Allplan: 4 2017 janji atas

Allplan ngenalake solusi BIM Allplan 2017-1: Luwih akeh sing penting

- Piranti-piranti kanggo ngatasi masalah ing manajemen tugas lan pemodelan 3D.
-
Ngoptimalake pertukaran data liwat IFC4.
- Pilihan akeh sistem sambungan kabel

Allplan ngasilake dandan lan kemajuan anyar ing solusi BIM Allplan 2017 kanggo arsitek lan insinyur. Versi saiki nggawe kolaborasi liwat kabeh disiplin proyek BIM sing maksimal. Penanganan gampang saka padhang 3D, antarmuka freeform lan komponen modifikasi wis ditingkatake lan akeh rékayasa rékayasa kanggo insinyur wis ditambahi. Kanggo pangguna, iki bisa ditlusuri ing transparan, panyimpenan luwih akeh lan kualitas luwih gedhe ing proyek kasebut.

Allplan 2017-1 nawakake alat sing kuat kanggo nggawé kolaborasi apik antarane kabeh mitra ing proyek BIM. Contone, ing cat anyar "taskbar" kang langsung nyambung menyang mbukak maya basis solusi bim +, ngidini tugas diutus khusus, gampang ngatur lan trek bisa mantep. Ing versi iki, Taskbar luwih gampang digunakake. Kasalahan ing perencanaan bisa diidentifikasi lan didandani ing tahap awal.

Efisien proses kerja kanggo modeling ing 3D

Saiki, ora ana watesan ing modhifikasi lan modifikasi barang padhet, bentuk lan komponen sing gratis. 3D barang padhet bisa kanthi bener dimodel tanpa polygonalisasi sadurunge. Nalika nggarap unsur freeform sing ditemtokake pengguna, kedhaftar saiki duwe keluwesan luwih akeh.

Ekspor IFC4 sing luwih apik

Allplan 2017-1 ndadekake gampang kanggo ngekspor model BIM kanggo format IFC4 kanggo pertama kaline. Interaksi karo solusi BIM liyane wis ningkat banget, kerusakan informasi lan akurat ora kurang. Kanthi Allplan 2017-1, specifications Rampung, unsur 2D lan Legenda bisa diekspor liwat IFC4 antarmuka - kang mbantu ngapikake kualitas planning.

Katalog anyar benang sendi

Jambangan sing dawa kuwi penting banget kanggo panggone penguat bar ing ruang sing ditahan. Yen ora disimpen ing sistem kasebut, kudu diproses kanthi manual. Kanthi Allplan 2017-1, katalog Ancotech BARON-C lan SAH SAS 670 / 800 wis digabungake ing sendi sing ana ing sistem kasebut. Kanthi pilihan sambungan saiki lan anyar, para pengguna bakal ngirit wektu lan nambah kualitas gambar.

Allplan dianugerahi penghargaan Digital Transition in Construction kanggo platform bim + ing Prancis

Allplan wis entuk penghargaan Digital Transition in Construction ing kategori "kolaborasi lan alat tukar informasi" amarga platform Bim bim. Bebungah iki diwenehake marang para ahli lan panyedhiya solusi piranti lunak kanggo arsitek, insinyur lan manajer fasilitas ing Transisi Digital tahunan ing Construction Awards, sing dianakake ing November 29 ing Paris, Prancis.

Pendekatan OpenBIM de Allplan Iku apa sing ngyakinake dewan juri, kang njamin kerjasama antarane kabeh peserta proyek BIM ing wektu nyata. Allplan OpenBIM Allplan ngidini kabeh wong sing melu nyedhiyakake dokumen, template lan atribut ing lingkungan sing aman, miturut ahli. Antarane nominasi ing kategori "alat kolaborasi ing pertukaran informasi" yaiku A360 saka Autodesk, BIMPRO saka Gestpro lan Edifycad.

Allplan Arsitek 'Darling 2016

- Arsitek 1.600 milih kanggo milih pabrikan
- Allplan menang hadiah kaping telune
- Upacara penghargaan bakal dilaksanakake ing Celle, Lower Saxony karo tamu 350

Allplan wis dijenengi Arsitek 'Darling® kanggo kaping telune, sawise dianugerahi 2012 lan 2014. Patung phoenix emas sing didadeake dianugerahi para ahli lan panyedhiya solusi piranti lunak kanggo arsitek, insinyur, lan manajer fasilitas, sing ana ing Munich, ing gala 10 sing dianakaké ing Nopember 2016, ing ngendi Allplan dijenengi minangka Pabrikan pilihan ing kategori "Software Architecture". Penghargaan iki minangka asil saka survey komprehensif sing dianakake dening Heize, sawijining riset pasar.

"Iku gedhe banget dijenengi Arsitek 'Darling kanggo kaping telune," jarene Michael Koid, Managing Director Allplan GmbH. "Pemilih arsitek ndhukung tujuan kita kanggo menehi solusi sing paling apik kanggo klien kita kanggo nyinaoni karya ing proyek arsitektur sing nyenengake, nempatake dheweke ing keunggulan kompetitif. Kanthi cara iki, kita nyumbang kanggo mbangun bangunan sing luwih apik. "

Sawise setahun, arsitek lan perancang nampa kesempatan kanggo milih kanggo ngédipake manufaktur pilihan. Heinze GmbH mènèhi Penghargaan Darling® Arsitek kanggo kaping nem ing Celle, Lower Saxony. Ing arsitèktur 1.600 lan desainer milih pemenang ing rongpuluh-four24 area produk sing beda-beda lan pitung marketing disciplines.Allplan diselehake Arsitek 'Darling® kanggo kaping telune, sawise menang ing 2012 lan 2014. coveted patung phoenix Golden iki Banget kanggo ahli bim basis Munich lan panyedhiya lunak solusi kanggo arsitek, engineers lan Manajemen fasilitas ing acara Gala ing November 10 2016, Where dijenengi Produsèn Allplan favorit ing kategori "Arsitek". Penghargaan iki minangka asil panaliten skala gedhe sing dianakake dening perusahaan riset pasar Heinze.

Objek BIM wis kasedhiya ing format file Allplan.

Allplan lan BIMobject teka bareng karo kolaborasi cedhak; wis ngumumake yen ing mangsa ngarep, arsitèktur lan insinyur sing nggarap Allplan bakal bisa ngaplikasi kauntungan saka metodologi BIM (Building Information Modeling) kanthi cara sing paling apik.

Ing persetujuan cooperation, loro perusahaan wis sarujuk yen ing mangsa BIMobject nyedhiyani obyek bim ing format Allplan ing BIMobject.com platform maya. Data sing diwenehake langsung dening bakul ngandhut spesifikasi produk lan materi sing rinci. Pangguna bisa gampang nggabungake Allplan bim obyek menyang plans, kang akeh Sederhana lan karo wong-wong mau saben karya karo platform maya bim bareng, bim +, kemungkinan saka collaboration basis bakal ditambahi. Konsep collaboration dhisikan, BIMobject nerbitaké tartamtu bim obyek vendor ing format native Allplan lan obyek umum.

Informasi liyane: https://www.allplan.com/es.html

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.