Arsip kanggo

AutoCAD-Autodesk

AutoCAD, 3D sipil lan panggunaan produk AutoDesk liyane

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks ngethok lan referensi profesional kanggo kemajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar sing judhul "Ing MicroStation CONNECT Edition ”, saiki kasedhiya ing print kene lan ebook…

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...

Kursus AutoCAD gratis - online

logo autocad
Iki isi saka Course AutoCAD online gratis. Iku kasusun saka 8 bagean sing terus-terusan, ing ngendi ana luwih saka video 400 lan penjelasan babagan cara kerja AutoCAD. SEKSYEN PERTAMA: KONSEP BASIC Bab 1: Apa AutoCAD? Bab 2: antarmuka layar Autocad Bab 3: Unit lan Koordinat Bab 4: Parameter ...

Transoft Solutions lan Plexscape nggawe aliansi kanggo menehi representasi paling nyata saka kendaraan 3D ing Google Earth

Transoft Solutions Inc., pimpinan donya ing lunak desain lan analisis engineering transportasi, dihubungaké karo gawe Plexscape, Plex.Earth®, salah siji saka pribadi paling populer kanggo AutoCAD kanggo nyepetake saka arsitektur, engineering lan construction (AEC). A unsur pusat saka kemitraan ana ing integrasi saka teknologi AutoTURN® ...

Paling apik kanggo piranti lunak konstruksi - Konstruksi Komputasi Anugrah 2018

Iki minangka kontes sing menehi ganjaran sing paling apik kanggo perangkat lunak fokus ing Arsitektur, Teknik lan Konstruksi. Daftar finalis iki nyeritakake cara kompetisi antara panyedhiya utama solusi komputasi kanggo geo-engineering ing edisi kaping telulas kalian. Kita wis ditandhani ing werna sing beda sawetara merek pilihan kita kanggo nggampangake ...