Arsip kanggo

geospasial - GIS

Kabar lan inovasi ing babagan Sistem Informasi Geografis

Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Software SPIDA, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nawakake solusi piranti lunak kanggo modeling, simulasi ...

Crita wirausaha. Geopois.com

Ing Majalah Twingeo edisi kaping 6 iki, kita mbukak bagean sing khusus kanggo wirausaha, wektu iki giliran Javier Gabás Jiménez, sing wis dihubungi Geofumadas ing kesempatan liyane kanggo layanan lan kesempatan sing ditawakake kanggo komunitas GEO. Thanks kanggo dhukungan lan drive komunitas GEO, kita bisa ngrancang rencana ...

Gersón Beltrán kanggo Twingeo Edisi 5

Apa sing ditindakake ahli geografi? Suwe-suwe kita pengin ngubungi protagonis wawancara iki. Gersón Beltrán ngomong karo Laura García, bagean saka tim Geofumadas lan Majalah Twingeo kanggo menehi perspektif babagan geoteknologi saiki lan masa depan. Kita wiwiti takon apa sing sejatine ditindakake dening Geographer lan yen - kaya akeh ...

NSGIC Ngumumake Anggota Dewan Anyar

Dewan Informasi Geografis Nasional (NSGIC) ngumumake janjian limang anggota anyar menyang Direksi, uga dhaptar lengkap petugas lan anggota Dewan kanggo periode 2020-2021. Frank Winters (NY) diwiwiti minangka presiden pilihan kanggo njupuk kepresidenan NSGIC, njupuk kendali saka Karen ...

Esri mlebu nota pangerten karo UN-Habitat

Esri, pimpinan intelijen lokasi ing donya, ngumumake dina iki yen dheweke wis mlebu nota pangerten (MOU) karo UN-Habitat. Miturut perjanjian kasebut, UN-Habitat bakal nggunakake piranti lunak Esri kanggo nggawe dhasar teknologi geospasial adhedhasar awan kanggo mbantu kutha lan komunitas sing kalebu, aman, tangguh, lan berkelanjutan ing saindenging jagad ...

TwinGEO Edisi 5 - Perspektif Geospasial

PERSPEKTIF GEOSPATIAL Ing wulan iki, kita nampilake Majalah Twingeo ing Edhisi kaping 5, terus nganggo tema utama "Perspektif Geospasial" sadurunge, lan yaiku akeh kain sing bisa dipotong babagan masa depan teknologi geospasial lan hubungane ing liyane industri wigati. Kita terus takon pitakon sing nyebabake ...

Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing ajang geospasial, sing ditawakake SuperMap Software Co., Ltd. 1. Coba critakake babagan perjalanan evolusi SuperMap minangka panyedhiya utama saka panyedhiya China GIS SuperMap Software Co., Ltd. minangka panyedhiya inovatif ...

Geopois.com - Apa?

Kita bubar ngobrol karo Javier Gabás Jiménez, Insinyur Geomatik lan Topografi, Magister ing Geodesi lan Cartografi - Universitas Politeknik Madrid, lan salah sawijining wakil Geopois.com. Kita pengin njaluk kabeh informasi babagan Geopois, sing wiwit dingerteni wiwit taun 2018. Kita miwiti karo pitakon sederhana, Apa sing diarani Geopois.com?

FES ngluncur Observatorium India ing GeoSmart India

(LR) Letnan Jenderal Girish Kumar, Surveyor Jenderal India, Usha Thorat, Ketua Dewan Gubernur, FES lan mantan Wakil Gubernur Reserve Bank India, Dorine Burmanje, Ketua Co, Manajemen Informasi Geospasial Global saka Persatuan Bangsa-Bangsa (UN-GGIM) lan Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurake Observatorium ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...