GPS Mobile Mapper 6, Data potret

El Mobile Mapper 6 yaiku generasi sing teka kanggo ngganti CX lan saben, sing sadurunge gawé Magellan. Dina iki kita bakal nemokake cara kanggo njupuk data ing lapangan.

1 Setelan dhasar.

Kanggo nggayuh data, komputer kudu nginstal perangkat lunak Pemetaan Seluler, sing teka nganggo disk nalika mundhut peralatan lan diinstal liwat Aktif Sinkronisasi. (Mata, aja bingung karo Kantor Mobile Mapper)

gps mobile mapper Kanggo nglakokne, wis rampung Ngarep> Pemetaan Seluler. Tampilan pandhu arah katon, nalika sampeyan mbukak sapisanan sampeyan kudu ngonfigurasi sawetara parameter saka pilihan kasebut Menu ing sisih tengen ngisor.

  • Registrasi: Kene sampeyan kudu netepake yen sampeyan pengin kanthi otomatis ndhaftar posisi saben kerep. Contone, saben detik 30.
  • Kita bisa uga nemtokake kanggo njupuk kanthi otomatis saben jumlah meter mundhut tartamtu. Iki becik kanggo rute.
  • Sampeyan uga bisa ngomong yen dijupuk kanthi manual, nalika milih. Lan kanggo iki, sampeyan kudu nuduhake ing ndhuwur, suwene sampeyan kudu rata-rata posisi, tegese yen aku nuduhake detik 45, tim bakal njupuk data sak wektu kuwi lan aku bakal njupuk nilai rata-rata.
  • Unit. Kene diadegake yen kita bakal bisa kerja ing meter, kilometer, mil, kaki, lan liya-liyane. padha kanggo wilayah kasebut.
  • Ana paramèter liyane, kanggo saiki kita bakal nemtokake mung sing.

2. Nggawe peta anyar

gps mobile mapperKanggo iki, wis rampung Menu> anyar ... Sampeyan perlu mangerteni carane Mobile Mapper ngoperasikake, kanggo mangerteni ngendi data disimpen.

  • Berkas.peta Iki jenis wadhah, uga ArcView .apr, .mxd saka ArcGIS. Ora ngemot data, mung konfigurasi lapisan sing dimuat. Jeneng kudu ditemtokake lan ing ngendi bakal disimpen.
  • Berkas .shp. Peralatan iki ngidini kanggo nggawe lapisan saka wangun file tipe, ing ngendi informasi sing dijupuk disimpen. Nalika digawe, file .dbf lan .shx sing uga digawe.

gps mobile mapper Iki rampung Menu> lapisan, lan ana sampeyan bisa milih lapisan sing ana utawa sing anyar. Lapisan iki bisa dadi garis, titik utawa jinis poligon, 2D utawa 3D. Banjur atribut bisa dadi teks, numerik, ya / ora, tanggal, gambar utawa audio sing ditangkap kanthi peralatan sing padha.

Supaya sampeyan bisa nggawe lapisan kaya: Predios, sumbu jalan, poin kontrol, wit, lan liya-liyane.

Saben lapisan bisa duwe atribut sing disimpen ing .dbf, kayata: pemilik, foto, nomer omah, deklarasi audio, lan liya-liyane.

Uga nampilake atribut kayata simbol, warna, kekandelan, isi.

Saben lapisan bisa nduweni ukuran tampilan. Contone, yen aku nyetel 1: 10,000 wates lapisan kotamadya, aku ora bakal ndeleng kajaba sing ana ing tingkat ndhuwur iki lan ora women kula nalika nggarap parcels timbangan 1: 400.

Uga, lapisan sing ana bisa dimuat, kayata peta dalan utawa peta dalan. Sampeyan uga bisa dadi gambar geografis.

