Arsip kanggo

GPS

Versi Beda MobileMapper Kantor lan MobileMapper Kantor 6

  Ing kiriman pungkasan, kita wis ngomong babagan data sing diunduh saka komputer Magellan, lan saka ing kana ana kebutuhan kanggo njlentrehake babagan macem-macem versi Kantor MobileMapper. Kantor MobileMapper 6 Iki minangka piranti lunak, sing bakal kasedhiya nalika sampeyan tuku MobileMapper 6, iku piranti lunak anyar, sing meh ora ngliwati versi 1.01.01 ...

Ing GPS Promark 3, kesengsem pisanan

Aku wis nggawa dolanan kasebut ing njaba kothak, sajrone seminggu kita bakal nindakake latihan kanggo ndeleng cara kerjane. Saiki, aku lagi wae ndeleng video lan sawetara atribute. Pambuka Promark 3. Kanthi nada sing padha, sadurunge ana lan isih ana sing pungkasan: Mobile Mapper Pro, dolanan sing apik ...

Nguji Total Station Sokkia SET 630RK

Aku lagi wae miwiti ndeleng model iki, ing pungkasan wulan, aku ngarep-arep bisa nindakake pelatihan formal kanggo para teknisi kanggo martakake kabar. Nganti saiki kita nggunakake Set520K, sing wis dakkandhakake sadurunge. Kita bakal menehi lokakarya ing pungkasan Mei 2010, ing Honduras utawa El Salvador. Ya…

GPS Mobile Mapper 6, data pasinaon

Sawetara dina kepungkur, kita ndeleng cara njupuk data nganggo Mobile Mapper 6, saiki kita bakal nyoba nindakake proses pasca. Kanggo iki, kudu dipasang Mobile Mapper Office, ing kasus iki aku nggunakake versi 2.0 sing kasedhiya karo tuku peralatan. Download data. Cara paling praktis kanggo nindakake iki yaiku nggunakake ...

GPS Mobile Mapper 6, Data potret

Mobile Mapper 6 minangka generasi sing teka kanggo ngganti CX lan Pro, sing sadurunge diprodhuksi dening Magellan. Dina iki kita bakal bisa ndeleng cara njupuk data ing lapangan. 1. Setelan dhasar. Kanggo njupuk data, peralatan kudu nginstal piranti lunak Mobile Mapping, sing dilengkapi disk nalika tuku peralatan lan ...

2 Geofumadas al vuelo lan 6 pranala

Perjalanan adoh, suwene telung dina aku tur, nggawa panganan Creole sing legi. Pungkasane, akeh email sing durung diwaca lan kamera Kodak 12.2 megapiksel sing apik banget. Mangkene sawetara bacaan lan warta sing sampeyan karepake: Bentley ngluwihi interoperabilitas menyang FME. Menarik banget, Peta Bentley duwe kemungkinan terintegrasi ...

Aulasca, akeh sumber daya GIS gratis

Ruang Kelas Virtual saka Cartographic Institute of Andalusia minangka platform sing dipasang ing Moodle, kanthi kursus jarak bisa ditindakake. Loro saka macem-macem layanan informasi sing kasedhiya saka Departemen Perumahan lan Perencanaan Ruang, aku wis ngerti babagan materi pendhidhikan babagan subyek geospasial sing bubar diwenehake ...

stabil gvSIG 1.9 teka. Hooray !!!

Minggu iki versi stabil gvSIG 1.9 wis dikomunikasikake, sing duwe RC1 ing wulan Agustus lan Alpha ing Desember 2008. Versi iki bisa uga nggawe sejarah, amarga kadewasane cukup kanggo promosi kanggo panggunaan kotamadya, tanpa diremehake ora preduli sepira sethitik ArcView 3x lan gvSIG ...

Nggarap watesan zona UTM

Kita asring nemoni masalah nggarap watesan zona UTM, lan kita macet amarga koordinat ora bisa digunakake ing kana. Amarga masalah Sawetara wektu kepungkur aku nerangake kepiye koordinat UTM, ing kene aku mung bakal fokus karo masalah kasebut. Grafik ing ngisor iki nuduhake kepiye antarane Costa Rica, Honduras ...

Perbandingan piranti lunak GIS kanggo surveying

Sapa sing ora pengin duwe tabel sing mbandhingake macem-macem jinis piranti lunak GIS karo fungsi kanggo survey kanggo njupuk keputusan babagan tuku. Dadi, prekara kasebut ana ing Point of Beginning, kalebu pabrikan panggunaan populer kayata AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, uga pabrikan peralatan kayata Topcom, Leica lan ...