Arsip kanggo

Engineering

Teknik rekayasa. Piranti lunak kanggo teknik sipil

Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Software SPIDA, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nawakake solusi piranti lunak kanggo modeling, simulasi ...

AMERIKA EXPO UAV Komersial

Tanggal 7,8, 9 lan XNUMX September taun iki, "UAV Expo Americas" bakal dianakake ing Las Vegas Nevada - USA. Iki minangka pameran dagang lan konferensi utama Amerika Utara sing fokus ing integrasi lan operasi UAS komersial karo luwih akeh pameran tinimbang acara drone komersial liyane. Nyakup tema ...

Robotika Logika Fuzzy

Saka desain CAD kanggo ngontrol piranti lunak siji Fuzzy Logic Robotics ngumumake presentasi versi pertama Fuzzy Studio ™ ing Hannover Messe Industry 2021, sing bakal dadi titik balik produksi robot fleksibel. ➔ Seret lan culake bagean CAD menyang kembare digital 3D sing digawe ...

Gersón Beltrán kanggo Twingeo Edisi 5

Apa sing ditindakake ahli geografi? Suwe-suwe kita pengin ngubungi protagonis wawancara iki. Gersón Beltrán ngomong karo Laura García, bagean saka tim Geofumadas lan Majalah Twingeo kanggo menehi perspektif babagan geoteknologi saiki lan masa depan. Kita wiwiti takon apa sing sejatine ditindakake dening Geographer lan yen - kaya akeh ...

Wawancara karo Carlos Quintanilla - QGIS

Kita ngobrol karo Carlos Quintanilla, presiden Asosiasi QGIS saiki, sing menehi versi babagan paningkatan permintaan profesi sing ana gandhengane karo geosensi, uga apa sing bakal diarepake mbesuk. Ora rahasia manawa akeh pimpinan teknologi ing pirang-pirang bidang - konstruksi, teknik, lan liya-liyane, "the…

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih lan referensi profesional kanggo kamajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospasial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar kanthi irah-irahan "Inside MicroStation CONNECT Edition ", saiki kasedhiya ing kene, lan dadi e-book ...

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir babagan kutha sing cerdas utawa digital ing konteks kutha gedhe sing akeh pedunung lan akeh kegiyatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan cilik uga butuh prasarana. Faktor kasunyatan manawa ora kabeh wates politik pungkasan ing garis lokal, ...

Kutha digital - kepiye kita bisa nggunakake teknologi kaya sing ditawakake SIEMENS

Wawancara Geofumadas ing Singapura karo Eric Chong, Presiden lan CEO, Siemens Ltd. Kepiye supaya Siemens nggawe luwih gampang jagad duwe kutha sing luwih cerdas? Apa penawaran utama sampeyan sing ngaktifake iki? Kutha ngadhepi tantangan amarga ana owah-owahan sing ditindakake dening megatren urbanisasi, perubahan iklim, globalisasi lan demografi. Ing kabeh kompleksitas, dheweke ngasilake ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Paling apik BIM Summit 2019

Geofumadas melu salah sawijining acara internasional sing paling penting sing ana gandhengane karo BIM (Bangunan Informasi Maganement), yaiku KTT BIM Eropa 2019, sing dianakake ing Auditorium AXA ing kutha Barcelona-Spanyol. Acara iki didhisiki karo Pengalaman BIM, supaya bisa duwe pemahaman babagan apa sing bakal kedadeyan sajrone dina ...