Arsip kanggo

GPS

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir babagan kutha sing cerdas utawa digital ing konteks kutha gedhe sing akeh pedunung lan akeh kegiyatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan cilik uga butuh prasarana. Faktor kasunyatan manawa ora kabeh wates politik pungkasan ing garis lokal, ...

Teknologi geospasial, peran lan pentinge ing struktur IT ing Departemen Perhubungan.

Teknologi geospasial. Dikatutake minangka kabeh teknologi sing digunakake kanggo entuk, ngatur, nganalisis, nggambarake lan nyebarake data lan informasi sing ana gandhengane karo lokasi obyek, wis ngluwihi konsep awal sawijining triad sing kalebu GIS, GPS lan Remote Persepsi (RS ing Inggris) nggabungake teknologi berkembang sing nggunakake komponen ...

Georeferensi intrinsik

Nalika maca macem-macem teori sing ndhukung komunikasi sing dibutuhake kartografi, minangka ilmu kanggo makili fenomena geografis lan seni kanggo menehi informasi estetika sing dibutuhake, mula kita ngerti manawa nalika urip kalebu kalebu sawetara tumindak ing saben dinane. ing ngendi kita nggunakake georeference minangka tumindak ...

Babagan Babagan Produk

Konsentrasi pencocokan geo ing sak panggonan, kabeh nilai review produk GIM International lan Hydro International. Geo-matching.com minangka situs web perbandingan produk independen kanggo profesional perangkat keras lan piranti lunak ing bidang geomatik, hidrografi, lan disiplin sing gegandhengan. Kita pengin ngarahake pengunjung liwat labirin ...