Apa versi AutoCAD paling apik?

Kita kerep ndeleng pitakonan ing kana, babagan versi sing luwih apik utawa apa kita defend; banjur nalika sing anyar teka, biasane kandha yen mung dandanan. AutoCADSingkat, minangka titik wiwitan Kita nindakake rembugan ing Facebook, ing ngendi Geofumadas nduweni pengikut 18,000, lan ndeleng apa sing ana ing respon:

  • AutoCAD 2012 suksès, kita ngerti sapropirané, lan Facebook minangka papan ing ngendi generasi anyar predominate.
  • Nanging apa sing narik kawigaten yaiku ing posisi liya yaiku AutoCAD 2007, senadyan versi 6 taun kepungkur.
  • Banjur, ing posisi katelu, AutoCAD 2013 kedengaran maneh, kita uga ngerti kabeneran lan, yen kita takon pitakonan rong taun sabanjure, padha bakal ngandika bab versi paling anyar.
  • Iku katon minangka AutoCAD 2010 papat, kanthi skor sing luwih murah nanging judhul daftar sing kalebu voting unik saka kabeh versi liyane.

Apa sing ndadekake wong ngganti versi AutoCAD 2012, 2007, lan 2010?

Sasaran saka kertas iki kanggo njelasno versi 10 paling anyar saka AutoCAD, kanggo nyoba kanggo nerangake gegambarane release dening Autodesk lan évolusi sing wis dijupuk tuku umum saiki sing lalu lintas Internet lan jaringan sosial main penting ing penyebaran warta.

autocad comparisonKita bakal digunakake kanggo analisis tabel ing ngisor iki sing ngringkes owah-owahan sing wis kedadeyan ing AutoCAD ing taun 10 pungkasan. printah anyar sing metu saben taun (kalebu 2004 ora aplikasi wawasan iki), swara dhuwur ing printah versi ditampa pangowahan ora kasedhiya amarga gunggung printah saiki lan printah mandhap (iki ora kalebu ing 2013 versi klebu nanging ing sel kasebut kabeh sing dilanjutake ing taun 10 ditambahake). Kita uga mung nampilake versi dhasar, dudu versi vertikal (eg AutoCAD Civil 3D, AutoDesk Maya, lan liya-liyane)

1. Siklus format anyar dwg

AutoDesk maintained format dwg kanggo saben versi saka 1.0 ing 1980 nganti taun 1998 karo AutoCAD R14. Sawise AutoCAD 2000 lan sabanjuré, siklus kira-kira telung taun kacethet, praktik sing akeh ditakokake minangka ora perlu.

Ana akeh sadurunge versi 2004 nanging tonggak sejarah kasebut saka format iki, dwg ora dienggo bareng karo Open Design Alliance (ODA) amarga wis nganti format 2000.

Saka kene, kita bakal bisa ndeleng versi kasebut nalika ana owah-owahan format, amarga bisa diwakili dening sumber sing luwih apik tinimbang sumber daya kasebut, nanging uga amarga pangguna bisa nyingkirake versi sadurunge tetep kompatibel ing format anyar. Kasunyatan sing kepengin, yaiku taun-taun nalika AutoCAD ngilangi perintah kasebut tepat taun 2006 nalika perintah 36 ditinggal lan taun 2010 perintah 17 liyane; Ing taun-taun pungkasan, pengabaian kasebut minusake antarane pitunjuk 1 lan 3.

Dadi kesimpulan dhisik:

tondo AutoCAD biasane ditandhani dening taun kang format DWG wis owah-owahan sing: AutoCAD 2000, 2004 AutoCAD, AutoCAD 2007, 2010 AutoCAD.

Saka sing kita uga nyimpulake yen versi 2013 kudu duwe pola sing padha amarga format dwg diganti. Senajan kita ora mikir supaya bisa dadi popularitas amarga ora popular AutoCAD 2012 lan jumlah minuscule Ekstensi AutoCAD 2013.

