Arsip kanggo

geospasial - GIS

Kabar lan inovasi ing babagan Sistem Informasi Geografis

Apa kita kudu ngganti tembung "Geomatics"?

Nganggep asil saka survey anyar, sing dilakokaké dening Dewan Geomatika Profesional Group (GPGB) saka RICS, Brian Coutts nderek evolusi tembung "Geomatics" lan nerangake yen wektu wis nimbang ganti Tembung iki wis bali kanggo nuduhake endhas "ala". Ing ...

ArcGIS - Buku gambar

Iki document enriching sumadhiya nèng Spanyol, karo isi terkenal, loro tingkat sajarah lan technical gegayutan disiplin Manajemen gambar sing digandhengake karo geoscience lan informasi geografis sistem. Paling isi ngandhut hyperlinks menyang kaca ing ngendi isi interaktif kasebut. Ing ...

Kamera System terapan-Streetview

Applied Streetview Equipment and Systems yaiku produk saka taun pengalaman karo babagan pelanggan. Saka kartografi georeferisen sing ngasilake klien pisanan ing Bogotá, Kolombia, para pelanggan wis nggedhekake kertu-kancane marang kabeh bawana planet, sing nyumbang ing macem-macem proyèk lan industri. Aplikasi peralatan sing ekstensif kaya kita bisa mbayangno, ngelingi ...

2 minggu kolaborasi peta saham Amerika Latin

Padha wis limalas dina sampel sing jelas babagan carane SIG bisu Latin Amerika disambungake, miturut konteks kolaborasi sing saiki ngidini teknologi informasi lan komunikasi. Iki minangka proyek sing disedhiyakake dening Institut Lincoln, kanthi sawetara dina asap lan kopi saka kanca Diego Erba, Mario Piumetto lan Sergio ...

Migrasi Platform Platform 10 Geospatial Taun Mengko - Microstation Geographics - Oracle Spatial

Piranti lunak pribadi sing gratis
Perkara iki dadi tantangan umum kanggo akeh proyèk Cadastre lan Kartografi, kang ing 2000-2010 wektu Geographics Microstation Integrasi minangka engine data spasial, considering alasan minangka nderek: The busar-simpul ana Manajemen lan terus dadi arang banget praktis kanggo proyèk Cadastral . The DGN punika alternatif atraktif, considering sawijining versioned ing file padha, ...