Arsip kanggo

DWG

AutoCAD 2016. Mburi lisensi terusan.

Minangka mode alam evolusi sing sejatine samesthine, meh ora bisa ditebak, perangkat lunak ora bakal dadi produk sing dikunci lan dadi layanan. AutoDesk ora ngeculake kita wis ndeleng karo Adobe, Bentley Systems, Corel, kanggo ngisi sawetara. AutoDesk wis ngumumake yen taun iki 2015 bakal dadi ...

Konverter online gratis kanggo data GIS - CAD lan Raster

kabel konverter
MyGeodata Konverter layanan Internet sing ndadekke konversi data antarane format sing beda. Kanggo saiki layanan ngenali 22 format vektor input: ESRI Shapefile Arc / Info binar jangkoan Arc / Info .E00 (ASCII) Microstation DGN jangkoan (7 Version) MapInfo Gambar Koma Dipisahake Value (.csv) GML GPX KML GeoJSON UK .NTF SDTS Sensus AS ...

Ngowahi file DGN saka ED50 menyang ETRS89

Asring pangguna GIS nemokaké tantangan ngganti CAD data lan sistem referensi. Kita ngomong tantangan amarga, ing pirang-pirang kasus, transformasi iki nganggep karya cekak sing ngidini kita bisa nyimpen informasi kaya apa saka data asli. Iku lucu, sing fungsi iki teka karo Microstation, nanging aman kanggo wong sing ...

Learning AutoCAD Viewing

Dina iki ana sawetara Kursus free AutoCAD ing Internet, karo iki aku ora dienggo kanggo duplikat gaweyan lan ketemu liyane, nanging rodo nglengkapi kontribusi presents alangi antarane mesthi sing jelas kabeh perintah lan kasunyatan pangguna sing tau ngerti komando ora ngerti ngendi arep miwiti ...