... dina sing aku ora arep kelakon ...

A akhir minggu mati pitik Farmville, tugas sing tau mungkasi, wreaths kanggo Hung ing tembok ...

Senadyan krisis pulitik, kita kabeh pengin rasa ala akhire lumaku.

saka golpistas
Anjing meh dipinjam. Iku katon kaya salah siji sing disebut Fido, kang adhine menehi minangka asu, kanggo 8 taun sanajan dheweke asu lan duwe 13.
asu sing dijaluk
Sisih liyane ing donya. Muga-muga perjalananku pungkasan menyang panggonan sing didhelikake iki ing ngendi aku uga ngeling-eling daging panggang lan cuaca enom. Iku lucu, foto crita "Mung rong taun" mung saka taman sing padha.
apik kaping
Banjur padha nyenengake asu, kasihan yen sampeyan kudu bali ing wayah esuk.

saka golpistasSasi 17 saka kudeta ditindakake dening substitusi konstitusional, ora ana sing jelas.

Yen ana sesuatu sing apik sing bisa kita tambahake saka iki, yaiku yen tatu pinunjul digawe ing sistem partai loro.

Nanging sawise mirsani évolusi saka Farabundo Marti ing apa-apa 70 kang bisa kelakon ... kang wis ndadekake resistance dijupuk ngluwihi 10 taun, karo perang sipil bejat dijupuk minggu. Ing foto, wong tuwa nglumpukake uwuh ing taman, dadi misale jek bakal dilakoni ndhelikake saka prajurit sing ing ngisor.

saka golpistas

Iku kiwa iki siji taun bagean, betrayals lan uwal saka wong-wong sing ana ing sisih sing dening kapentingan khusus krisis politik. Iku uga ngangap sing babak saka kudeta ono alesan kanggo ing resistance lan kapentingan ngurangi sarirane Sang Parta, korupsi lan liyane (akeh) evils ...
Boten kados révolusi sing wis ndeleng liya, Gréja Katulik ngemu posisi nalisir lan Uni guru iku sawijining elit karo akeh kapentingan kanggo katon sawise.

Sampeyan uga perlu kanggo mangerteni kepercayaan wong sing ora nemokake sih ing graffiti ing tembok lan postur ekstrim tanpa proposal.

Kanggo anggere ... panganan dina iku yen Kolonel Aureliano Dheweke bali maneh sawise pakaryan Neerlandia.

sup ayam
Sup ayam ... bakal ana wektu kanggo geofumar sing luhur. Kanggo saiki, aku seneng karo makhluk iki, supaya dheweke ora dewasa lan aku ora weruh nganti aku call me grandfather.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.