Cara Nggawe Toko Online

Sawetara wektu kepungkur Aku ngomong babagan Regnow, situs sing ndadekna cara kanggo ngedol produk ing Internet kanggo manufaktur, liwat situs sing bisa dienggo minangka jendela tampilan kanggo ngundhuh produk utawa sing didol. Tambahan, Regnow uga nduweni kamungkinan nggawe toko online kanggo nggampangake panemuan lan tampilan produk.

Iki dienggo liwat Situs Builder. Ayo ndeleng cara kerjane nuduhake conto nggawe buronan egeomate.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu didhaftarake karo Regnow, lan ing jero sampeyan wis nggawe hubungan. Iki rampung kanthi nggoleki perusahaan utawa produk manufaktur lan njaluk a hubunganYen perusahaan nampa, sampeyan bakal bisa ningkataké produk sampeyan.

regno online store

Nanging ana uga produk tartamtu sing ora ana ing kono hubungan, iki minangka sing ing toko online bakal dituduhake minangka asil panelusuran miturut kategori utawa kata kunci.

1. Gunakake Site Builder

Situs Builder sing duwe Regnow minangka versi online saka piranti lunak iki sing ngidini sampeyan nggawe nyimpen kanthi konten dinamis. Nalika milih, panel katon karo kang bisa nggawe kaca lan ngatur ing lingkungan sing nyeret lan tarik; cantik praktis

regno online store

Bantuan rampung, nanging tegese urutane:

  • Nggawe situs, ngatur properti, pilih template, ganti logo. Iki rampung karo panel ndhuwur.

regno online store

  • Banjur nggawe kaca sing digawe ing panel sisih (nambahake kaca) lan ing saben kaca kasebut nuduhake produk tartamtu utawa panelusur sing wis ana sing paling diundhuh, sing paling apik, kolom kategori, lan liya-liyane.
  • Uga ing panel sisih kiwa dikonfigurasi Ngarep, header, sing nuduhake kaca-kaca sing bakal ditampilake lan urutan apa; sampeyan bisa nggawe pranala menyang url spesifik lan ngetik html.

Grafik ing ngisor iki nuduhaké kaca GIS, kanthi prodhuk khusus sing kita ngarep-arep bakal katon ditampilake, contone Global Mapper 12, uga yen kita ngarep-arep duwe tombol download, extract lan ukuran gambar.

regno online store

Situs lengkap bisa didadekake siji jam. Yen kaca katon ala, mung dibusak lan digawe maneh; temtunipun bantuan banget jembar.

4. Ngunggah menyang host

regno online store Iki minangka bagéan paling rumit, amarga ora akeh maca ing forum Regnow. Nalika situs rampung, kita ngunduh kanthi tombol sing katon ing ndhuwur (download); iki kurang dikompres ing zip. Iku kaca dinamis, saengga mung ngandhut file php lan javascript plus gambar sing dibutuhake, ora bisa digambarake kajaba sampeyan menyang situs utawa nggunakake program khusus ing situs nggawe.

Kanggo ngunggah, kita duwe hosting sing kasedhiya; Sampeyan bisa rampung liwat FTP, karo DreamWeaver utawa langsung dening pangatur file Cpanel.

*** Ora bisa nganggo hosting tipe Blogger

*** Sampeyan uga ora bisa nggunakake situs sing di-host ing WordPress.com, nanging kanthi situs sing dipasang ing WordPress ing hosting mbayar.

*** Sampeyan kudu ngunggah isi folder, ora folder.

*** Yen kita pengin ngunggah minangka kaca ngarep, kabeh file lan folder sing diunggah ing direktori pubic_html; karo, nalika nulis domain www.yourdomain.com, toko bakal katon.

Nanging yen kita pengin nambah minangka subdirektori saka kaca sing ana, banjur kita nggawe folder ing direktori sing padha (public_html), sing bisa downloads; Dadi, nalika nggoleki rute www.tudominio.com/store, toko online bakal katon.

*** Gumantung karo cithakan sing digunakake, kita kudu nambah naskah Google Analytics utawa Woopra kanggo ngawasi lalu lintas. Yen template ora duwe header, perlu kanggo nulis kode ing saben kaca php.

Yen kita uga pengin nambah rute, kita bisa nggawe pangalihan utawa subdomain saka administrator hosting, ing kasus iki aku nggunakake Cpanel. Prenatan sing dakkandhakaké marang kowé yaiku pracaya marang aku downloads.egeomate.com kanggo alamat http://egeomate.com/downloads

regno online store

Ing kene sampeyan bisa ndeleng nyimpen eGeomate sing digunakake.

regno online store

Minangka sampeyan bisa ndeleng, RegNow nduweni produk sing cukup kanggo diunduh ing CAD, GIS, Google Earth / Maps lan Engineering kanggo ngayomi keuntungan situs web. Sebagéyan gedhé bisa dibuang minangka versi uji coba, uga optimalisasi mesin telusur banget kuat, supaya pengunjung bakal teka kanthi cepet liwat macem-macem produk ing Katalog kabeh saka Regnow.

Pindhah menyang Regnow

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.