Cara Bandingake Word Documents

Iku asring tumrap kita, sing kita bisa nyithak sawijining dokumen, banjur wong ngganti kasebut tanpa mriksa owah-owahan lan cepet utawa mengko kita nggawe perbandingan loro.

Senajan banget arang Aku nulis babagan tema program kanggo wong liya, aku njupuk kesempatan iki amarga fungsi iki kalebu Microsoft Word, lan ora iku ewu keajaiban. Saka wiwitan disaranake yen dokumen kasebut bisa diterusake menyang versi .docx yen ora, kanggo nggampangake perbandingan ing struktur XML sing ndhukung format anyar.

mbandhingaké dokumen kanthi tembung

Kanggo nindakake proses sampeyan kudu mbukak pilihan Bandingake, ing tab Deleng. Panel katon ana ing ngendi sampeyan milih sing dadi dokumen asli lan minangka dokumen final lan atas jenenge sing kita ngarep-arep bakal diwenehi label owahan.

Ana uga pilihan kanggo ngluwihi panel ing konfigurasi apa sing kita ngarepake dibandhingake; sampeyan bisa milih yen sampeyan pengin maneh perubahan format, gerakan, owah-owahan huruf, owahan ing tabel, tho ...

mbandhingaké dokumen kanthi tembung

Sampeyan uga bisa milih yen owah-owahan wis dicenthang ing tingkat karakter utawa nandhani kabeh tembung banjur, yen kita ngenteni owah-owahan sing dicenthang ing salah siji saka rong dokumen utawa sing anyar.

mbandhingaké dokumen kanthi tembung

Asile dituduhake bebarengan, miturut pemilihan sing ditandhani ing bageyan ndhuwur, ing sisih kiwa asil revisi lan ing sisih tengen kasebut loro dokumen dibandhingake. Pirsani manawa ditandhani nganggo warna sing beda sing wis diowahi, diilangi utawa ditambahake; Hasil akhir bisa disimpen minangka dokumen anyar karo revisi sing ditampilake nalika mouse dipindhah utawa minangka telpon ing panel tengen dokumen kasebut.

Kula nyebataken bilih sifat-sifat ingkang ageng kangge Sabda ingkang jarang kita manfaataken.

Salah Nganggo "Cara mbandhingaké loro dokumen Sabda"

  1. «Aku mikirake kuwalitas sing apik banget kanggo Sabda sing arang banget njupuk kauntungan saka»

    Hola

    Sangat sukses komentar sampeyan, temtunipun, kita wis nggunakake Office 2010 lan minangka fitur sing aku kerep digunakake. Aku pancen kudu bisa ngupayakake kita nemoni solusi.

    Regards lan Shared the Post

    Sergio N Hernandez

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.