Senajan, klarifikasi yen owahan format ora kudu digandhengake karo versi sing luwih apik tinimbang liyane sadurungé. Nanging ana peran sing ora bisa diterapake ing platform liya ing ngendi owah-owahan kasebut ora kedadeyan sacara periodik lan ora perlu.

2. Jumlah dandan

Kanggo nganalisa iki aku pengin nggunakake grafik sing diperlokake ing ngisor iki. Delengen manawa garis kuning nggambarake perbaikan sing digawe kanggo perintah sing ana, nalika garis biru nggantosi perintah anyar sing dileksanakake. Versi 2007 tegese minangka taun nalika manawa luwih akeh perintah (116), ditambah ora luwih anyar tinimbang perintah anyar 89. Owah-owahan akeh sing kudu ditindakake kanthi pasuryan anyar saka visualisasi 3D, perbaikan manajemen tekstur, rendering lan penyebaran animasi. Rancangan 3D mandheg saka obyek primitif lan konsep model 3D dipasang.

AutoCAD

Grafik ing ngisor iki dijupuk saka Lalu lintas pitakon AutoCADIku nuduhake minangka AutoCAD 2007 versi paling awet terus (baris biru peteng), menyang ombone sing ing pungkasan (Juli 2012) wis arahan minangka akeh minangka AutoCAD 2011 (baris abang), lan mesthi outperforms versi 2009 (online ijo) lan 2008 sing ora katon ing grafik. Bisa dingerteni yèn wong ngelingi versi 2007 minangka salah sijine sing paling apik, amarga pangaruh upgrade perintah ana ing pangguna sing wis mutusake tetep ing versi kasebut sanajan ana owah-owahan taun-taun pungkasan.

  • Padha felt sing AutoCAD 2008 mung melu sawetara pangaturan, lan versi 2009 meh ora duwe antarmuka anyar sing rodo nyebabake resistance.
  • Iku bakal dikalahake nganti versi 2010 teka karo 93 perintah apik lan nggunakake luwih apik saka antarmuka anyar. Uga uga bertepatan karo versi 2007, yaiku nalika miwiti seri perbaikan ing penanganan model telung dimensi lan dhukungan kanggo Windows 7 ing 32 lan 64 bit.

autocad comparison

AutoCAD 2007: Ndandani prentah sing ana ndukung kesetiaan pangguna menyang versi AutoCAD. Nanging uga nggawe resistance kanggo ngganti versi luwih cepet.

Bisa uga ditemokake yen AutoCAD 2010 ngluwihi AutoCAD 2012 senadyan anyar anyar, nanging ing volume pitakon luwih dhuwur tinimbang ngetung taun. Senadyan AutoCAD 2007 minangka pengalaman banget kanggo panganggo, AutoDesk bakal ngelawan ing versi anyar amarga ora ndukung penjualan. Supaya kita ndeleng tonggak sabanjuré, AutoCAD 2010 mbaleni nanging supaya ing 2012 duwe warta luwih akeh tinimbang perbaikan.

3. Jumlah inovasi

Inovasi penting, topik sing wis luwih ditekanake ing versi 2007, ngendi ana 89 printah anyar lan 2012 ngendi 139 tekan.

Senajan rada aneh, pangaruh kasebut kedadean ing pangguna babagan perbaikan saka perintah sing ana. Ngerteni grafis sadurungé, katon popularitas versi AutoCAD tekan pucuké ing sasi kapisan taun sawisé diluncuraké, mung nalika versi anyar katon. AutoCAD mbuktekake yen ing sasi April, lan saka kono wiwit keturunan amarga ana novel liyane. Ngurangi dhuwure precipitous gumantung apa entuk kasetyan ing sadurungé kedhaftar, ora ing wektu anyar.

