saka Ashtech, Magellan lan Topcom. Iki ana ing wilayah 12, Colonia Santa Elisa.

    Sampeyan bisa hubungi ing + 502 2476 0061

  3. Aku manggon ing Guatemala, aku tertarik karo MM6, ngendi aku bisa njaluk.

  4. Good day galvarezhn.

    Aku kepengin ngerti yen sampeyan kelakon duwe manual saka Mobilmapper Cx, lan wingi dheweke nyilihake siji, nanging aku sajujure ora ngerti carane migunakake lan ngeksploitasi keuntungan amarga aku ora tau duwe piranti kasebut ing tanganku. Loro-lorone aku weruh yen subprocessing sub-meter akurasi bisa ngrambah, nanging aku uga ora ngerti carane bisa.

    Apa sampeyan bisa mbantu kula kanthi nuduhake informasi babagan babagan iki?

    Sadurunge, matur nuwun banget.

    Lampiran Pedro Silvestre

  5. Blog apik banget, artikel iki cukup lengkap. Aku nunggu nyoba peralatan. Aku wis tuku pasangan lan aku ngenteni pengiriman. Nerangake antena eksternal lan postprocess, supaya aku bisa babagan 30 cm. ing mandheg lan pindhah. Nggarap Promark 2 digunakake minangka basa. Nalika kita duwe asil, kita Komentar ing wong.

    Greetings.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.