Arsip kanggo

ESRI

Esri mlebu nota pangerten karo UN-Habitat

Esri, pimpinan intelijen lokasi ing donya, ngumumake dina iki yen dheweke wis mlebu nota pangerten (MOU) karo UN-Habitat. Miturut perjanjian kasebut, UN-Habitat bakal nggunakake piranti lunak Esri kanggo nggawe dhasar teknologi geospasial adhedhasar awan kanggo mbantu kutha lan komunitas sing kalebu, aman, tangguh, lan berkelanjutan ing saindenging jagad ...

Warta geo-engineering - AutoDesk, Bentley lan Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumake rilis Revit, InfraWorks, lan 3D 2020D Sipil 2020. Revit 2020 Kanthi Revit XNUMX, para pangguna bakal bisa nggawe dokumentasi sing luwih akurat lan rinci sing luwih cocog karo maksud desain, nyambung data, lan ngaktifake kolaborasi lan pangiriman proyek kanthi lancar. Pitulung kanggo…

Pangaruh saka ArcMap menyang ArcGIS Pro

Yen dibandhingake karo versi Warisan ArcMap, ArcGIS Pro minangka aplikasi sing luwih intuisi lan interaktif, nyederhanakake proses, visualisasi, lan adaptasi karo pangguna liwat antarmuka sing bisa disesuaikan; sampeyan bisa milih tema, tata letak modul, ekstensi, lan sampeyan ora prelu repot instal sadurunge ana update anyar. Apa maneh sing bisa kita ngarepake ...

FORUM DUNIA UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing nyebutake lan ngowahi organisasi sampeyan

UNIGIS Amerika Latin, Universität Salzburg lan Universitas ICESI, duwe kemewahan berkembang taun iki, dina anyar acara FORUM DUNIA UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing nyebutake lan ngowahi organisasine, dina Jumuah, 16 November ing Universitas ICESI - Auditorium Cementos Argos, Cali, Kolombia. Akses gratis. Dadi…

Kursus ArcGIS paling apik

Nguasai piranti lunak kanggo sistem informasi geografis saiki meh ora bisa dihindari, manawa sampeyan pengin nguasai produksi data, kanggo nambah kawruh babagan program liyane sing kita ngerti utawa yen sampeyan mung kepengin level eksekutif kanggo ngerti disiplin babagan sampeyan perusahaan sampeyan melu. ArcGIS yaiku ...

ArcGIS - Buku Gambar

Iki minangka dokumen pengayaan sing kasedhiya ing basa Spanyol, kanthi konten sing penting banget, kanthi historis lan teknis, babagan manajemen gambar ing disiplin sing ana gandhengane karo ilmu bumi lan sistem informasi geografis. umume konten duwe hyperlink menyang kaca sing ana konten interaktif. Ing…

2014 - Prediksi ringkes babagan konteks Geo

Wayahe wis cedhak karo kaca iki, lan kaya adat kebiasaan kita sing nutup siklus taunan, aku bakal nerangake sawetara perkara sing bisa diarepake ing taun 2014. Kita bakal luwih akeh ngobrol mengko, nanging saiki, yaiku taun kepungkur: Beda karo ilmu liyane , ing kita, tren ditemtokake dening bunder ...

Banyu lan peta. Kanthi

Esri Spanyol ngluncurake kampanye sing menarik kanggo Dina Banyu Dunia, kanthi nampilake situs web aguaymapas.com ing newsletter sing kita rada nesu ing artikel iki. "Ing acara Dina Banyu Donya saka Esri Spanyol, kita pengin nuduhake kepiye kekeringan ing wulan pungkasan iki mengaruhi sumber daya banyu. Kita percaya ...