Arsip kanggo

DWG

AutoCAD 2016. Mburi lisensi terusan.

Minangka gaya alami evolusi globalisasi, saling terkait lan meh ora bisa ditebak, piranti lunak ora dadi produk kothak maneh lan dadi layanan. AutoDesk ora kajaba sing wis ditemokake karo Adobe, Bentley Systems, Corel, kanggo sawetara jeneng. AutoDesk ngumumake manawa taun 2015 bakal dadi ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD lan Raster

kabel konverter
MyGeodata Converter minangka layanan Internet sing nggampangake konversi data ing antarane macem-macem format. Saiki layanan kasebut ngenali 22 format input vektor: ESRI Shapefile Arc / Info Binary Coverage Arc / Info .E00 (ASCII) Microstation Microstation DGN (Versi 7) MapInfo File Comma Separated Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sensus AS ...

Ngowahi file DGN saka ED50 menyang ETRS89

Pangguna GIS asring ditantang kanggo ngowahi data CAD lan sistem referensi. Kita ujar manawa tantangan amarga, ing pirang-pirang kasus, transformasi iki nyakup karya sing tliti sing pungkasane ngidini kita ngreksa informasi sabisa saka data asli. Penasaran yen fungsi iki kasedhiya karo Microstation, nanging mesthine kanggo ...

Learning AutoCAD Viewing

Dina iki ana sawetara kursus AutoCAD gratis ing Internet, kanthi iki ora arep duplikat gaweyan sing wis ditindakake wong liya, nanging luwih becik nglengkapi kontribusi sing menehi alangan ing antarane kursus sing nerangake kabeh prentah lan kasunyatan pangguna sing nate ngerti prentah ora ngerti arep diwiwiti ing endi. ...