Arsip kanggo

Autodesk

Warta geo-engineering - AutoDesk, Bentley lan Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumake rilis Revit, InfraWorks, lan 3D 2020D Sipil 2020. Revit 2020 Kanthi Revit XNUMX, para pangguna bakal bisa nggawe dokumentasi sing luwih akurat lan rinci sing luwih cocog karo maksud desain, nyambung data, lan ngaktifake kolaborasi lan pangiriman proyek kanthi lancar. Pitulung kanggo…

Piranti Lunak Konstruksi Terbaik - Penghargaan Komputasi Konstruksi 2018

Iki minangka kontes sing menehi upaya paling apik kanggo piranti lunak sing fokus ing Arsitektur, Teknik lan Konstruksi. Dhaptar finalis iki nyritakake kepiye persaingan antarane panyedhiya utama solusi komputasional kanggo geo-engineering yaiku ing edhisi kaping telulas. Kita wis menehi tandha kanthi warna liyane sawetara merek sing dipilih kanggo nggampangake ...

Cara ndownload AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi pendidikan AutoCAD bisa dienggo kanggo para siswa lan para guru. Kanggo ndownload versi siswa AutoCAD, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki: 1. Akses kaca AutoDesk. Mlebu menyang akun sampeyan utawa gawe sing anyar. Sampeyan kudu milih link download versi pendidikan: https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad Ing kasus iki, aku…

2014 - Prediksi ringkes babagan konteks Geo

Wayahe wis cedhak karo kaca iki, lan kaya adat kebiasaan kita sing nutup siklus taunan, aku bakal nerangake sawetara perkara sing bisa diarepake ing taun 2014. Kita bakal luwih akeh ngobrol mengko, nanging saiki, yaiku taun kepungkur: Beda karo ilmu liyane , ing kita, tren ditemtokake dening bunder ...

Ngerti konsep BIM, ing kasus Bentley Systems

Kanthi tembung sing disederhanakake, BIM (Bangunan Informasi Pemodelan) minangka evolusi saka konsep tradisional sing diarani CAD (Computer Aided Design) lan sanajan ana kabeh buku sing ditulis babagan iki sawise Jerry Laiserin misuwurake istilah kasebut, kanggo tujuan pendhidhikan, kita bakal nyoba supaya bisa kesederhanaan: Sadurunge, nalika ngrancang bangunan, arsitek sawise gabung ...

Unduh gambar plex.Earth saka Google Earth Apa ilegal?

Kita wis ndeleng sadurunge sawetara program sing ndownload gambar saka Google Earth. Georeferensia utawa ora, sawetara ora ana maneh kaya StitchMaps lan GoogleMaps Downloader. Ing sawijining dina ana kanca takon apa sing ditindakake Plex.Earth saka AutoCAD nglanggar kabijakan Google utawa ora. Apa sing diarani istilah Google http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) la…