Free Course AutoCAD, Cepak kanggo Unduh

Sawetara wektu kepungkur kita nerbitaké versi AutoCAD Course iki, saiki versi kanggo AutoCAD 2013 wis dirilis, ing ngendi sampeyan bisa ngundhuh bagian pisanan gratis lan tambahan:

Saiki sampeyan bisa tuku kanggo diundhuh!

Apa Kursus Free AutoCAD?

Iku disebut AutoCAD Free Course amarga sampeyan bisa nonton online tanpa biaya. Kanggo ngundhuh utawa ngirim liwat email, ana biaya.

Bebarengan, Z! Kupon lan Panuntun Langsung kita wis nyambut gawe versi anyar AutoCAD Course 013, sing bisa dituku liwat download langsung utawa sebagian.AutoCAD free course

Produk nalika dituku lengkap kalebu:
  • Sinau lengkap saka AutoCAD 2013 2D lan 3D kanthi luwih saka 450 videos
  • Browser Prasaja kanggo Browsing Tema
  • Kabeh file sampel mesthi
  • Luwih saka gambar 17,000 dwg de blok lan model 3D
  • 255 kaca buku digital karo 40 bab
  • Biaya kalebu biaya menyang omahé, kanggo negara Amerika lan Eropa
  • Sampeyan bisa mbayar PayPal, Transfer Bank utawa Kartu Kredit
Kanggo jumlah video sing dianyari saiki ana ing rong DVD, bisa dieksekusi kanggo Windows, tetep tanpa instalasi.
Iku bener. Subjek saka Course kalebu luwih saka video 450 karo sampeyan bisa nguwaosi kabeh sing AutoCAD 2013 ing loro 2 dimensi lan 3D modeling pangolahan.
Kabeh video iku definisi tinggi lan nyakup audio ing basa Spanyol lan yen kita nambahake pirang-pirang blok, mesthi wae hadiah kanggo rega kasebut, mengko yen salah sijine modalitas kalebu ngirim menyang lawang omahmu kanthi mail.
Ngisor dhaptar isi:

Bagian Utama: Konsep Dasar AutoCAD 2013

  • Bab 1: Apa AutoCAD?
  • Bab 2: Antarmuka layar AutoCAD 2013
  • Bab 3: Unit lan Koordinat
  • Bab 4: Dhasar Ukuran Parameter

Bagian Kedua: Wikipedia Konstruksi Objek

  • Bab 5: Geometri saka Asas Dhasar
  • Bab 6: Obyek Gabungan
  • Bab 7: Obyek Properti
  • Bab 8: Teks

autocad1 mesthi Course AutoCAD 3D ing lawang sampeyan, kanggo $ 34.99Bagian Katelu: Konstruksi Obyek Lanjutan

  • Bab 9: Rintisan Objek
  • Bab 10: Rintisan Rintisan Objek
  • Bab 11: Pelacakan Polar
  • Bab 12: Watesan Parametrik
  • Bab 13: Pandhu Arah 2D
  • Bab 14: Tampilan Manajemen
  • Bab 15: Sistem Koordinasi Pribadi

Seksi papat: Prasaja Pengeditan Objek

  • autocad2 mesthi Course AutoCAD 3D ing lawang sampeyan, kanggo $ 34.99Bab 16: Cara Pamilih
  • Bab 17: Edisi Wikipedia
  • Bab 18: Advanced Editing
  • Bab 19: Clamps
  • Bab 20: Shading, Gradients, lan Contours
  • Bab 21: Properti Palette

Bagian kelima: Organisasi gambar

  • Bab 22: Nyakup
  • Bab 23: Blok
  • Bab 24: Pranala njaba
  • Bab 25: Sumberdaya ing Gambar
  • Bab 26: Pitakon

autocad3 mesthi Course AutoCAD 3D ing lawang sampeyan, kanggo $ 34.99Bagian enem: Sizing

  • Bab 27 Ukuran
  • Bab 28 CAD Standards

Bab ketujuh: Tata letak lan publikasi

  • Bab 29 Print Design
  • Bab 30 Configuring Printing
  • Bab 31 AutoCAD lan Internet
  • Bab 32 Setel rencana

autocad4 mesthi Course AutoCAD 3D ing lawang sampeyan, kanggo $ 34.99Bagian wolung: Gambar telung dimensi

  • Bab 33 X Modeling Space 3D
  • Bab 34 SCP ing 3D
  • Bab 35 Ningali ing 3D
  • Bab 36 Obyek 3D
  • Bab 37 Solids
  • Bab 38 Permukaan
  • Bab 39 Mesh
  • Bab 40 Digunakna

Keamanan ing tuku:

Mesthi wis dibayar nggunakake layanan aman FastSpring, kanggo mesthekake yen sampeyan bisa mbayar liwat macem-macem formulir sing diwajibake wong lan ing setara mata uang lokal.
  1. Cara pisanan yaiku nggunakake kertu kredit utawa debit.
  2. Kapindho liwat akun PayPal
  3. Pihak katelu liwat transfer Bank ACH, kanggo sing duwe cabang online. Ora ditrapake ing kabeh negara.
  4. Sing terakhir yaiku transfer internasional. Iki sampeyan kudu milih "Pesanan Tuku", kanggo nampa ing surat data bank wartawan karo bank pilihan sampeyan ing kutha sampeyan dhewe.