Nanging ndeleng carane AutoCAD 2010 ngrambah titik paling dhuwur sing kabeh versi wis, 2012 durung ngrambah 80% iki sadurunge miwiti keturunan. Kita kudu mangertos manawa versi 2012 iki bakal duwe pangaruh sing luwih gedhe tinimbang sing luwih dhisik amarga tingkat inovasi, nanging iki ora. Lan alasane yaiku versi 2010 nduweni dandan luwih akeh kanggo perintah sing ana (93) marang 46 versi 2012 senadyan ana inovasi luwih akeh. Versi 2010 isih luwih gedhe tinimbang versi 2011 lan bisa dadi luwih kuat tinimbang 2012 sajrone telung taun sabanjure. Sauntara kuwi, AutoCAD 2013 bakal dadi versi langkah, amarga perbaikan lan perkembangane minimal sanajan ana owah-owahan format dwg, kaya versi 2011 sanajan ana versi Mac.

Katresnan pisanan sing biasane diwenehake sepisan kanthi piranti komputer, kabeh kaget karo salah sawijining versi pertama sing kita weruh, lan kita isih percaya manawa iki minangka versi paling apik "sanajan wis tuwa" lan sanajan kita pindhah. Kanggo anyar, kita terus ngujar versi kasebut. Versi iki biasane sing menehi pengaruh marang kita sing anyar. Kita bisa ndeleng iki ing pangguna sing sawise akeh versi nemokake yen R14 pancen nggumunake, kanggo liya-liyane, iku 2000 sing kaget dheweke nggunakake bit 32, lan kita ndeleng sawetara kedadeyan anyar nganti versi 2007 sing kita percaya ora butuh luwih akeh. . Milestone anyar wis disebabake dening 2012, sanajan aku njlentrehake, mula tresna karo generasi anyar.

Nanging kauntungan sing duwe inovasi wis ana ing pikiran panganggo anyar. Siswa universitas, senajan guru kasebut mulang marang AutoCAD 2010, dheweke bakal ditampung nganggo sing pungkasan; yaiku apa sing kedadeyan karo AutoCAD 2012 karo generasi anyar. Versi iki ana ing pikiran pangguna anyar, survey sing kita lakoni ing Facebook mbuktikake. Nanging nutup bagean, iki kesimpulan kita:

AutoCAD 2012: Jumlah inovasi luwih gedhe tinimbang popularitas versi karo generasi anyar. Ora perlu kasetyan jangka panjang.

4. Akumulasi dandan

Mungkin iki masalah sing rada rumit kanggo ditangani, nanging kita bakal nganggep manawa wiwit ngrampungake apa sing dianggep evolusioner lan prabédan ing bab-bab apa kedadeyan karo program-program liyane kayata kasus Microstation.

Minangka wektu wis liwati, AutoCAD tetep nyimpen perintah sing ora dienggo utawa ditinggalake. Sakbenere wis dibuwang, perintah apik utawa anyar wis digabung:

  • Nganti versi 2006 ana perintah 674 sing digunakake.
  • Sadurunge 97 dibuwang lan 2013 ora diterusake.
  • A 2013 ana total perintah 1047 sing dipigunakaké lan mung 86 ora kasedhiya saka sing ana ing taun-taun 10.
  • Taun-taun 2006 lan 2010 metu nalika ana swara sing ora perlu, 53 total.

reresik iki nyolok nanging mbok menawa nggantosi proyek njero kanggo nompo printah sing padha ana ing kono karo sethitik nggunakake. Nalika liyane printah nuduhake liyane, ing laku suda jumlah total digunakake. AutoCAD teka resolvernos urip ing apa kita padha dilakoni karo akeh Sleepless bengi ing Papan drawing ing sing wis ora diganti akeh liwat taun, nanging ing nangani model 3D ngendi sanajan kemajuan wis alon dibandhingaké verticals liyane AutoDesk, wis cukup cocog karo pangguna.

Jumlah jumlah perintah mandheg penting banget, amarga saiki perintah sing dipigunakaké ing tombol kasebut. Nanging ing taun-taun sadurungé, yen kita ora ngerti printah ... ora ana. Lan yen ana ing daftar, kita kepengin weruh apa sing ana.