  • gps mobile mapperFile .grw lan .crg. Iki digawe nalika kita njupuk poin, lan perlu supaya ing wektu kita bisa nindakake postprocessing adhedhasar data sing diduweni karo piranti statis liyane. Data tanpa postprocess bakal lumaku ing radius 3 nganti 5 meter -kaya wae browser-, kanthi tliti sub-metrik pasca-proses diproses.

Pènget: Mobile Mapper 6 (MM6) ora bisa basis (nganti saiki). Sing lawas bisa didhasarake Mobile Mapper Pro, aku mikir CX lan Magellan Promark 3 (iki biaya watara AS $ 2,500 nalika MM6 mlaku mudhun 1,500 $, meh apa iku Pro utawa CX)

Iku tegese kanggo proses massa, bisa uga ana Promark3 lan 5 MM6, babagan US $ 10,000. Mbok menawa ana solusi sing bisa ditandingi yen kita mbandhingake harga karo merek kaya Trimble.

gps mobile mapper

Sampeyan uga bakal perlu kanggo nyetel proyeksi lan sistem koordinasi pisanan sing lapisan dimuat.

3 Ngrekam data.

Sawise rampung ing ndhuwur, GPS bakal diwiwiti lan kita bakal duwe jendela sing padha karo gambar sing dituduhake.

Jumlah satelit sing katon dituduhake ing ndhuwur, koordinat dituduhake ing ngisor iki, lan lokasi ing panampil.

Kanggo nangkep data, dipilih saka menu ngisor, ing sisih kiwa, ing ngendi kasebut Nyathet. Yen kita duwe ing Spanyol bakal ngomong Pendhaftaran. Iku langsung ngidini kita milih ing lapisan sing bakal kita simpen titik kanggo dijupuk, lan yen kita wis dikonfigurasi kanthi manual, kaya sing aku diterangake ing langkah 1, gps mobile mapper banjur garis maju bakal nglakoni proses kasebut sajrone detik kasebut nganti titik kasebut dijupuk.

Banjur panel mbukak kanggo ngetik atribut. Yen sampeyan duwe konfigurasi liyane, umpamane, saben meter 10, kita bisa ninggalake peralatan ing papan mobil lan drive, bakal nyekel saben wektu ndeteksi perpindahan meter 10.

Ing kirim sabanjure kita bakal weruh cara ngundhuh data lan postprocess mau.

76 Balesan menyang "GPS Mapper 6, Data tulisan"

  1. Kode postprocess dituku. Iku ora teka karo GPS; Dadi siji-sijine sing bisa menehi sampeyan kode kasebut sing adol sampeyan, yen dheweke kepengin menehi.

  2. sugeng enjing aku duwe rong GPS sing kanca rak adol, nanging aku ora duwe kode kanggo ngaktifake postproses, dheweke bisa ndhukung aku kanggo nemokake utawa cara ngaktifake postprocess

  3. Kanca Aku wis lunga menyang kaca sing sampeyan ucapake piranti lunak nanging ujar manawa ora ana lan nganyari kanggo maper 6.0 mobile.

  4. Aku ora ngerti carane ngetik koordinat menyang 10 mobile mapper yen wong bisa mbantu kula

  5. Woy aku duwe MM6 aku ora bisa nguripake, lan nyoba kanggo komunikasi kanggo nomer telpon tanpa sukses, aku kaya kanggo kula kanggo ngaktifake saka 2010 wis disimpen tim karo kode aktifitas beda ora bisa. Aku appreciate bantuan kanggo sijine ing fungsi.

  6. hello se`nores Aku kudu kolaborasi Aku duwe mobile mapper 6 Aku ora ngerti carane ngatur kanggo koordinat flat ing Kolombia

  7. ME bisa nggawe PLEASE Marang ME ngendi aku bisa nemokake ACCESSORIES GPS MobileMapper 6, Aku OF Chiapas, Meksiko, aku kudu A STORE NEAR PALING TOPOGRAFIA dienggoni ngendi tuku ACCESSORIES. Ing advance matur nuwun kanggo informasi dikarepake nanggepi pituduh.

