Leica Geosystems nggabungake paket scanner laser 3D anyar

Scanner Leica BLK360

Paket anyar kasusun saka scanner imaging laser Leica BLK360, piranti lunak desktop Sikul Leica REGISTER 360 (Edisi BLK) lan Siklus Bumi Leica 360 kanggo tablet lan telpon. Pelanggan bisa diwiwiti kanthi konektivitas lan alur kerja saka produk capture reality Leica Geosystems menyang komputasi realitas Autodesk lan solusi desain. Kanthi paket iki, Leica Geosystems bakal nawakake produksi awan titik, dene teknologi Autodesk bakal nggunakake data kasebut.

"Kita wis mlaku-mlaku karo Autodesk kanggo demokrasi lanskap motret kasunyatan liwat kombinasi piranti lunak piranti lunak lan sensor"…."Paket anyar iki nyedhiyakake aliran kerja konsumsi lancar lan luwih apik kanggo para pelanggan kanthi sesambungan langsung menyang ekosistem Autodesk." Faheem Khan, Wakil Presiden Solusi Solusi ing Leica Geosystem.

Aliran kerja anyar sing streamlines ndhukung kontrol scan, pra-registrasi opsional, lan geotag ing lapangan. Iki kalebu registrasi skalable, otomatis lan alur kerja QA sing lengkap karo solusi panangkep kasunyatan Leica Geosystems liyane, kayata plug-in Leica CloudWorx kanggo produk Autodesk.

"Wis pirang-pirang taun, Leica Geosystems lan Autodesk wis nuduhake wawasan umum kanggo diwenehakemenehi pengalaman industri sing cedhak-sampurna, sing terus kita lakoni, ” jarene Bryan Otey, direktur Solusi Solusi Autodesk. "Ekosistem teknologi Autodesk menehi tim proyek supaya bisa nggunakake informasi luwih efisien saka desain menyang konstruksi. Saka njupuk data menyang konsumsi, iki minangka hubungan penting kanggo para pelanggan. "

Kita nyinaoni evolusi teknologi, liwat raksasa teknologi iki, kita terus ngarep-arep supaya maju sing bakal teka.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.