Aplikasi scanning laser 3D bisa menangake DESAIN IF DESIGN

Aplikasi FIELD 360 Leica Cyclone wis entuk penghargaan desain kaping kalih ing iF DESIGN AWARD 2019.

Bebarengan karo perusahaan pengalaman pengguna Ergosign (UX), Leica Geosystems nampilake aplikasi ing kategori konektivitas. Kanggo 66 taun, Anugrah iF DESIGN Dheweke wis dikenal minangka arbiter kualitas kanggo rancangan luar biasa. Aplikasi FIELD 360 Siklon dipilih dening dewan juri anggota 67, sing diwangun dening para ahli merdeka saka saindhenging donya, saka kalangan peserta 6,375 saka negara 52.

"Pengakuan iki minangka penghormatan lan bukti tumrap kerja keras lan komitmen tim kita kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik," ujare Gerhard Walter, manajer produk Cyclone FIELD 360.

«Kita ngembangake aplikasi Cyclone FIELD 360 kanggo macem-macem pangguna pangguna kanggo mesthekake yen bisa nangkep lan bisa digunakake kanthi gampang lan efisien nganggo data scan laser.

Aplikasi kanggo piranti seluler Siklon FIELD 360 minangka unsur dhasar ing solusi nyekel kasunyatan telung dimensi Leica RTC360 3D. Aplikasi kasebut mbentuk hubungan antara koleksi data 3D ing lapangan nggunakake pemindai laser Leica RTC360 lan rekaman data ing kantor nggunakake piranti lunak postprocessing Sikul Leica REGISTER 360. Ngidini pangguna kanggo ngumpulake, ndhaftar lan kanthi otomatis maneh data sing dipindai lan gambar ing situs nggunakake tablet. Akibaté, sistem kasebut nyedhiyakake pengalaman panganggo sing positif ing bidhang panangkepan 3D malah kanggo pangguna sing ora duwe pengalaman.

"Rancangan sing apik mung bisa digayuh liwat kerjasama sing apik karo para ahli teknik lan pangguna sing bakal teka. Kita bisa ngalami iki ing proyek iki, ”ujare Toni Steimle, Direktur UX lan Direktur Situs Ergosign Zürich.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan seri alat desain konstruksi anyar, riko https://leica-geosystems.com/field360

Ergosign yaiku salah sawijining perusahaan UX ing Eropa kanthi luwih saka spesialis 140 UX ing enem lokasi ing Jerman lan Swiss. Padha makili kombinasi kreatifitas lan pengetahuan teknis, sing cocog karo metodologi swara ilmiah. Padha fokus ing syarat klien lan kerja keras ing solusi UX paling apik.

Leica Geosystems, bagéan saka Hexagon, wis ngarevolusi dunya pangukuran lan sinau kanggo meh taun 200, nggawe solusi lengkap kanggo para profesional ing saindenging donya. Dikenal minangka produk premium lan pangembangan solusi inovatif, profesional ing kombinasi manéka warna industri, kayata aerospace lan pertahanan, keamanan lan pangreksan, konstruksi lan manufaktur, gumantung ing Leica Geosystems kanggo kabeh kabutuhan geospasialé. Kanthi instrumen sing tepat, piranti lunak canggih lan layanan sing dipercaya, Leica Geosystems nambahake nilai saben dina lumantar wong-wong sing mbentuk masa depan donya kita.

Leica Geosystems AG
Monica Miller Rodgers
Telpon: + 1-470-304-9770
monica.miller-rodgers@hexagoncom

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.