  8. Aku arep entuk GPS Ashtech Mobile Mapper 10 PostPROCESS Precision of 0.5 Meters Post-Process Code lan ujar panyedhiya sing nggawe aku nginstal GPS Tuning Lengkap lan Konfigurasi MM SUITE. Lan supaya bisa nindakake SETUP peralatan kasebut lan duwe biaya tambahan $ 995. Pitakonane yaiku yen cocog karo konfigurasi sing dibutuhake lan mbayar jumlah kasebut utawa bisa ditindakake tanpa komplikasi?

  9. HELLO KENANGAN apik aku takon CARA aku bisa sijine MY INTERNET Mibile Mapper-6 lan Carane nggawe GOOGLE EARTH METER UTAWA PROGAMAR tim lan PETA METER DIGITAL

  10. Salam paling apik Aku duwe mapper mobile 6, sampeyan bisa ngomong babagan ngendi utawa kepiye cara langkah-langkah kanggo matur nuwun pasca postingan
    saka bucaramanga colombia. matur nuwun

  11. Hi, aku pengin ngerti yen sampeyan. bisa mbantu kula program lan miwiti mapper seluler mobile 6ku.

  12. Halo, aku saka Meksiko, lan dheweke menehi kula mapper mobile 6, ing laptop aku duwe 7 windows, lan aku ora bisa nginstal program gps, bisa wong ndhukung kula karo program kanggo versi windows ???

    IN ADVANCE THANK YOU

  13. File .map ora ngemot data, nanging referensi kanggo file .shp sing ngemot informasi sing dijupuk.

    Sampeyan kudu ndownload telung file: .shp .dbf lan .shx menyang komputer. Iki minangka file sing cukup umum, sembarang program GIS bisa mbukak lan ngekspor menyang dxf kanggo mbukak ing AutoCAD.

    Pilihan kanggo nindakaken:

    Kantor Mapper Mobile Ashtech
    gvSIG
    ArcGIS
    GIS Quantum
    Microstation XM utawa luwih dhuwur
    etc.

  14. Hello, carane sampeyan bisa mbantu kula dening matur cara ngekspor file .map saka kantor mobilemapper supaya mbukak ing Autocad 2010 .. thanks

  15. Tulung ana wong sing nuduhake aku, aku nggawe koreksi diferensial lan aku duwe kesalahan sing ujar: «File xxxx.grw vektor kasebut ora cocog ing peta» kaya ngono, kesalahan kasebut wis metu kaping pirang-pirang lan aku kuwatir amarga katon yen koreksi kasebut digawe nanging aku ora ngerti manawa data kasebut dipercaya karo pesen sing metu »yen ana wong sing bisa nulungi aku matur nuwun.

  16. Kanggo rega kasebut, karo distributor Ashtech ing negara sampeyan. Kanggo kurang, ing eBay.
    Proses kirim kanggo urip, ora ditransfer saka siji tim menyang liyane.

  17. Hello, bisa sampeyan mangsuli ngendi aku bisa tuku GPS iki kanggo kurang saka 1000 euro ing sembarang toko sing ngidini ngimpor menyang Spanyol? Yen sampeyan bisa nggunakake rega, adhedhasar kirim rega ing rega kasebut? Apa nglebokake proses seumur hidup utawa kudu diupdate?

  18. Hello, bisa sampeyan mangsuli ngendi aku bisa tuku GPS iki kanggo kurang saka 1000 euro ing sembarang toko sing ngidini ngimpor menyang Spanyol? Yen sampeyan bisa nggunakake rega, adhedhasar kirim rega ing rega kasebut? Apa nglebokake proses seumur hidup utawa kudu diupdate?

