Edisi Kedua Kursus GIS lan Database Geografis

Amarga panjalukan sing ditampa saka kolaborator lan mahasiswa, Geographica wis nyusun edisi kapindho ing tataran tataran tataran saka GIS lan Database geografis

Iki kalebu jam semi-pasuryan 40, ing ngendi pentinge lan potensial saka BDG dikenal, perlu kanggo profesional sing kepengin ngerjakake unsur-unsur sing dikembangake ing wilayah kasebut.

  • GvSIG, Sextante, ArcGIS, lan PostgreSQL / PostGIS bakal digunakake.
  • Bakal uga menehi panggonan kanggo latihan internships karo wong-wong mau

next year valencia

Iki isi kursus

Bagian pisanan

1. Pambuka GIS
- Pengantar GIS
- Beda antarane SIG lan CAD
- Dualitas informasi ing GIS
- Kasalahan nyata analisis karo SIG
- Struktur data
- IDE lan OGC

2. Sistem koordinat
- Pentingna sistem koordinat kanggo ngatur informasi geografi
- Metode transformasi ED50 <> ETRS89:

3. ArcGIS minangka klien GIS
- ArcGIS sistem: ArcCatalog, ArcScene, ArcMap ...
- Pambuka ArcScene.
- Gambaran data ing 3D. Carane nggawe pesawat ing wilayah kerja lan ngrekam ing video

4. Manajemen umum program ArcMAP
- Jinis Zoom: Tetenger, panampil, ikhtisar ..
- Organisasi informasi: pigura data, lapisan kelompok ..
- Batesan aktivasi lapisan kanthi skala

5. Seleksi dening atribut lan topologi
- Operator kanggo nindakake filter atribut
- Pitakon miturut lokasi (persimpangan, penahanan, lan liya-liyane)

6. Edition lan Geoprocesses
- Ngedit fungsi: alat sketsa, snnaping, alat trace, clip, merge, streaming ..
- Ngowahi atribut alfanumerik: Fungsi lan pitungan geometri
- Kothak piranti lan pangolahan: Klip, intersect, dissolve ..

7. Output grafis
- Sisipan unsur ing peta (legenda, skala ..)

Bagian kapindho

8. Database konvensional: Modeling ing basis data
- Pengantar kanggo database: Konteks lan Sistem Database Managers
- Metodologi kanggo pemodelan data:
- Generasi model relasional
- Aturan umum
- Jenis hubungan
- Geodatabase karo ArcGIS
- Dasar SQL: Pilih, Ngendi, operator logis ...

9. Pambuka kanggo PostGIS
- Pambuka kanggo PostgreSQL lan PostGIS
- Instalasi PostgreSQL. StackBuilder
- Ngunggah Shapefiles menyang PostGIS karo QGIS

10. gvSIG minangka klien SIG (online)
- Manajemen umum program
- Kemungkinan saka gvSIG
- Sextant

Tanggal lan panggonan

mesthi bakal dianakaké ing 14, 15, 16, 17 (pérangan pisanan) lan 21, 22, 23 lan 24 (Part Two) Mei 2012 saka 17: 00 kanggo 21: 00 ing Red Building Kampus Reina Mercedes Universitas Sevilla. Platform virtual bakal mbukak kanggo minggu saka Mei 25, kanggo nindakake sisih online.

informasi luwih lengkap

2 Balesan kanggo "Edition kapindho Course SIG lan Geographical Database"

  1. Hubungi link sing kita promosekake, ing kaca sing padha nuduhake tanggal kursus anyar.

  2. KATETOHANAN AKU Deleng yen KURSUS PENTING AKSESAH NGADALU DENGAN AKU NATE MENGENALKI INGKE ING, ING INGGO INFORMASI

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.