Arsip kanggo

Autodesk

Nemtokake Konsep Geo-Engineering

Kita manggon ing wayahe khusus ing confluence disiplin sing wis dibagi kanggo pirang-pirang taun. Survei, desain arsitektur, gambar line, desain struktural, perencanaan, konstruksi, marketing. Kanggo menehi conto apa sing biasane ana arus; linear kanggo proyek sing gampang, iteratif lan angel kanggo ngontrol proyek miturut ukuran proyek kasebut. Dina iki, kaget ...

Paling apik kanggo piranti lunak konstruksi - Konstruksi Komputasi Anugrah 2018

Iki minangka kontes sing menehi ganjaran sing paling apik kanggo perangkat lunak fokus ing Arsitektur, Teknik lan Konstruksi. Daftar finalis iki nyeritakake cara kompetisi antara panyedhiya utama solusi komputasi kanggo geo-engineering ing edisi kaping telulas kalian. Kita wis ditandhani ing werna sing beda sawetara merek pilihan kita kanggo nggampangake ...

2014 - Prediksi singkat saka konteks Geo

Iku wektu kanggo nutup kaca iki, lan kaya mengkono ing adat saka wong-wong sing ditutup siklus taunan, aku ngeculke sawetara garis saka apa bisa kita nyana ing 2014. Banjur kita bakal ngomong liyane nanging mung dina iki, sing pungkasan taun: Ora kaya ilmu liyane, ing kita tendencies ditemtokake dening bunder ...

Dadi dina Briefing Media

Saiki kita duwe dina pisanan, sadurunge Be Inspirasi, ditemtokake menyang penet; karo tren paling penting sing ditindakake dening Bentley Systems ing tingkat media. Saiki, kesan pertama saya. Pointools misale jek dadi akuisisi Bentley sing paling apik, ing pendapatku. Perusahaan penting sing CEO sadurungé ...