Digambaraken tampilan lan bagean nglereni karo AutoCAD 2013

Antarane owah-owahan paling signifikan ing versi AutoCAD yaiku karya karo model 3D. Ing forum nganggo kategori AutoCAD 3D, iki dijaluk supaya sawetara fitur saka Inventor dijupuk menyang versi dhasar lan bisa kasebut amarga owahan AutoDesk sing diterapake saka versi 2010, senadyan proses lambat anggone konsisten.

Nanging iki dhasar kanggo program saingan liyane, kanggo wong-wong sing nindakake iki karo AutoCAD ing model nggantosi langkah penting maju, luwih yen kita sinau ing kertas Leyer.

ayo deleng conto kaya mengkono nganggo AutoCAD 2013 ing salah sawijining karya guru Astete López.

1. Mbangun barang 3D saka 2D Fig.

We kudu drawing iki rampung ing 2 dimensi saka Model. Kanggo nampilake ing mode isometric kita menyang ViewCube lan milih tampilan isometric Tenggara.

AutoCAD 2013

Banjur kanggo nggawe objek 3D nggunakake printah PRESSPULL

AutoCAD 2013

Apike, printah iki dianggo karo obyek, minangka yen kita wis dadi polyline utawa uga saka wilayah winates (area diwatesi). Kanthi pilihan pungkasan iki mung klik nang wilayah lan banjur dijaluk sing kita ketik ukuran saka extrusion. kita bisa nindakake iku mbosenke tanpa nuduhake ukuran tartamtu nanging gerakan saka mouse.

AutoCAD 2013

2. Nggawe views model 3D

Kanggo iki, pilih tab Layout, banjur nunjukaké sing presentation anyar digawe saka obyek (obyek) nanging uga bisa milih ruang (Saiki model). Mirsani transparan ngambang baris printah ing layar, minangka wis dipun ginakaken ing AutoCAD 2012 lan 2013. Kanggo wong-wong sing kerep ndeleng iki ing ngisor layar, asuransi iku ngganggu nanging generasi anyar bakal bisa digunakake; kanggo sementara, iku isih bisa ndeleng AutoCAD AutoCAD 2013 2008 minangka nanging cepet utawa mengko bakal ora ana maneh bisa.

AutoCAD 2013

Sawise milih obyek nyuwun kita jeneng tata arep anyar utawa ana siji nggawa nggunakake (nggawe saiki).

Layout wis milih, kita takon kita kedah obyek ing tangan. Waca Ribbon nuduhake printah unggul sing aplikasi, kayata milih Model Space, orientasi, visibilitas saka obyek lan ukuran garis. Ing kasus iki kita masrahaken tengah ing tampilan rencana (Top).

AutoCAD 2013

Banjur sijine views liyane kanggo milih pilihan Orièntasi, lan panggonan mau minangka ditampilake ing tokoh.

AutoCAD 2013

3. Nggawe bagean rinci ing nglereni obyek 3D

Tampilan projected teka karo AutoCAD 2012 nanging wis potongan lan bagean rinci yaiku bagean saka New AutoCAD 2013. Nggawe View saka opsi sampeyan bisa milih Cut lengkap (Full) sing bisa dadi vertikal utawa horisontal, uga didadekake siji liwat kepekso utawa baris ing Motong podo bebarengan baris sing ndadekake ngilangi.

AutoCAD 2013

Sawise milih obyek lan nunjukaké baris Cut, ana mung panggonan panggonan.

AutoCAD 2013

Kanthi pilihan tampilan sampeyan bisa nunjukaké apa kita arep obyek shading, garis didhelikake, utawa bolong katon.

Download AutoCAD 2013 kanggo siswa

3 Balesan menyang "Tampilan lan potong bagean sing ditrapake kanthi AutoCAD 2013"

  1. Gagasan iki minangka sing paling apik, sing paling ala yaiku aku menehi wektu kanggo ngganti versi, lan saiki aku nyoba ngetrapake _viewbase lan menehi pesen ing ngisor iki «Server Inventor gagal mbukak» dadi ora bisa ditindakake, yen ana sing ngerti carane ndandani iki Masalahin

  2. Hola

    Thanks kanggo info. Wis banget mbiyantu

    Nanging aku duwe masalah. Aku kudu dimensi saka macem-macem views katon nanging ora katon (ora cara sing diterangno q)

    Aku appreciate nemen iku yen menehi kula sethitik tangan karo sing

    Gracias

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.