9 Magazine ing lingkungan geomatik

Cara sing dikomunikasikake wis akeh diganti karo evolusi Sistem Manajemen Pengetahuan. jurnal-fossgisbrasil Ngomong babagan majalah saiki ora kaya 25 taun kepungkur, macem-macem format wis menehi kasugihan sing luwih gedhe lan saben dina versi dicithak utawa statis ditinggalake dening komunitas belajar. Kabeh iki nyumbang supaya informasi kasedhiya kanggo luwih akeh wektu, kanggo biaya kurang sanajan uga bener sing dianyari karo kacepetan luwih cepet. Minangka conto, aku ninggalake dhaptar cepet majalah 9 sing kudu kalebu ing dhaptar kita kanggo tetep informed babagan apa sing kedadeyan ing donya geospasial iki. Manawa ana liyane, ing mburi 18 liyane kalebu sing ora kurang penting, sanajan beda-beda format, konteks lan asuransi ana liyane.

Geoinformatika. Cover-GEO710Kanthi pangaruh gedhe antarane perusahaan lan tim software gedhe. Wong-wong iki nyithak versi cetak lan digital sajrone novel format sing kacepetan karo Flash, kanthi frekuensi salinan 8 saben taun. Kanggo lingkungan Walanda lan ing basa dhewe, CMedia suntingan GISMagazine, minangka versi lokal. Langganan punika investasi gedhe, mung biaya siji klik lan email ditampa saben wektu masalah anyar dirilis.

GIM International. issues_cover_51 Kaya sadurungé, dhèwèké asale saka konteks inggilsaka Holland. Iki diprodhuksi dening Geomares, kanthi aliansi luwih akeh, senadyan merlokake edisi online ora nyakup kabeh isi versi cetak. Temtu, diterbitake saben wulan lan nduweni tim nulis luwih akeh. langganan, apa sing kedadeyan ing donya GIS aman bakal metu liwat GIM International.

Geospatial World. 76d8fb_gw-nov10-coverMajalah iki, lair ing Asia kanthi perkembangan teknologi ing India, beda banget lan uga dipanggoni ing wilayah kasebut. Iku kalebu macem-macem edisi GeoIntelligence, GIS Development lan versi khusus kanggo Afrika, Timur Tengah, Asia Pasifik lan Malaysia. sampeyan bisa ngundhuh versi pdf beda taun lan ana uga pilihan kanggo langganan kabar sampeyan.

Geo World. GEO1010_240pxWEBIki adhedhasar ing Amerika Serikat, lan mulane fokus utamane ana ing pasar iki. Sanajan iku salah sawijining majalah sing paling akeh disebarake ing tema geospasial. Sampeyan bisa nelusur ing versi flash online lan uga langganan.

GEO Connexion.mag1 Lair ing Inggris, ana edisi khusus kanggo lingkungan iki sing disebut GEOconnexion UK karo limang salinan saben taun, lan siji sing disebut Geo: sing ana ing alam internasional karo salinan 10 saben taun. On line sampeyan bisa ndeleng sawetara artikel, liyane mung dibayar dening langganan.

InfoGEO. infogeo_spa_05Paling gedhé ing lingkungan Kulon, diprodhuksi dening MundoGEO, luwih saka majalah minangka komunitas pembelajaran lengkap lan layanan sing gegandhengan.

Ana uga InfoGNSSsaka omah penerbitan sing padha. Diterbitake ing basa Inggris, Portugis lan sawetara -meh siji wae- ing Spanyol, kanthi posisi sing apik banget ing ekonomi booming ing Brazil.

Saka 2012, InfoGEO lan InfoGNSS iku sawijining majalah sing disebut Ngarep kanthi distribusi digital lan dicithak.

Koordinat. koordinat_oct2010 (1) Iki minangka majalah bulanan, sing adhedhasar ing India lan mulane kanthi posisi ing wilayah kasebut manawa masalah teknologi kasebut minangka janji munggah.

majalah pemetaan

Pemetaan Jurnal iki nduwé périodhik sing biasané, jroning cakupané basa Spanyol, kanthi penekanan utama ing Amérika Tengah lan Karibia.

