Mbangun Polygon adhedhasar arah lan jarak ing tabel Excel

Ayo ndeleng apa titik iku:

Aku duwe data poligonal karo arah lan jarak, lan aku pengin mbangun ing AutoCAD utawa Microstation. Sadurunge, kita weruh AutoCAD Wis wangune kanggo ngemot jinis data kasebut ing format @dist <nalika Microstation digawe liwat AccuDraw.

Inggih, nanggepi kanca kita James, punika:

autocad excel microstation

1 Data input

Iki dilebokake ing sangisore zona kuning, kene sampeyan mlebu stasiun, jarak lan judhul minangka conto.

2 Koordinat awal

Iki ana ing header zona ijo, anggere yen kita ngerti koordinat titik pisanan. Yen ora duwe, nempatake sembarang nilai, luwih dhuwur supaya koordinat negatif ora katon, kayata 5,000 (limang ewu)

3 Data output

Iki minangka wilayah sing ditandhani ing jeruk, ing ngendi sampeyan duwe koordinat x lan y kanthi koma pamisahan.

4 Carane ngirim menyang AutoCAD.

Prasaja, "salinan" rampung ing area oranye saka file excel, banjur ing AutoCAD perintah polyline (pline) diaktifake lan "paste" ing baris perintah. Asilé poligonal sing ditarik mung kanggo menehi titik nutup

autocad excel microstation

Kene sampeyan bisa ngundhuh template kanggo mbangun polygon miturut arah lan jarak ing tabel Excel.

arah kanggo ngunduh otomatis

Sampeyan mbutuhake sumbangan simbolis kanggo download, sing bisa dilakoni Kertu kredit utawa Paypal.

Iku simbolis ngelingi Nilai menehi lan ease karo kang sampeyan bisa ndarbeni.

5 Cara ngirim menyang Microstation

Kanggo nindakake ing Microstation Aku nggawe cithakan sing meh padha, nanging ing logika Microstation Key-in command.

Ndeleng cithakan kanggo Microstation.


Sinau babagan cara nggawe iki lan template liyane ing Kursus ngapusi Excel-CAD-GIS.


56 Balesan kanggo "Mbangun Polygon adhedhasar bantalan lan jarak ing meja Excel"

  1. Wis nggawe sumbangan, Carane ngundhuh file kasebut?

  2. hello selamat sore aku ora bisa nggawe transfer amarga kurang alamat perusahaan ing ngendi nyelehake uluk salam

  3. hello apik wengi minangka pembayaran dening transfer yen aku nindakaken langsung ing bank kanggo nomer akun aku simpenan thanks aku kasengsem salam

  4. Priksa email sampeyan, sok-sok dadi spam.
    Sampeyan kudu njaluk pesen karo url download, sing kadaluwarsa ing dina 4.
    Yen sampeyan duwe masalah, gunakake kita editor (ing) geofumadas.com

  5. Aku nggawe pembayaran lewat paypal. Ngendi aku bisa ngundhuh cithakan?

  6. Aku pengin ngomong sampeyan ngirim dhuwit dening Pay Pal kanggo jeneng sampeyan kanggo cithakan Excel

  7. Good morning to all and congratulations for this good work.
    Aku duwe pitakonan

    Carane aku nggawe MICROSTATION supaya aku ora mung ninggalake awan titik nanging uga garis sing bakal nggawe poligonal?
    thanks.

  8. Ora ana wong ngerti carane ngetik kabeh data sanalika?
    AYUDAAAAAAAA

  9. Bener, bisa uga kanggo program sing nampa koordinat ing format kasebut.

    Mungkin ana ekstensi kanggo ArcGIS, nanging aku ora tau ngobrol babagan topik sing ana kene.

  10. Hello, sampeyan mung nylametake uripku karo postingan iki, aku kudu nggawe poligonal ing ArcGIS supaya aku nggunakake cara iki lan aku mung nyetel iku kanggo ArcMap, aku ora ngerti yen ana cara sing luwih gampang kanggo nindakake kanggo program iki utawa yen sampeyan wis diterbitake sawetara Posting babagan iki, nanging hey mbantu aku akeh, bakal apik yen padha uga sijine kirim kanggo pass menyang ArcGIS. Akhire, matur nuwun banget !!! Sugeng rawuh ing kaca iki, hellooooos.

  11. Thanks ...!
    Kanggo bantuan, saiki yen poligon ditinggalake ... ^ _ ^

  12. Sing diganti ing Windows

    Mulai, panel kontrol, lokal

    Banjur, sampeyan milih negara sing ana ing kene lan sampeyan kudu duwe titik sing bener lan koma ing wilayah abu-abu, ing ngisor iki kalebu conto. Pisanan ana nomer.

    Yen ora katon ing kono, isih milih negara sampeyan, banjur pencet "custom" tombol lan ganti format simbol desimal lan ewu simbol pemisahan.

