Arsip kanggo

AutoCAD Map

5 menit kapercayan kanggo GeoCivil

GeoCivil minangka blog sing menarik kanggo nggunakake alat CAD / GIS ing wilayah Teknik Sipil. Panganggité, sawijining warga negara saka El Salvador, minangka conto orientasi sing apik saka kelas tradisional tumrap komunitas pembelajaran online sing paling akeh; tanpa mangu-mangu tonggak sing matur nuwun ...

Sambungake menyang Data, Peta AutoCAD - Peta Bentley

Ing postingan iki, aku pengin nggawe perbandingan cara database diakses nganggo platform geospasial AutoDesk lan Bentley. Aku wis digunakake kanggo iki: AutoDesk Civil 3D 2008 (Kang kalebu Peta AutoCAD) Peta Bentley V8i AutoCAD Civil 3D 2008 Bentley Peta V8i Connect: File, sambungake menyang Data… Sambungake: Setelan, basis data, sambungake…

Dolanan kanggo nyambungake AutoCAD karo ArcGIS

Ayo Klarifikasi AutoCAD Sing Ora dimaksudake karo Peta AutoCAD utawa Civil3D, sing nyambung menyang layanan OGC, nanging versi AutoCAD sing gampang 2007 terus, yaiku amarga duwe fungsi georeferensi. Ayo jelasake ArcGIS sing endi: Ora nyambung karo Geodatabase utawa mxd Nor sing disimpen lokal karo layanan sing digawe liwat tradisional ...

AutoCAD Peta 3D ndhukung Linux

Sanajan AutoDesk nate nyengkuyung dhukungan kanggo Linux sawetara taun kepungkur, nanging ing taun-taun pungkasan dheweke ngupayakake bali, mula bubar ngumumake kompatibilitas ing pernyataan kasebut. Sistem Virtualisasi Aplikasi Citrix XenApp anyar ngidini pelanggan piranti lunak AutoCAD Map 3D gampang nggawe, nyebarke lan ngatur ...

Plugin kanggo layanan ecw karo AutoCAD

ERDAS nembe ngumumake plugin anyar kanggo AutoCAD sing ngidini akses menyang gambar (ECW lan JPEG 2000) liwat protokol sing diarani ECWP. ECW minangka format sing duwe akeh kaluwihan, utamane kompresi tanpa kekurangan kualitas sing signifikan, amarga gambar 200 MB bisa bobote nganti 8 MB; banget…

Nggawe polygon ing AutoCAD lan ngirim menyang Google Earth

Ing postingan iki, kita bakal nindakake proses ing ngisor iki: Nggawe file anyar, ngimpor poin saka total file stasiun ing Excel, nggawe poligon, menehi georeferensi, kirim menyang Google Earth lan nggawa gambar Google Earth menyang AutoCAD. Sadurunge, kita ndeleng sawetara prosedur kasebut mlaku-mlaku, ing kasus iki kita bakal bisa ndeleng cara nggawe kanthi AutoCAD ...

Pinten produk AutoDesk worth?

Pos iki khusus kanggo sawetara pitakon sing asring ditemokake ing statistik Google Analytics: Sepira regane AutoCAD? Endi sing tuku AutoCAD? ... Mangkene dhaptar cendhak produk lan rega (ora kalebu pajak penjualan) sing gumantung ing saben negara. Rega upgrade luwih murah Iki regane nalika tuku online ...

Perbandhingan Product AutoDesk Vs. Bentley

Iki minangka dhaptar produk AutoDesk lan Bentley Systems, nyoba nemokake kamiripan ing antarane, sanajan wis angel amarga sawetara aplikasi duwe orientasi sing padha, nanging pendekatane ora mesthi padha. Sadurunge ndeleng sawetara evolusi AutoCAD lan Microstation. Ringkesan, kita bisa nggawe kesimpulan ing ngisor iki: Platform ...