Arsip kanggo

Engineering

Teknik rekayasa. Piranti lunak kanggo teknik sipil

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...

Nemtokake Konsep Geo-Engineering

Kita manggon ing wayahe khusus ing confluence disiplin sing wis dibagi kanggo pirang-pirang taun. Survei, desain arsitektur, gambar line, desain struktural, perencanaan, konstruksi, marketing. Kanggo menehi conto apa sing biasane ana arus; linear kanggo proyek sing gampang, iteratif lan angel kanggo ngontrol proyek miturut ukuran proyek kasebut. Dina iki, kaget ...

Kita miwiti Geo-Engineering - Majalah

Kita seneng banget kanggo ngumumake peluncuran majalah Geo-engineering kanggo dunya Hispanik. Bakal nduweni périodik kuartalan, edisi digital sing dikuatake karo konten multimedia, diunduh jroning versi pdf lan dicithak ing acara utama sing diliputi déning protagonis. Ing crita utama edisi iki, istilah Geo-engineering diinterpretasikake maneh, kaya ...

Paling apik BIM Summit 2019

Geofumadas melu salah sawijine acara internasional sing paling penting sing ana hubungane karo BIM (Gedung Informasi Maganement), yaiku European BIM Summit 2019, sing dianakake ing AXA Auditorium ing kutha Barcelona-Spanyol. Acara iki didhisiki dening Pengalaman BIM, ing ngendi sampeyan bisa duwe pemahaman apa sing bakal teka kanggo dina ...

Apa gunane kembar digital ing konstruksi

Kabeh sing ngubengi kita dadi digital. Tèknologi canggih kayata kecerdasan buatan lan Internet of Things (IoT) tansaya dadi bagian penting ing saben industri, nggawe pangolahan luwih cepet lan luwih efisien tinimbang biaya, wektu lan traceability. Pindhah menyang digital ...

Kompetensi yen Insinyur Sipil kudu entuk saka master konstruksi

Nalika nganalisa cara nangani perkembangan topik iki, minggu kepungkur saya dadi insinyur sipil teka langsung; Sawise upacara wis lulus, aku mutusake kanggo lelungan lan ngunjungi ibu-ibuku karo gagasan nikmati sawetara dina kanggo ketenangan. Bebener iki sing ing sedina wae, aku nampa pawulangan sing sawise ...