  13. Aku duwe masalah kanggo njupuk gambar ing autocad, masalah radiasi ing ngisor iki.
    Masalah ing meja exel kantor aku kudu ngerti cara ngganti koma (,) dening Point (.) Aku duwe kantor 2007.
    Katon ing cara iki:

    418034 (,) 128,1590646 (,) 877
    418028 (,) 562,1590680 (,) 724
    418034 (,) 064,1590699 (,) 614

    ngendi kudu ana periode (.) ana koma (,) bantuan sandi please. !!

  14. Halo, aku duwe pirang-pirang taun nggunakake MicroStation kanggo kadaster lan mung pengin nambah kontribusi saka rekan kerja yen yen pengin nambah poligon minangka titik, prosedur kasebut gampang banget. Ing sheet txt header, kita nulis "Panggonan smartline", kanggo saben koordinat kita nambah xy = x koordinat, lan koordinat. saliyane kabeh. Ing entri Key-in, kita nulis jeneng @C: \ jeneng lan lokasi file.txt Iki minangka teori prosedur yen ana wong ngerti prosedur liya bakal ngormati input kasebut.

  15. Aku kudu nggawe rencana ing autocad .. amarga aku koordinat input lan x lan aku njaluk dijupuk pesawat

  16. Matur nuwun salam kangge bantuan, kula saestu nyuwun kathah karya kanthi tabel, matur suwun kangge ngembangaken formula, karya ingkang sae ..

  17. Carane babagan, Aku wis duwe situs microstation, Aku ora ngerti yen sampeyan bisa mbantu kula karo prosedur lan nyoba sethitik nanging duwe sawetara tools.
    Aku apikan.

  18. Good Thanks boy looking for the microstation site and boy approve

  19. Kanggo nggawe tabel jarak lan jarak Occupy Microstation Site, kaya sampeyan ora bisa nindakake mung karo AutoCAD nanging sipil karyawan.

    Nanging sampeyan bisa nindakake proses sebaliknya saka postingan iki karo meja excel iki

  20. Wah aku nemokake iku menarik, sing ngatasi, aku duwe masalah aku ora bisa njaluk construction kothak (arah lan jarak) saka XM MicroStation v8 polygonal lan realizadaen utawa v8i, minangka wis rampung ing Civilcad mung Tebas polygon alat lan menehi nggawe grafik konstruksi lan spades ing gambar utawa pligonal, bakal nyerang wong bakal mbantu aku

  21. Aku ora weruh apa sing bisa, sing bisa mbantu iki iki . Kode kasebut ora duwe tembung sandhi, dadi sampeyan ngowahi supaya menehi informasi liyane, utawa sampeyan tinggalake ing kolom pengamatan kanthi fungsi kesimpulan.

  22. g

    Matur nuwun, nanging aku kudu njlentrehake sesuatu, aku pengin supaya ora kanthi manual, sing otomatis nganggo Lips, sing aku graph data ngimpor file excel.

  23. Inggih, kula mangertos yen menawi namung baris punika, sampeyan namung:
    - Baris printah
    - mlebu
    - 227935.1665,9111959.809,2618.718896
    - mlebu
    - 227935.1665,9111959.809,2618.718896
    - mlebu
    lan banjur sampeyan nulis data ing sikil minangka teks.

  24. g

    Aku congratulate sampeyan UTAWA kontribusi Q DAS SO THIS PAGE INTERERESANTE. GOOD wanted kanggo ngerti yen aku bisa mbiyantu graphed iki DATA IN EXCEL AUTOCAD, ME Drawing A LINE WITH ALL ID INFORMASI, koordinat TOP OF LINE THE, Length, Azimuth lan Inclination (klebu) saka bidang XY.
    YOUR HELP AY GRATEFUL.

    ID LENGKAP PELEK NOR Wétan. »« AZIMUT »« INCL. »
    01 227935.1665 9111959.809 2618.718896 150 84.295 -19.22
    02 227935.1665 9111959.809 2618.718896 130.25 84.295 -19.22

  25. Aku ngucapke matur nuwun, iku sawijining kaca banget lan ndhuwur kabeh karo akeh informasi banget migunani kanggo kita sing dedicate dhéwé kanggo topografi lan geodesi iki ...
    Aku uga wis mriksa informasi sing wis gegayutan nggunakake geografis (utawa gedesicas) lan UTM ... aku berjuang sing dicokot karo transormacion topographical geografis, IE, aku pengin ngowahi saka geodetic kanggo sistem bidang supaya TCTerms utawa vertex kedah lan iya kirim-proses, bisa digunakake karo total stasiun utawa peralatan conventional lan jarak chequen utawa match ... bakal mbiyantu komentar ... thanks lan Greetings saka Tampico, Tamaulipas, Mexico ...

