Aku lelungan

Aku nulis warta ing Globedia.com

Ya, kaya sing wis ditandhani sadurunge, aku isih lelungan lan adoh saka sambungan sing bisa ditampa.

Iki foto paling penting saka total stasiun sing kita ajar. Ing latar ngarep, mahasiswa paling apik, lan calon kanggo disewakake kanggo nem sasi tim sing mimpin Sokkia, ing latar mburi wong tuwa sing ora mandheg mung ngomong.

IMG_1281

Aku bakal bali

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.