  19. albeiro

    kanggo nyetel kompas iku gampang, sampeyan kudu ngetutake langkah kasebut

    sijine gps ing panggonan sing rata lan nalika sampeyan nggawe calibrate kompas, terus kursor ngarah menyang arah utara ngowahi cps ing arah ngelawan sing pointer kasebut nggeser apara ngowahi ing labrujula

  20. hello my question is the following I have 3 gps mobilemapper6 and I want to know how I can locate one with bone saver position the position of one of my technicians in real time as monitoring

    Aku pengin ngerti carane wis ngrambah lan apa aku kudu nindakake

  21. salam kanggo kabeh pitakonku kaya iki:
    Aku duwe 3 gps 6 mobilemapper lan aku pengin ngerti carane lan apa aku kudu nemokake siji karo liyane

    Aku nerangake aku duwe brigade baria sing ngumpulake data kartografi ing gerak lan aku pengin ndeleng posisi sampeyan ing sembarang wayahe diwenehi utawa nemokake dheweke

  22. Ana sampeyan ing opsi, supaya sampeyan bisa ngatur kompas, yen sampeyan ngaktifake sampeyan kudu ngowahi gps ing platform horisontal, miturut orientasi sing ditindakake.

    Aku ngerti yen kanggo geotag foto, sampeyan kudu nggawe ing wangun kolom jinis gambar, supaya nalika sampeyan njupuk data bakal nyuwun sampeyan njupuk gambar.

  23. Hi, Aku manggon ing Kolombia; Aku duwe MobileMapper 6, Aku ora tau ngatur ngatur kompas E, utawa geotag fotografik sing dijupuk nganggo cara iki, piye carane wis rampung? Matur nuwun banget kanggo bantuan sampeyan.

  24. Matur nuwun kanthi sanget, piranti lunak nerangake karo gps, lan yen sampeyan nindakake, thanks kanggo komentar, iku banget mbiyantu

  25. afternoon apik, aku duwe pitakonan sing, aku kudu upload sumbu kanggo saham ing 100 Mapper mobile, nanging pilihan loro sing ngandhani kula sing .dxfo miturut negara anggota .Peta, DXF ora bisa amarga saka vektor sawijining konfigurasi lan ora ngenali situs titik, khusus jeneng, mung nilai TCTerms, miturut negara anggota .Peta wis ora nemu cara kanggo generate iku. Matur nuwun kanggo manungsa waé, lan nanggepi minangka iku bakal banget migunani kanggo ngerti carane kanggo nguripake munggah file karo koordinat geografis nuduhake kula saben layar jeneng GPS, matur nuwun kanthi sanget

  26. Hi, Paul.

    Aku ora kudu menehi masalah kanthi ukuran, amarga file kasebut ora akeh. Ora bakal sampeyan georeferncias kanthi ala, coba gambar sing luwih cilik kanggo verifikasi.

    Salam kanggo Peru.

  27. Hello G!, Pitakonan, aku duwe google bumi pro, lan sing ngerti sampeyan kudu nyimpen gambar ing macem-macem kuwalitas. Aku nyoba tetep kualitas dhuwur, lan nalika aku lunga menyang opsi MM6 kanggo nambah gambar latar mburi tengen kabeh, dikenali dheweke lan kabeh, nanging nalika georeferencie marang tombol OK kanggo ndeleng ing karya 'Boten !!! ora katon gambar latar mburi, supaya ¿sembarang data kanggo gambar saka segi ukuran lan kualitas?. Sebagean, apa sumber liyane sing bisa njupuk foto?, Yaiku bagean saka google earth.
    regards
    Paul

  28. Hi Beto.
    Kanggo ngindhari kemungkinan. Coba alat jarak, deleng carane watesan sawetara properti ing macem-macem wilayah ing peta lan mbandhingake karo peta ing AutoCAD.

    Bisa dadi masalah sing njupuk proyeksi sing ora bener lan mulane dheweke katon deformed.

    Apa sampeyan ndeleng pola utawa karakteristik ubah bentuk sifat sing ora katon? Contone, yen wis akeh vertikal, yen ana ing tingkatan sing beda, yen ana sawetara jinis sing beda, lsp.