bentuk pembayaran cepet saka AutoCAD 3D ing lawang sampeyan, kanggo $ 34.99

Modalitas kanggo Ndarbeni

Kanggo nanggepi panjalukan saka pamiarsa, kita kasiraken, salebetipun metode mailing, kalih opsi liyane: Ngunduh isi rong DVD lan ngunduh bab-bab individu:

1. Langsung ngundhuh loro CD kasebut.

Kalebu cakram loro, blok lan ngleksanani file. US $ 29.99 Tuku dalan sing lengkap

2 Sinau lengkap saka AutoCAD 2013, dikirim dening mail.

Butuh antarane minggu 3 lan 4 kanggo kasedhiya. Kalebu loro disk, pamblokiran lan ngleksanani file.US $ 34.99 Tuku dalan sing lengkap

3. Bagéyan bagéan saka kursus kanthi ngundhuh.

full section - copyLangsung undhuh bagean. Ora kalebu pamblokiran utawa file sing kasedhiya ing lengkap, mung video lan penjelasan.

  • Bagian Utama (Konsep dhasar)

US $ 4.99 Tuku Saiki

  • Bagian Kedua (Prasaja konstruksi obyek)

US $ 4.99 Tuku Saiki

  • Bagian katelu (Advanced Object Construction)

US $ 4.99 Tuku Saiki

  • Sekawan keempat (Editing Objects)

US $ 4.99 Tuku Saiki

  • Bagian kelima (Organisasi gambar)

US $ 4.99Tuku Saiki

  • Bagian enem (Ukuran / Ukuran)

US $ 4.99 Tuku Saiki

  • Bab ketujuh (Printing, drawing and publishing)

US $ 4.99 Tuku Saiki

  • Babagan kaping wolu (Gambar tiga dimensi)

US $ 4.99 Tuku Saiki


4. Tuku pirang-pirang bagean kanthi bebarengan
Tuku Saiki

  • Kiriman kasebut kanthi mail ekspres, sing njupuk saka 3 kanggo minggu 5, gumantung saka jarak; kirimane godhong Meksiko, alasan kenapa nang negara iki bisa njupuk meh seminggu. Kita menehi kode kanggo trek online.
  • Pangiriman digawe rong dina usaha sawise pembayaran ditampa, lan iki rampung dening Guides ora diterbitake saka Meksiko.

Promosi: Ngundhuh Bagian Pertama gratis.

iklan barisSenadyan ing fase ujian, kanthi sregep saka Zatoca Classifieds, sementara bakal diwenehi biaya gratis ing bab pertama Course lan nganti exhausting eksistensi promosi:

Iki, syarat sing kudu dipenuhi:

  • Duwe akun Google Drive (Sakcepete Google Docs)

Ya, promosi iki kanggo wektu sing winates.

Tuku kursus iki kanggo free download saiki ora kasedhiya.

Sampeyan mung bisa ndeleng online gratis

32 Balesan kanggo "Course AutoCAD gratis, Kasedhiya kanggo download"

  1. Good night
    Aku nyoba nyambung karo toko sampeyan kanggo nyalin salinan AutoCAD 2013 nanging aku ora ngerteni opsi-opsi O LINKS DO NOT WORK
    PLEASE ME CARA KAMU BISA KANGGO KANGGO PELAJARAN PROGRAM ACAD 2013 ING MANUELS GONZALEZ NAVA sR.LUIS? lan apa pilihan pembayaran

  2. Ya bener Apa sing didownload, kanthi diobong ing DVD, sampeyan bakal entuk apa sing dikirim menyang sampeyan kanthi mail.

  3. Apik Aku pengin ngerti yen, kanthi ngundhuh Course Autocad 2013, loro saka rong cd, pamblokiran lan latihan, apa uga nyakup kaca buku digital 400?
    Slds atte, Leonardo

  4. Iku adhedhasar AutoCAD 2013, mesthi karo nganyari kursus 2012.
    Video iku resolusi dhuwur

  5. Good evening,

    Aku kepengin nyedhiyakake Course lengkap autocad 2013 karo video 450 lan liya-liyane.

    Aku kudu ngerti yen wis rampung karo Autocad 2013 amarga aku weruh yen topik-topik sing padha karo dalan liyane saka 2012 saka ing kono keragatan nerangake aku.

    Aku bakal mbayar biaya dhuwit 30 kanggo ngundhuh online.

    Aku uga pengin ngerti yen padha duwe kualitas gambar sing apik.

    Slds atte, Leonardo

  6. Ya, promosi terus.
    Awake lagi sibuk ngirim akun Gmail lan ngetokne sampeyan wis disambung karo CloudHQ

  7. tindakake promosi kanggo ngundhuh bagean pisanan gratis ... Aku ketemu persyaratane
    sampeyan isih bisa menehi link download ...?

