Ngethok ing profil, ing Google Maps

Eh apa iki yaiku layanan sing adhedhasar API Googlemaps, sing ngidini sampeyan kanggo nyenthang poin ing peta lan ndeleng profil rute kasebut. Cukup praktis kanggo macem-macem tujuan topografi, tata letak rute, lokasi antena lan tujuan liyane.

gambar

Menarik, amarga sampeyan uga bisa ngaktifake garis kontur lan fungsi sing aneh nanging migunani, sampeyan bisa menehi tandha crosshair, ing luar garis profil

Asilé zona ing peta sing bisa didelok saka titik iki bisa ditampilake ing ditembak.

Conto peta wis ditandhani poin ing panggonan ing ngisor iki:

Seven Peaks
Ing Guarramillas
Malicious
Hierro
Cerro del Buey
Aguaenfría
Abantos
Alto de los Leones de Castilla
Heap saka Gandum

Sistem kasebut bisa ngasilake jarak horisontal, sudut orientasi titik lan ... mata, rute disimpen ing situs kasebut, bisa ndeleng wong-wong mau mengko.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.