Arsip kanggo

ArchiCAD

Platform Archicad, alternatif kanggo AutoCAD

GRAPHISOFT milih Huw Roberts minangka Direktur Eksekutif

Mantan eksekutif Bentley bakal mimpin fase salajengipun babagan pertumbuhan strategis perusahaan; Viktor Várkonyi, CEO saka GRAPHISOFT kanggo mimpin Divisi Perencanaan lan Desain Grup Nemetschek. BUDAPEST, 29 Maret 2019 - GRAPHISOFT®, panyedhiya solusi solusi piranti lunak kanggo arsitek lan perancang Bangunan Informasi Pemodelan, ...

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Kanggo luwih saka rong taun aku wis nulis babagan topik gila babagan teknologi, umume babagan perangkat lunak lan aplikasi. Dina iki aku njupuk kanggo nggawe analisis apa tegese nganggo software, wus kanggo mbentuk pendapat, kanggo nyorot kekiyatan lan carane wong nanggepi income tembung lan generasi lalu lintas ...

AutoDesk lulusan file finder

Saderengipun wonten ing laboratorium, nanging saiki wis dirilis minangka produk pascasarjana; Iku mesin telusuran file. http://seek.autodesk.com/ bisa digunakake kanggo akeh tujuan, kalebu kanggo pamblokiran golèk, 3D, obyek obyek bim lan paling apik kabeh iku sampeyan bisa nelusuri ing format ing ngisor iki: .dwg (AutoCAD) .dwf ( AutoCAD) .dgn (Microstation) .dxf (Generic ...

Seneng 29 Februari, ringkesan sasi

Uga, akhire sasi iki luwih cendhek nanging lompat. Punika ringkesan saka apa sing diterbitake ing dina hard 29 antarane lelungan lan karya ... Mugi Maret luwih apik. Trik kanggo kartografi Ngonversi koordinat UTM menyang koordinat geografis karo Excel Ngonversi saka Geografi menyang UTM ing Excel Cara nggawe grid koordinat Carane ngganti proyeksi sing ...