Arsip kanggo

AutoCAD-Autodesk

AutoCAD, 3D sipil lan panggunaan produk AutoDesk liyane

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih lan referensi profesional kanggo kamajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospasial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar kanthi irah-irahan "Inside MicroStation CONNECT Edition ", saiki kasedhiya ing kene, lan dadi e-book ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Kursus AutoCAD gratis - online

logo autocad
Iki minangka konten kursus AutoCAD gratis online. Dumadi saka 8 bagean berturut-turut, ing njero ana luwih saka 400 video lan panjelasan babagan cara kerja AutoCAD. BAGIAN SATU: KONSEP DASAR Bab 1: Apa sing diarani Autocad? Bab 2: Antarmuka layar Autocad Bab 3: Unit lan Koordinat Bab 4: Parameter ...

Warta geo-engineering - AutoDesk, Bentley lan Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumake rilis Revit, InfraWorks, lan 3D 2020D Sipil 2020. Revit 2020 Kanthi Revit XNUMX, para pangguna bakal bisa nggawe dokumentasi sing luwih akurat lan rinci sing luwih cocog karo maksud desain, nyambung data, lan ngaktifake kolaborasi lan pangiriman proyek kanthi lancar. Pitulung kanggo…

Transoft Solutions lan Plexscape nggawe aliansi kanggo menehi representasi paling nyata saka kendaraan 3D ing Google Earth

Transoft Solutions Inc., pimpinan global desain rekayasa transportasi lan piranti lunak analisis, wis kerja sama karo Plexscape, pangembang Plex.Earth®, salah sawijining alat sing paling populer kanggo AutoCAD kanggo akselerasi proyek arsitektur, teknik lan konstruksi. (AEC). Unsur utama kemitraan yaiku integrasi teknologi AutoTURN®…

Piranti Lunak Konstruksi Terbaik - Penghargaan Komputasi Konstruksi 2018

Iki minangka kontes sing menehi upaya paling apik kanggo piranti lunak sing fokus ing Arsitektur, Teknik lan Konstruksi. Dhaptar finalis iki nyritakake kepiye persaingan antarane panyedhiya utama solusi komputasional kanggo geo-engineering yaiku ing edhisi kaping telulas. Kita wis menehi tandha kanthi warna liyane sawetara merek sing dipilih kanggo nggampangake ...

Cara ndownload AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi pendidikan AutoCAD bisa dienggo kanggo para siswa lan para guru. Kanggo ndownload versi siswa AutoCAD, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki: 1. Akses kaca AutoDesk. Mlebu menyang akun sampeyan utawa gawe sing anyar. Sampeyan kudu milih link download versi pendidikan: https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad Ing kasus iki, aku…