Arsip kanggo

ArchiCAD

Platform Archicad, alternatif kanggo AutoCAD

GRAPHISOFT milih Huw Roberts minangka Direktur Eksekutif

Mantan eksekutif Bentley bakal mimpin fase strategis sabanjure perusahaan; Viktor Várkonyi, CEO GRAPHISOFT sing metu kanggo dadi kepala Divisi Perencanaan lan Desain Grup Nemetschek. BUDAPEST, 29 Maret 2019 - GRAPHISOFT®, panyedhiya solusi piranti lunak utama kanggo arsitek lan desainer Model Informasi Bangunan,…

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Wis luwih saka rong taun nulis babagan topik teknologi edan, biasane piranti lunak lan aplikasi. Dina iki aku pengin njupuk kesempatan kanggo nganalisis apa tegese ngomong babagan piranti lunak, kanthi pangarep-arep nggawe pendapat, nyoroti kautaman lan cara nanggepi penghasilan ekonomi lan tembung-tembung generasi lalu lintas ing ...

AutoDesk lulusan file finder

Sadurunge ana ing laboratorium, nanging saiki wis dirilis minangka produk lulusan; yaiku browser file. http://seek.autodesk.com/ Bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, kayata kanggo nemokake blok, obyek 3D, obyek BIM lan sing paling apik, bisa digoleki ing format ing ngisor iki: .dwg (AutoCAD) .dwf ( AutoCAD) .dgn (Microstation) .dxf (Generik ...

Seneng 29 Februari, ringkesan sasi

Ya, pungkasane wulan luwih cekak nanging cepet. Mangkene ringkesan apa sing diterbitake ing 29 dina suwene antarane lelungan lan kerja ... Muga-muga Maret luwih apik. Trik kanggo kartografi Ngonversi koordinat UTM dadi geografis karo Excel Ngonversi saka Geografis menyang UTM ing Excel Cara nggawe kothak koordinat Kepiye ngganti proyeksi ...