  29. Aku nyoba kanggo ngirim proyek kanggo promark3 profesional Maguellan sandi. creie file ing AutoCAD DWG ngunggah berkas kanggo MobileMapper lan ana yen kabeh persil saka farms, nanging nalika loading file kanggo Maguellan, ing kono poligos bidang sandi katon lan liyane ora seeming tuieran beda .. format bisa ndhukung kula nyariyosaken kula wonten alesan sing Wander iki ing file sandi.

  30. Hai Paulus, panginten sing paling penting yaiku sampeyan bareng karo distributor Magellan lokal. Paling ora kudu ditindakake yaiku mbantu sampeyan nggunakake peralatan kasebut, amarga kompas kasebut minangka kesalahan pabrik.
    Saka foto, coba tombol eksternal.

  31. Hello kanca bubar tuku MM6, nanging diparingi, aku ora bisa calibrate elctronica Brujula, sanadyan tindakake langkah ora ngatur isi bunder karo biru, min sawise meh 5 saka Spinning, mung ngatur kanggo isi sawetara bagean lan aku njaluk kabar sing gagal calibrate e-kompas. pitakonan liyane carane bisa njupuk foto aku menehi ngubungake gambar kanggo titik, lan nalika aku njupuk gambar kamera diaktifake nanging ora ninggalake kula tombol ngendi aku bisa njupuk gambar.

    Gracias

  32. Hello kanca, aku duwe masalah. Aku mbukak file shp minangka lapisan awal, nanging lokasi kursor sing nuduhake posisi saiki ora cocok karo lokasi lapisan shp (0,5 km wis diimbangi) apa sing bisa dilakoni?

  33. Good morning

    Mungkin pitakonanku prasaja, nanging aku pancen wis macet kanggo minggu lan aku mung bisa nggunakake bantuan apik.
    Aku duwe MobileMapper 6 ing kantor, lan kita kudu entuk data kacepetan sajrone demo. Minangka ora laporan kanthi otomatis, kita mutusake kanggo nindakake liwat jarak lan wektu. Kanggo kadohan, kita ngonversi file excel menyang platform Mapsource. Nanging nalika sampeyan entuk wektu, GPS ngulangake wektu wiwitan ing saben titik. Kita wis nggolèki Internet, ngontak distributor, kanggo pitulung technical saka ashtec lan maca buku manual kanthi manual ratusan kali tanpa asil. Aku pengin bisa mbantu ngonfigurasi peralatan kanthi cara sing nglapurake wektu saben titik sing diunggahake nalika perjalanan baris. Matur suwun

  34. Good day, aku duwe 6 Mapper mobile, kang tuku taun pungkasan, bakal nginstal program nanging cd kang teka ilang, saiki apa mengkono iku dadi perlu kanggo instal maneh pemetaan mobile, nanging mung golek versi 1.44 lan GPS ditampa ora kula, amarga sing digunakake iki 2.0, ngerti ngendi aku bisa nemokake sing versi pemetaan mobile?
    Aku bakal banget ngapresiasi bantuan lan aku uga ngapresiasi sampeyan kanggo post menarik iki.

  35. Ukuran layar 2.7 "(saka pojok menyang pojok)
    Resolusi QVGA yaiku 240 x 320 piksel

  36. Aku pengin ngerti resolusi layar kanggo mbandhingake karo peralatan liyane

  37. Saka Kolombia, salam apik, padha ora ngubungi kula kanggo kode .. sampeyan bisa bantuan kula karo kontak ???
    Gracias

  38. Hey Wilson, MM6 migunakake peta kaya-kayan, kaya sing dipigunakaké nganggo ArcView.

  39. Hey Pablo, aku wis ngirim email menyang wakil Magellan sing bisa niliki kowe, dakkarepake dheweke esuk.

    Greetings

  40. Aku kudu ngubungi panganggo magellan mobile mapper 6 yen bisa provinsi cádiz

  41. Thanks, Ing, aku kudu ndarbeni kode pos lan pemetaan FOR MM6 supaya bisa njupuk data ing lapangan. Apa sampeyan bisa nuntun aku menyang ngendi? Aku neng Kolombia.

