Arsip kanggo

geospasial - GIS

Kabar lan inovasi ing babagan Sistem Informasi Geografis

FES ngluncur Observatorium India ing GeoSmart India

(LR) Letnan Umum Girish Kumar, Surveyor Umum India, Usha Thorat, Ketua Dewan Gubernur, FES lan mantan Wakil Gubernur Reserve Bank of India, Dorine Burmanje, Presiden Bersama, Manajemen Informasi Geospatial Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu (UN-GGIM) lan Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurake Observatorium ...

Nemtokake Konsep Geo-Engineering

Kita manggon ing wayahe khusus ing confluence disiplin sing wis dibagi kanggo pirang-pirang taun. Survei, desain arsitektur, gambar line, desain struktural, perencanaan, konstruksi, marketing. Kanggo menehi conto apa sing biasane ana arus; linear kanggo proyek sing gampang, iteratif lan angel kanggo ngontrol proyek miturut ukuran proyek kasebut. Dina iki, kaget ...

Ora ana wilayah buta kanthi fungsi Mosaik

Tanpa mangu, kasus sing paling apik nalika nggarap gambar satelit yaiku golek gambar sing paling cocog kanggo kasus panggunaan, ujar, Sentinel-2 utawa Landsat-8, sing bisa dipercaya kalebu wilayah sing sampeyan minat (AOI); mulane, ngidini cepet entuk data sing akurat lan larang regane amarga pangolahan. Kadhangkala, sawetara ...

Warta saka HEXAGON 2019

Hexagon ngumumake teknologi anyar lan ngakoni inovasi pangguna ing HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerasi solusi sing dikelompokake ing Hexagon AB, sing nduweni posisi sensor, perangkat lunak, lan teknologi otonomi, ngorganisir konferensi teknologi 4 ing The Venetian, Las Vegas, Nevada, Amerika Serikat. UU ...

Babad - FME World Tour Barcelona

Bubar kita dirawuhi FME World Tour acara 2019 dipimpin déning Terra. Acara iki dianakaké ing telung lokasi ing Spanyol (Bilbao, Barcelona lan Madrid) nuduhake maju ana dening lunak FME, tema tengah ana ing Game saka transformasi karo FME. Kanthi demo iki, wakil Con Terra lan FME, nuduhake carane ...

Kita miwiti Geo-Engineering - Majalah

Kita seneng banget kanggo ngumumake peluncuran majalah Geo-engineering kanggo dunya Hispanik. Bakal nduweni périodik kuartalan, edisi digital sing dikuatake karo konten multimedia, diunduh jroning versi pdf lan dicithak ing acara utama sing diliputi déning protagonis. Ing crita utama edisi iki, istilah Geo-engineering diinterpretasikake maneh, kaya ...

Dina GIS gratis - 29 lan 30 Mei 2019

Konferensi GIS Gratis, diatur dening SIG lan Remote Sensing Service (SIGTE) Universitas Girona, bakal digelar dina 29 lan 30 ing Mei ing Facultat de Lletres i de Turisme. Sajrone rong dina ana program penutur pleno, komunikasi, tutorial lan lokakarya sing apik banget kanthi tujuan ...

Bandingkan ukuran negara

Kita wis nggoleki kaca sing menarik, diarani thetruesizeof, butuh sawetara taun ing jaringan lan ing - kanthi cara sing interaktif lan gampang, pangguna bisa nggawe bandinge ekstensi permukaan antara siji utawa pirang-pirang negara. Kita manawa, sawise nggunakake alat interaktif iki, sampeyan bisa duwe ...

Majalah Geomatika - Top 40 - 5 taun salajengipun

Ing 2013, kita nganakake kategorisasi ing majalah sing darmabakti kanggo lapangan geomatika, nggunakake minangka referensi peringkat Alexa. 5 taun salajengipun kita sampun damel update. Minangka sadurunge, geomatika jurnal wis berkembang suwe tinimbang karo irama ilmu sing definisi gumantung banget marang kemajuan teknologi ...