Kursus AutoCAD gratis

Learning AutoCAD ora ana maneh alesan ing jaman panyambungan kasebut. Saiki sampeyan bisa nemokake manual kanthi video sing gratis banget online. kursus autocad gratis Opsi sing aku nuduhake sampeyan mbok menawa alternatif paling apik kanggo sinau AutoCAD kanthi cara sing gampang.

Iki minangka karya Luis Manuel González Nava, versi sing ana ing buku cetak 565 lan rong DVD lan saiki kasedhiya ing platform AulaClic. Metodologi kalebu bagean penjelasan, konsep lan gambar sing nglengkapi pembelajaran karo videotutorial sing dimuat ing YouTube sing duwe audio lan penjelasan ngluwihi apa sing bisa kita deleng. Sanajan adhedhasar antarmuka sadurunge kanggo AutoCAD 2009, bab sing paling penting ana ing metodologi, amarga perintah kasebut padha.

Saiki iku gratis, anggere sampeyan ndeleng online saka AulaClic. Pancen yen sampeyan bisa nonton video, siji-siji, tanpa keputusane nganti sampeyan ngerti ukuran lengkap babagan sistem apa, banjur sampeyan bisa nemokake isi sing ditulis. Langkah sabanjure bisa kanggo nyoba kanggo nindakake karya padha video, mandheg yen perlu, lan ing dinamis mesthi ing papat dina darmabakti wong bisa sinau program kanggo awake kaya dheweke wis (utawa luwih apik) saka yen wis ing jam saka jam 60.

Divisi umum isi dipisahake dadi bagean 41 sing bisa dideleng saka Indeks Utama. Ana uga indeks tutorial video kanthi jumlah sing padha. Iki indeks video.

  • 1 Apa AutoCAD?
  • 2. Antarmuka tampilan (1 | 2)
  • 3. Unit lan Koordinat (1 | 2)
  • 4. Dhasar Parameter
  • 5. Geometri obyek dhasar
  • 6. Geometri obyek komposit
  • 7. Sifat-sifat obyek
  • 8. Teks (1 | 2)
  • 9. Referensi kanggo obyek
  • 10. Pelacakan referensi obyek
  • 11. Pelacakan kutub
  • 12. Zoom
  • 13. Manajemen ndeleng
  • 14. Sistem koordinat pribadi
  • 15. Edisi basajan (1a | 1b | 2 | 3a | 3b)
  • 16. Advanced Edition (1 | 2)
  • 17. Grip
  • 18. Pola Shading (1 | 2)
  • 19. Jendhela situs
  • 20. Covers (1 | 2 | 3)
  • 21. Blok otomatis
  • 22. Pranala njaba
  • 23. Pusat Desing
  • 24. Enquiries
  • 25. Ukuran (1 | 2)
  • 26. CAD Standar
  • 27. Desain Cetak (1 | 2)
  • 28. Setelan Cetakan
  • 29 AutoCAD lan Internet (1 | 2)
  • 30. Setel rencana
  • 31. Spasi «model 3D»
  • 32. Sistem koordinat ing 3D (1 | 2)
  • 33. Ndeleng Objek ing 3D (1a | 1b | 2a | 2b | 3a | 3b)
  • 34. Objek prasaja ing 3D (1 | 2 | 3 | 4)
  • 35. Ketat 3D
  • 36. Gaya visual
  • 37. Solids (1a | 1b | 2 | 3 | 4a | 4b)
  • 38. Rendering (1 | 2 | 3 | 4)
  • 40 antarmuka AutoCAD 2009 (1 | 2)
  • 41 Apa anyar ing AutoCAD 2009 (1 | 2)

Ing ngisor iki aku nuduhake sampeyan conto video, kayadene sampeyan bakal weruh, padha duwe katrangan ora mung saka fungsi program nanging uga konsep lan adaptasi kanggo kartunis konvensional. Iki minangka bagean cetak, salah sawijining topik paling rumit ing kursus AutoCAD.

Dadi yen tujuane sampeyan sinau AutoCAD, gratis lan kanthi video, iki bisa dadi cara sing paling apik. Sampeyan kudu ngerti, awit iki mesthi wae wis Dibangun kanggo AutoCAD 2012.

Pindhah menyang Course AutoCAD.

4 Balesan kanggo "Course AutoCAD Gratis"

  1. Aku tertarik karo kursus autocad gratis 2013

  2. Hello Manuel, matur nuwun kanggo tautan anyar, kita bakal ngupayakake karya sampeyan.

    Salam lan salam.

  3. Thank you very much for this post and for comments. Aku ngandani yen aku nganyari kursus kasebut menyang program 2012. Kemajuan pembangunane bisa dideleng ing http://www.guiasinmediatas.com lan pangarep-arep yen sawise rampung, uga bakal kasedhiya ing papan tulis.

    Nampa salam apik.

    Luis Manuel González Nava.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.