Arsip kanggo

DGN

Migrasi platform Geospasial 10 taun mengko - Microstation Geographics - Oracle Spatial

Piranti lunak pribadi sing gratis
Iki minangka tantangan umum kanggo akeh proyek Cadastral utawa Cartography, sing ing periode 2000-2010 Integrasi Microstation Geographics minangka mesin data spasial, ngelingi alasan kaya ing ngisor iki: Manajemen lengkungan simpul lan isih praktis banget, kanggo proyek cadastral . DGN minangka alternatif sing apik, ngelingi versi ing file sing padha, ...

Transform data spatial Online!

MyGeodata minangka layanan online sing luar biasa, saengga bisa ngowahi data geospasial, kanthi format CAD, GIS lan Raster sing beda-beda, dadi sistem proyeksi lan referensi sing beda. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ngunggah file, utawa nunjukake url sing disimpen. File kasebut bisa diunggah siji-siji, utawa ...

Carane mbukak, label, lan ndribadake berkas .shp karo Microstation V8i

Ing artikel iki, kita bakal bisa ndeleng cara mbukak, nggawe tema lan menehi label file shp nggunakake Microstation V8i, sing padha karo Peta Bentley. Sanajan file 16-arsip kuno, lawas kaya sawetara -wutah wulu, ora bisa diindhari yen terus digunakake ing konteks geospasial kita. Mesthi wae, kritéria kasebut ditrapake kanggo obyek vektor sing ana gandhengane ...

8.5 Microstation Issues in Windows 7

microstation windows 7
Wong-wong sing pengin nggunakake Microstation 8.5 saiki kudu nggunakake Windows XP ing mesin virtual amarga ora kompatibel karo Windows 7, luwih becik 64 bit kasebut. Dheweke nyebutake masalah karo editor teks, sing wis dakkandhakake sadurunge babagan cara ngatasi lan uga ngrujuk menyang manajer gambar lan sambungan ODBC. Ayo ndeleng kepiye carane dirampungake ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD lan Raster

kabel konverter
MyGeodata Converter minangka layanan Internet sing nggampangake konversi data ing antarane macem-macem format. Saiki layanan kasebut ngenali 22 format input vektor: ESRI Shapefile Arc / Info Binary Coverage Arc / Info .E00 (ASCII) Microstation Microstation DGN (Versi 7) MapInfo File Comma Separated Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sensus AS ...