Versi luwih apik saka AutoCAD

Ing kesimpulan, iki minangka versi AutoCAD paling apik:

  • versi 2007 AutoCAD wis luwih setya ngrambah ing wektu, jumlah produk apik luwih saka printah sing anyar.
  • AutoCAD 2012 minangka produk saka akeh dandan lan panriman gedhe saka generasi anyar.
  • AutoCAD 2010 wis release utama kang ana nalika generasi wiwit nampa potensial Ribbon, lan akeh Kapabilitas padha dhateng parameterised lan 3D modeling gamblang.

  • AutoCAD 2013 ... ora dadi versi sing nyedhaki bayangan saka 2012. Ngenteni sing liyane, bakal perlu ngenteni pirang-pirang taun.

Lan kanggo sampeyan, apa versi sampeyan sing paling apik?

9 Balesan kanggo "Apa wis versi AutoCAD paling apik?"

  1. Nalika aku nganggur, aku wis rampung karya ing AutoCAD '11 kang siji sing paling nganggo.
    Aku ngerteni yen AutoCAD '08 menehi kula tugas luwih cepet tanpa akeh beda.
    Masalahku mung ana ing aplikasi kasebut ing Render, tugas sing saiki saya nyoba dilakoni.

  2. Temtunipun, R14 minangka versi ingkang ageng.
    Mungkin amarga kanggo pertama kaline kita duwe sesuatu sing katon kanggo kita sing paling apik, kanggo Windows

  3. Versi R14, sawetara taun, versi isih metu lan kita terus nggunakake.

  4. Aku mikir babagan versi autocad paling apik ora ana 2007, uga ana akeh paningkatan ing printah lan antarmuka, uga versatilitas, perbaikan XDUMX autokad luwih akeh tinimbang perbaikan yaiku versi sing kalebu akeh atribut sing ora perlu lan mung mbingungake pangguna. Miturut pendapatku, versi 2010 minangka sing cocog karo kabeh kabutuhan desain.

  5. Siji sing nyatakake versi Autocad 2012 minangka sing paling apik misale jek ora nyadari yen nduwe kesalahan sing serius, amarga nuduhake Ukuran (nalika nggawe kesetaraan ukuran (x) lan banjur ngukur jarak kasebut kanthi perintah sing gegandhengan Beda banget, yen sampeyan durung ngerti apa sing prihatin, mula kepiye kerja bareng karo versi iki, mula aku kudu nginstal 2013 sing mbenerake kesalahan iki, nanging versi iki sneak munggah njaluk memori luwih akeh sanajan aku duwe 8 utawa 16 Gigas nalika file sing digunakake akeh ing jendhela sing padha, aku ngarepake yen versi sabanjure ora ana kesalahan iki, iku minangka pendapat sing andhap asor.

  6. VERY Mratelakake panemume PERSONAL, TO miwiti THE versi R14 VERY GOOD, ALL Ora sing ana BEST FOR mung digawe UP wilangan, sapisan lan kulawarga sampeyan ana OF AUTOCAD lan quires EXPERIENCE kemajengan pegawe Konteks R2007 gedhe lan trep, Sawise sampeyan WITH YOU FAMILIARISAS biaya akeh metu. Iku kaya CELL PHONE SHOPPING lan Sinau ALL TRIKS. Banjur metu AS FOR YOU JAJAJAJAJAJAJJA biaya kathah. Nganti tekan

  7. Carane bab ing pitakonan Panjenengan Aku versi paling Autocad dadi adoh 2012 ora mangu kanggo wong aku ora malah pengin nginstal versi 2013 utawa kejiret manungsa waé, aku versi 3 paling apik: 1. - AUTOCAD 2012, 2 2007.- AUTOCAD lan AUTOCAD 3 2010.-
    Kesimpulan: Autodesk kudu ora bungah bab nuduhake saben taun versi AUTOCAD kang mung taun ora karung versi saka 2000 ing taun 2001 lan 2003, supaya padha duwe apik inovator AUTOCAD nalika mbusak ora kanggo njaga konsistensi ing AUTOCAD kanggo nganyari Awe ... canelitas litas saben taun. Greetings Friends of Geofumadas.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.