  42. Hello guys, yen sampeyan bisa ngandhani aku ngendi aku bisa njaluk peta khatulistiwa kanggo digunakake ing MM6.

  43. Thanks, Ing. Aku kudu tuku kode pos lan pemetaan kanggo bisa njupuk data ing lapangan. Apa sampeyan bisa nuntun aku menyang ngendi sampeyan bisa tuku? lan ing rega cukup ?. FOR MM6

  44. Thanks, Ing. Aku kudu tuku kode pos lan pemetaan kanggo bisa njupuk data ing lapangan. Apa sampeyan bisa nuntun aku menyang ngendi sampeyan bisa tuku? lan ing rega cukup ?.

  45. Dear Mr. Geofumadas, aku duwe loro promo 3 karo windows CE, aku pengin nginstal ArcPad nanging wis ora mungkin, aku nganggep yen kanggo sistem peratur, bisa ngganti sistem operasi, umpamane kanggo windows mobile.
    Salam lan padha lungaa.

  46. Hi, Leonardo.

    CE ora dianjurake ing wektu iki, iki minangka komputer sing lawas banget, aku ngerti yen isih nganggo Windows CE. Kasus MM6 minangka pilihan sing luwih apik amarga wis mbukak ing Windows 6, lan akeh masalah sing ora dirungokake sadurunge.

    Saiki, yen sampeyan pengin nggunakake loro, rong MM6 ora bisa digunakake kanggo sampeyan, amarga tim kasebut ora bisa dadi dhasar, mung rover. Yen sampeyan pengin sijine minangka basis sampeyan kudu nggunakake MobileMapper Pro, Promark3 utawa Mobile Mapper 100.

    Minangka mung nggunakake siji lan nggawe koreksi nganggo data Rinex, aja ngarep-arep akurasi gedhe. MM6 sanajan nganggo data saka tim Promark3 sing makarya ing wilayah kerja sing padha menehi akurat radial sing mlaku kanggo meter 1.30. Dadi akurasi kanthi dhasar sing cedhak bakal ana ndhuwur.

  47. Best regards, komentar apik menehi orientasi apik.
    Aku manggon ing Kolombia lan aku kepengin nduwe GPS kanggo pakaryan survey, pilihan kasebut yaiku Map map ce utawa MM6, pitakon kaya mangkene, kanggo karya postprocessing loro tim dibutuhake, siji minangka dhasar lan liyane minangka mobile utawa aku mung bisa Tuku siji kanthi antena Beacon lan panjaluk file rinex saka pangkalan sing cedhak, yen mangkono, apa bakal dadi jarak maksimal bisa digunakake saka pangkalan. Thanks kanggo bantuan sampeyan, terus.

  48. Greetings, pisanan aku matur nuwun kanggo nggawe blog iki amarga aku wis migunani aku duwe MM6, masalah pisanan aku duwe iku aku mung katon ing pemetaan mobile rong pilihan ing menu, gratis lan Unit ing DGPS ora katon lan sing tindakake minangka data mentah etc, aku kaya ngerti ak masalah iki lan nyinkronake amarga komputer nanging ora ngerti carane ngatur MM6 kanggo nyambung menyang Internet, aku duwe modem seluler nirkabel utawa telpon seluler, Aku bakal appreciate yen matur kula carane nindakake aktivitas iki wiwit Aku civil engineer lan aku kudu nggawe survey tanah lan aku kaya kanggo ngliwati dhataran karo piranti, pangestune

  49. Pak. Geofumadas, salam sejati, aku nulis sampeyan saka Kolombia.
    Aku duwe 6 mobile mapper magellan GPS lan aku duwe masalah kanggo ngatur ing cara sing ngidini kula bisa mlaku ing koordinat datar utawa persegi dowo. Aku wis ngetutake instruksi nanging ora menehi apa sing perlu kanggo Kolombia. Aku seneng banget yen sampeyan bisa mbantu aku ing babagan iki. Dadi saiki aku ora duwe masalah karo nggarap koordinat geografis utawa kanthi post-processing. nanging ana wektu nalika aku kudu nggarap rencana koordinat. Matur nuwun

  50. Iku loro tim beda. Triton mung browser, ora nggawa Windows mobile, mula ora ndhukung Arcpad.

    Ujian kasebut kanggo telung meter, dene mm6 ndhukung postproceso njupuk presisi cedhak utawa kurang saka meter.

