Aku wis guncang dina iki

Waca grafik saka statistik amarga kirim aku wrote saka pesisir Panama wis wagged dening wong sawise Blog en Serio dianggep salah sawijining favorit. Graph nuduhake cara kunjungan diangkat ing wayahe siji saka rata-rata kunjungan harian 1,000 nganti meh 8,000 ... trik ora dadi post utawa guncang nanging diusulake dening pangguna kanthi karma sing dhuwur banget supaya bisa diterbitake ing tutup ngarep

gambar

Mename kula Iku sawijining proyek sing pinunjul, kayata sejarah ing 2.0 Web sing diakoni minangka sawijining pencipta Ricardo Galli, saka Universitas Kapuloan Balearic. Senajan ora minangka proyek asli, mesthine ana pertimbangan apa tegese digg Kanggo donya sing nganggo basa Inggris.

Algoritma kasebut cukup rumit lan wis berkembang, gagasan konseptual adhedhasar lagu lawas saka nenek kita

... lan gajah goyangan (wiggled), ing jaring laba-laba ... nambah ... nambah ...
lan nalika dheweke weruh dheweke gelem, dheweke banjur ngundang liyane gajah ... sadurunge ... sadurunge.

Apa sing ditemtokake yaiku Menéame kanggo Spanyol, saka pengunjung 7,966 sing wis ditampa ing rong dina saka situs iki, 7,137 teka saka Spanyol. Senajan aku uga kesengsem karo kasunyatan sing kabeh pengunjung mung siji 20% nggunakake Internet Explorer, lan 71% nggunakake Firefox ... kang nuduhake teori sing minangka kedhaftar ngetik aplikasi Internet anyar sing lagi dilakoni mati kanggo IE.

gambar

Salah siji cara iku kepenak duwe degdegan jinis iki ... kanthi luwih saka 400 wiggles lan pangentukan AdSense uga matur nuwun nalika aku kurang saka sasi adoh saka ngrayakake ulang taun pisanan.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.