Arsip kanggo

Android

Langkah kanggo trek ponsel

Ngelingi pentinge ponsel ing saben dinane, kita cenderung ngrawat dheweke kaya bocah, saka tuku sampul, kaca tempered kanggo proteksi layar, dering ing sisih mburi kanggo genggeman lan uga pelindung kanggo banyu yen dudu buktine ...

Majalah MundoGEO saiki ing tablet

MundoGEO, perusahaan sing paling perwakilan ing bidang geospasial ing wilayah komunikasi Amerika Latin, ngluncurake rong aplikasi supaya majalah MundoGEO bisa dideleng saka piranti seluler, kaloro nganggo iOS Apple lan Android. Mung taun iki, majalah iki nggabungake isi majalah InfoGEO lan InfoGNSS, uga kalebu ...

Gawe aplikasi seluler dhewe

Saluran bisa uga minangka salah sawijining solusi paling apik kanggo nggawe aplikasi seluler. Fleksibilitas sing ana, ditambahake karo pirang-pirang platform sing didhukung nggambarake karya kreator sing luar biasa sing bisa sampeyan gunakake blog, feed rss utawa konten media sosial menyang aplikasi sing siap disebarake ing ...