  26. apik kanca Aku pengin ngerti yen sampeyan bisa bantuan kula minangka Aku bisa kanthi manual pass koordinat saka gps kanggo autocad

  27. Yèn mangkono, iku bisa dideleng ing panel kontrol, setelan regional, lan weruh yen koma minangka ewu separators lan titik desimal.

  28. Sampeyan ngerti, aku masalah kasebut dumunung ing konfigurasi koma lan poin ... saka excel

  29. ok grasias, kabeh ternyata tenang ...
    sampeyan bener, cacat iku salah ngupak data ... ewu grasias ... ..

  30. Uga mriksa urutan apa sing dilakoni:

    Perintah titik (utawa baris)
    Sampeyan milih wilayah kasebut ing ndhuwur
    Salinan
    Klik ing baris perintah AutoCAD
    Tempel

  31. Aku ora salah ngalahake data sing bener, ana sing kedadeyan, apa aku duwe format liyane kanthi unggul sing migunani banget kanggo nggawe alignment ing portofolio padha banget karo format iki nanging ing loro kasus aku entuk pesen iki »Titik 2d utawa tembung kunci pilihan sing dibutuhake» nalika menyang tanah autodesk, aku ora ngerti ?.
    yen sampeyan pengin lulus format ing excel mung nulis email sampeyan ....
    paling menarik ..
    AAA Yen sampeyan Rampungake ING MASALAH ING MASUK ING VOICE….

  32. Aku duwe format liyane sing padha kanggo nggawe aligning dalan lan pindhah menyang tanah autodesk padha banget karo format iki, aku wis nggunakake format sing aku duwe lan ternyata apik lan banjur aku entuk pesen kasebut "Titik 2d utawa tembung kunci pilihan sing dibutuhake" lan Polygonku ora katon, lan aku ora salah kanggo nyalin data kasebut. Yen sampeyan pengin aku menehi sampeyan ing FILE ING TULISAN MAIL …….

    AAA PLEASE Yen sampeyan wis FOUND SOLUSI THE nyebar tembung, ora yen MASALAH IS THE AUTO CAD konfigurasi utawa soko gagal ... THE EXCEL.

  33. Yosua, aku pracaya yen sampeyan nyalin wilayah sing salah, sampeyan kudu nyalin apa sing dicenthang kanthi werna jingga

  34. Aku uga bakal titik katon pilihan 2d utawa kunci lan ora ana solusi requiered yen porfa ngerti iku urgent please bantuan kula .......

  35. Berkas sing apik banget bakal ngawula marang aku lan aku wis nindakake apa sing aku takon babagan carane ngowahi bagean lintas lalu lintas lan tingkat kanggo UTM .... Aku bakal nyoba kanggo poligonal mbukak

    jcpescotosb@hotmail.com

  36. Sampeyan bisa uga salah format koma lan titik, iki kudu diverifikasi ing panel kontrol, setelan regional. Bakal bisa digunakake yen sampeyan duwe angka minangka perpisahan saka decimals lan koma dadi pemisahan ewu.

  37. Aku nyoba ing Autocad 2009 lan kerjane kanthi apik tapi ora microstation
    Bakal aku ora nindakake perkara sing bener ing sawetara Microstation V8 xm.

  38. Ayo ndeleng:
    1 Pratelan polyline
    2 sampeyan nulis 0,0
    3 ketik
    4 salinan ing area oranye saka sheet excel
    5 klik ing baris perintah
    6 paste utawa ctrl + v
    7 aktifake zoom lengkap

    Yen ora bisa digunakake, ana sing aneh. Opsi liyane sing bisa uga nggayuh yaiku koma lan wektu sampeyan bingung babagan properti pamisah ewu lan decimals.

  39. Wektu sing apik

    APA JAMBATAN KARENA aku kudu nglebokake COORDINATOR TOPOGRAPHIC TO AUCTOCAD.

    Nalika aku KLIK TOKO ING AKU MAJALIKAN lan JAWA TEMPAT WRITE 0,0 lan nyepak APLIKASI LAMPIRAN APLIKASI ING NGGOLAH [Arc / Halfwidth / Length / Undo / Width
    Lan aku nggawe KESIN OMISO ING INI lan PEGO TAPI APLIKASI INI (ING TUKU (2D poin utawa tembung kunci pilihan sing dibutuhake) Aku ora ngerti carane nggawe STOP POLYGON AKU NUNGGAL ngerti yen ora bisa mantu.

  40. Aku ngerti yen saka pituduh kasebut, kita ora bisa ngatasi koordinat amarga ora ana arah sing koordinat. sumbangan gedhe kanggo masang koordinat karo koma

  41. Platform sing apik banget, apa bisa ditindakake saka poligon kanggo nggawe meja karo Rumbos, Azimuth, Jarak, Azimuth kanthi pangkalan sing dikenal?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.