Sepak bola, ora ana GIS

gambar Dina iki kanggo ngendhokke lan seneng karo kanca-kanca dina kapindho pertandingan ing CONCACAF kanggo Afrika Selatan 2010. Aku mung ndelok proyek topografi sing bisa ndadekake aku sibuk rong akhir minggu, sore mbengi, kanthi tanda-tanda udan, bar-bar Coronas, Barenas, bocah-bocah wadon cantik karo kaos seleksi lan televisi ing layar raksasa.

Nggoleki tabel-tabel, kuwi cara sing ana ing negara-negara Spanyol:

5 Group of Europe

gambar

Amérika Kidul

gambar

Amerika Utara 1 Group

gambar

Grup Amerika Utara 2

gambar

Grup Amerika Utara 3

gambar

Geofoma Chapines !!!

5 Balesan kanggo "Day Football, apa-apa saka GIS"

  1. Lan Spanyol nduweni nilai 6 lan dadi pamimpin grupnya !!!!

    🙂

    Bukak geomatik 🙄

  2. «Nyawang tabel, mula kepriye kedadeyan ing negara sing nganggo basa Spanyol:»

    Saka Dari, mula kepiye carane IT. Sajrone klompok Amerika Selatan, PERU menang ing Venezuela lan nggabung karo Argentina Olimpiade Messi, Riquelme lan Cia. Ing pertandingan sing sregep, nalika kita duwe "ati sing rusak" kanggo tujuan Argentina. Klompok anyar wong enom anyar (kajaba kanggo Vargas lan "lawas" Ñol Solano ") nyelehake" cakar "lan wani. Ah! carane iku ciloko!
    Lan sanajan pilihan kita adoh banget sawise ambruk banget karo "diresmikake", ngarep-arep bisa dilahirake maneh ... Dadi kanthi ijin sampeyan, mula aku nguwuh:
    !!! TOP PERU !!!!
    🙂 Salam
    Nancy

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.