ArcGIS - Buku gambar

Iki minangka dokumen sing bisa ditemokaké ing basa Spanyol, kanthi isi sing wigati banget, kanthi historis lan teknis babagan pengelolaan gambar ing bidang disiplin ilmu bumi lan sistem informasi geografis. Paling isi ngandhut hyperlinks menyang kaca ing ngendi isi interaktif kasebut.

Tujuan saka buku iki yaiku kanggo nampilake para profesional GIS, pangembang aplikasi, perancang web, utawa sakbanjure jinis teknolog apa wae, babagan dadi GIS lan gambar. Utawa, kanggo nggawe cara liya, dadi wong sing dadi pangguna data gambar sing luwih trampil, pinter lan luwih efektif ing GIS. Tiba-tiba, gambar dadi penting banget lan sing ngerti carane nggoleki wong-wong mau, nganalisa lan mangerteni arti sing sejatine bakal dadi profesional sing dikarepake ing taun-taun sadurunge.

Hearing

Ana sawetara panemu potensial kanggo buku iki. Kapisan yaiku komunitas profesional GIS lan perwakilan kartografi, wong sing kerja saben dina kanthi peta lan data geospasial, utamane sing pengin njupuk luwih akeh gambar ing aplikasi GIS. Yen sampeyan dadi ilmuwan data, kartografer, karyawan agensi pamaréntah, perencana kutha, utawa ahli GIS liyane, sampeyan wis nggunakake Web lan nyedhiyakake informasi geografis kanggo publik.
Sampeyan mbokmenawa wis sacara instinctively ngenali nilai intrinsik gambar minangka teknologi panangkepan data sing apik sing nyatu karo data geospasial vektor tradisional.

liyane pangrungon wis Integrasi dening kedhaftar GIS anyar sing pengin kanggo nggoleki apa bisa rampung karo gambar: wong kaya drones pilot amatir sing nindakake misi pesawat kanggo map kampus sekolah, kutha perancang sing jangka proyèk redevelopment utawa ngelmu lan bloggers padha sing nglaporake ing owah-owahan iklim lan dumugi GIS kanggo kapentingan ing gambar.

Pungkasan, buku iki bakal menarik kanggo wong sing mung seneng njelajah donya lan ndeleng gambar bumi sing narik banget. Kanggo geografis iki "kursi" lan liya-liyane, buku iki lan versi elektronik sawijining, kasedhiya ing TheArcGISImageryBook.com offer variétas saka gambar atraktif lan ing sawetara kasus gangguan, lan pranala kanggo aplikasi web kuat lan gambar peta Padha menehi crita menarik babagan planet kita. Kebutuhan mung kanggo seneng buku iki yaiku kanggo ngerteni donya luwih apik liwat gambar lan perwakilan kartografi lan duwe panggonan apik kanggo bisa.

Sinau kanthi tumindak

Buku iki, sajrone diwaca, kalebu bagean praktis sing mung komputer pribadi sing dibutuhake
karo akses web. Petualangan diwiwiti nalika siji melu proses kasebut kanthi mbukak pranala,
Njelajah peta lan aplikasi sing digawe dening pangguna liyane, lan ngrampungake pelajaran kanggo nggawe sampeyan
peta lan aplikasi dhewe. Sumber daya iki (luwih saka peta, aplikasi, video, lan gambar 200)
Mereka duwe hyperlinks ing TheArcGISImageryBook.com.

Buku iki yaiku babagan aplikasi gambar ing ArcGIS, platform web SIG, lan minangka kaloro saka
Seri Big Idea judhul. Yen sampeyan miwiti ing GIS, bisa mbantu maca buku pisanan ing seri, The ArcGIS Book: 10 gagasan apik babagan carane aplikasi geografi kanggo donya watara kita. Senajan volume iki dirancang minangka karya otonomi, akeh uga sing maca buku asli.

The-Imagery-Book_EN

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.