  8. Audio mesthine ana ing basa Spanyol, utamane digunakake ing basa Inggris, amarga padha luwih didominasi dening panganggo.

  9. Mestine sing versi perintah ing autocad migunakake, ing Spanyol utawa ing Inggris?

  10. Hi francisco
    Sampeyan bisa nggawe pembayaran karo kertu debit, nanging kita ora bisa ngomong yen sampeyan bisa nganggo sing sampeyan sebut, sampeyan kudu nyoba.
    Ya, kalebu latihan.

  11. Wigati Aku kepengin tuku dalan iki, utamane kanthi ngirim menyang alamat. Nanging sadurunge nglakoni, aku pengin nyuwun supaya sampeyan bisa njawab pitakon yen sampeyan apik banget. 1.- Iku nuduhake yen pembayaran bisa digawe kanthi kertu kredit, nanging bisa dilakoni kanthi debit Walmart mastercard?, 2.- Aku wis ngrampungake kursus, nanging pitakonan iki "Apa sampeyan nggabungake latihan apa? Matur suwun lan aku nunggu respon cepet.

  12. Halo Gabriel. Kanggo tuku banjur tindakake tautan sing dituduhake ing artikel, sampeyan mbayar kanthi kertu kredit utawa PayPal.
    Program AutoCAD ora kalebu, nanging sampeyan bisa ngunduh versi mahasiswa ing http://students.autodesk.com sing nglayani sampeyan kanggo sasi 36.

  13. Kirimi langkah-langkah kanggo tuku, aku manggon ing Amerika Serikat ing negara Texas supaya luwih spesifik, aku uga kepengin ngerti yen autocad dilebokake kanggo nginstal ing komputerku

  14. hello,

    Aku ora nanggepi respon, monggo dikirim menyang aku maneh.

    regards

  15. hello,

    Kasunyatane yaiku ora saka Meksiko, nanging aku duwe keseimbangan ing Mercadopago de Mexico lan aku kepengin duwe sebab kasebut, sampeyan kudu mbayar kanthi liya, tuku sampeyan kanthi fisik, sampeyan wis nggawe kiriman, sing akeh disenengi, lan nalika aku teka produk sing entuk akeh, sampeyan ngirim link download modul, aku mikir yen 8? kanggo mriksa.

    Thank you in advance for your understanding.

    regards

  16. Hi, Gerardo.
    Mesthi wae sampeyan bisa mbayar kanthi cara kasebut. Kita wis ngirim informasi kasebut menyang email sampeyan.

    Yen sampeyan ana ing Meksiko, aku ora ngerteni yen perlu versi sing bisa diundhuh, awit tiba ing kurang saka minggu.
    Nanging kita bisa menehi akses kanggo sampeyan mriksa online.

    Iku amarga kanggo kita download nduweni biaya minangka ing layanan sing mbayar.

  17. hello,

    Aku kepengin tuku dalan, nanging aku ora ngerti yen aku bisa mbayar liwat MercadoPago de México, aku duwe imbangan ana lan aku pengin nggunakake.

    Yen aku tuku versi fisik, bisa uga sampeyan ngirim versi sing bisa diunduh nalika produk teka? Mesthi wae mung ana ing rega versi fisik.

    Matur suwun kanggo tanggepan sampeyan.

    regards

  18. Aku kepengin ngerti, nanging aku konsultasi: VIDEO lan buku digital sing digawe ing lingkungan basa Inggris utawa ENGLISH?
    GRACIAS

  19. Nalika sampeyan nemokake instruksi ing ngisor artikel, bab 4 pisanan kanggo bagean pisanan gratis.
    Iki, syarat sing kudu dipenuhi:

    Duwe akun Google Drive (Sakcepete Google Docs)
    Duwe akun Dropbox, yen sampeyan ora mbukak.
    Mlebu menyang CloudHQ lan tautan akun Google Drive lan Dropbox

  20. Aku Victor Vasquez, Desainer Grafis lan Desainer Web, Aku kudu sinau mobil 13 amarga aku wis katon akeh sing didol lan program sing paling migunani. Aku pengin tuku album lan buku lan video. Alesan kanggo iki amarga aku ora pengin tetep konco apa sing ngerti autocad. Aku ngerti aku bisa nandingi cukup apik. lan aku uga seneng banget, aku ora duwe masalah amarga aku nggunakake sawetara program kaya Illustrator, InDesign, Quarxexprees 8, Fireword, photoshop, bisa ngirim informasi kanggo bisa tuku lan sinau.

    matur nuwun
    Victor Vasquez

  21. 29.99 dolar sami kaliyan 128.74 Bolivares fuertes.
    Yen sampeyan tuku mailing, dhuwit 34.99 cocog karo 150.20

  22. Rega ing bolivares kuwat apa bakal dadi? Aku wis nonton video lan dheweke apik banget. Thanks.
    Luis Estrada
    Venezuela

  23. Majalah digital bi-mingguan gratis ing UFOs, parapsychology, esotericism, peradaban ilang. kalebu akeh kursus gratis lan mbayar, download buku, audio lan video.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.