Arsip kanggo

DGN

Migrasi Platform Platform 10 Geospatial Taun Mengko - Microstation Geographics - Oracle Spatial

Piranti lunak pribadi sing gratis

Perkara iki dadi tantangan umum kanggo akeh proyèk Cadastre lan Kartografi, kang ing 2000-2010 wektu Geographics Microstation Integrasi minangka engine data spasial, considering alasan minangka nderek: The busar-simpul ana Manajemen lan terus dadi arang banget praktis kanggo proyèk Cadastral . The DGN punika alternatif atraktif, considering sawijining versioned ing file padha, ...

Ndandani data spasial Ana online!

MyGeodata minangka layanan online sing apik banget lan bisa ndandani data geospasial, kanthi format CAD, GIS lan Raster sing beda, karo sistem proyeksi lan referensi sing beda. Kanggo nindakake iki, mung upload file, utawa nunjukake URL sing disimpen. File bisa diunggah siji utawa siji, ...

Carane mbukak, label, lan ndribadake berkas .shp karo Microstation V8i

Ing artikel iki kita bakal ndeleng cara kanggo mbukak, ndandani lan label file shp nggunakake Microstation V8i, padha karo Bentley Peta. Sanajan ana file kuno saka potongan 16, lawas minangka sawetara - akeh - saka rambut abu-abu, iku ora bisa ditindakake sing terus digunakake ing konteks geospasial kita. Cetha yen kritéria kasebut ditrapake tumrap obyek vektor ...

8.5 Microstation Issues in Windows 7

microstation windows 7

Wong sing ngarep-arep nggunakake Microstation 8.5 saiki kudu nganggo Windows XP ing mesin virtual kanggo incompatibilities karo Windows 7, luwih akeh tinimbang 64 bit. Padha nyatakake masalah karo editor teks, sing kasebut sadurunge minangka solusi lan uga ngrujuk marang gambar pangatur lan sambungan ODBC. Ayo ndeleng carane padha mantun ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD lan Raster

kabel konverter

MyGeodata Konverter layanan Internet sing ndadekke konversi data antarane format sing beda. Kanggo saiki layanan ngenali 22 format vektor input: ESRI Shapefile Arc / Info binar jangkoan Arc / Info .E00 (ASCII) Microstation DGN jangkoan (7 Version) MapInfo Gambar Koma Dipisahake Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sensus AS ...