FOSSGIS

FOSSGIS. Diwiwiti ing 2011, ing basa Portugis, kanthi potensial gedhe ing pasar basa. Menarik banget kanggo pendekatan sing jembar antarane solusi kepemilikan lan Open Source.

Loro-lorone sadurunge, ana jurnal liyane, sawetara karo format tradisional lan liya ing model manajer informasi sing dipopulerake liwat Internet. Daftar ing ngisor iki kalebu sawetara perusahaan sing nyedhiyani software kayata AutoDesk, Bentley lan ESRI.

Microstation Today. Majalah disedhiyakake dening Axiomint, kanthi solusi kanggo pangguna AutoCAD lan Microstation.

Cathetan Imaging. Kanthi luwih-luwih ing sensing remot.

Jurnal Imaging Bumi (EIJ). Uga sanajan karo amplitudo luwih gedhe.

GeoMedia. Iki minangka majalah Italia kanthi orientasi geospasial.

Majalah Arah. Ing format majalah digital, kalebu versi Spanyol lan blog sing gegandhengan.

Vektor Media. Kanthi cara sing beda, nanging tansah ana ing acara teknologi CAD / GIS.

GIS User. Sedheng kabeh, kanthi sawetara kelainan ing format kasebut nanging kanthi posisi apik ing tema GIS.

Land Surveyors. Edisi digital berorientasi bidang topografi.

Profesional Surveyor. Printed publication monthly, with positioning in the United States.

Titik Begining. Majalah surveying karo akeh taun, gratis kanggo sawetara mitra strategis.

Jurnal OSGeo. Kabar ing bidang teknologi geospasial Open Source.

EARTH. Iku majalah sing diarani sadurunge GeoTimes, kanthi luwih fokus ing bidang geografi. ASM. Surveying lan Pemetaan Asia, iku majalah sing dipanggoni ing Timur Jauh, babagan GIS, CAD, CAM.

GPS World. Iki nduweni fokus ing tim panganggo global. Langganan kanggo perusahaan lan mitra strategis gratis.

Teknologi & liyane. Majalah sing disedhiyakake dening Trimble, cocok banget kanggo pangguna saka jinis peralatan kasebut.

ArcNews. Majalah perusahaan ESRI, kanthi informasi babagan produk, nggunakake kasus lan sawetara topik sing migunani kanggo pangguna ArcView lan kulawarga.

AUGI AEC Edge. Majalah iki njaga fokus ing produk AutoDesk. Apik banget migunaake para pengguna AutoCAD lan solusi liyane perusahaan iki.

BE saiki. Sadurunge diarani BE Magazine, iku majalah kanggo pangguna Microstation lan solusi Bentley Systems liyane.

Apa ana wong liya?

4 Balesan kanggo "9 Magazine in the medium geomatic"

  1. Graças Luis kanggo utawa pranala, bakal verifikasi yen ana nganyari mangsa.

    ... dianyari!

  2. Ya, aku mikir amarga iki minangka versi WordPress MU lawas sing dipasang ing blog Cartesian. Ing versi kasebut, cache dibersih kaya ing jaman saiki.

    Mengkono karo aku, nalika kita mikir babagan migrasi menyang sing anyar, sing ora cedhak banget, cara mung kanggo urip bareng karo Geofumadas yaiku nggunakake Shift + F5

    Greetings

  3. G.

    Paling wektu aku kesengsem ndeleng blog sampeyan. Loro-lorone ing FF com ing IE 7, bagéan saka entri pungkasan dimuat, nanging ora ana liyane. Njupuk kesempatan iki saiki yen sampeyan bisa ngetik kanggo ninggalake komentar kanggo menehi sampeyan.

    regards
    Emilio saka EFInews.blogspot.com

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.