Arsip kanggo

GPS

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir kutha-kutha cerdas utawa digital ing konteks kutha-kutha gedhe sing akeh penduduk lan akeh kegiatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan-papan cilik uga butuh prasarana. Faktor ing kasunyatan manawa ora kabeh wates politik mungkasi ing garis lokal, ...

georeference kasirat

Nalika kita maca macem-macem teori sing ndhukung komunikasi melu pemetaan loro minangka sawijining èlmu kanggo makili fénoména geografis kayata seni kanggo menehi informasi iki estetis perlu, kita padha sumurup ing wektu kita manggon kalebu manéka ing saben dina urip ngendi digunakake georeference minangka tumindak ...

bagean Product Comparison

Geo-cocog ndadekake konsentrasi kabeh review produk babagan GIM International lan Hydro International ing sak panggonan. Geo-matching.com minangka situs web bebas kanggo mbandhingake produk-produk kanggo profesional hardware lan piranti lunak ing bidang geomatika, hydrography lan disiplin sing gegandhengan. Kita pengin drive pengunjung kita liwat labyrinth saka ...

Njaluk akurasi submeter saka iPad / iPhone

Penerima GPS saka piranti iOS, kayata iPad utawa iPhone, bakal nindakaké katemtuan kaya sembarang browser liyane: antara 2 lan 3 meter. Loro-lorone saka GIS Kit, sawetara kamungkinan liyane sing kita katon kanggo nambah akurasi, Nanging thanks kanggo rembugan saka kanca, kita temokake apik kanggo njupuk dipikir iki ...

Apa Bentley lan Trimble nganti?

Iki kaya ramalan-ramalanku bab dina wong sing ora bersalah, nanging ora kaya kuwi. Sawetara jam kepungkur, persetujuan kolaborasi dipublikasikake kanthi resmi, saka ngendi kita mirengke soko konco adegan, lan sing ninggalake kita mikir babagan apa sing bisa kedadeyan antarane perusahaan loro Bentley Systems lan Trimble Dimensi. ...