  51. Bentenipun karakteristik lan spesifikasi wonten ing antawis pemetaan mobile 6 lan 2000 triton, sampeyan saged nginstal software 8 arc pad kanggo piranti kedhokteran

  52. Aku nyuwun pangapunten kanggo nginstal ActiveSync, nanging ing disk aku ora bisa nemokake MobileMapping.

    Apa sampeyan bisa njlèntrèhake apa sing kudu dilakoni. Aku kudu nggunakake ing lemah

    Thanks Ing.

  53. Hello, ing kothak disk, sampeyan kudu nginstal ActiveSync, banjur sambungake piranti menyang PC, lan kanthi cara kasebut nginstal MobielMapping sing teka ing disk.

    Uga ing kothak kasebut ana dokumen sing nduweni katerangan babar pisan lan kode aktivasi proses kirim.

    Yen kanca sampeyan tuku piranti ing toko, anyar, kabeh kudu teka.

  54. Hello, ing kothak disk, sampeyan kudu nginstal ActiveSync, banjur sambungake piranti menyang PC, lan kanthi cara kasebut nginstal MobielMapping sing teka ing disk.

    Iku saka sawetara versi sing mung nerangake sistem ing basa Inggris.

  55. Salam saka Kolombia. Aku duwe masalah serius, Aku wis entuk MobileMapper 6, liwat kanca ing Amerika Serikat, pisanan teka Sistem Operasi ing Inggris, kode kanggo kirim-proses, ora idea lan top off Aku ora ndeleng aplikasi Métode Seluler.

    Apa sampeyan bisa nggoleki kula?, Aku kudu lulus menyang Spanyol lan bisa kanggo njupuk data ing lapangan. Aku tansah kerja karo Pro MobileMapper lan beda banget.

    Gracias

  56. Masalah ora kanggo ngundhuh data. Masalah muncul nalika miwiti pemetaan seluler kanggo ndhaftar entitas anyar ing .map ing lapisan ... ora bisa dilakoni amarga GPS ora menehi informasi ing layar. Apa pracaya yen sampeyan disambungake menyang PC? Apa sampeyan bisa nangkep data GPS sing disambungake menyang PC?

  57. Aku ora ngerti, bakal dadi masalah port. Sampeyan uga bisa ndownload data kanthi ngilangi memori SD

  58. USB Yen sampeyan nginstal ActiveSync ... lan kerjane (amarga cara nginstal software ing GPS).

  59. Lan kepiye carane nyambungake peralatan kasebut? usb? apa sampeyan nginstal ActiveSync?

  60. Kanca sing apik ... sawise nginstal pemetaan ponsel lan mapper mobile saiki (loro kasebut ing gps) lan kantor 6 mapper mobile (ing PC), aku banjur metodologi. Nanging, nalika pemetaan ponsel diwiwiti, pesen ing ngisor iki katon: "Ora bisa nyambung menyang GPS". Apa tegese lan kepiye ngrampungake masalah kasebut amarga aku durung bisa nangkep data.
    Aku appreciate your kind help and I congratulate you for your work.

  61. Bener, ninggalake mamang sampeyan ing kene, kanggo ndeleng apa sing bisa mbantu

  62. Aku bakal ngucapke matur nuwun kanggo nggabungake ing situs iki amarga aku mung entuk map mapps pps mapperpressess XMUMX lan aku duwe akeh keraguan babagan panggunaan abradesco bisa ndhukung aku matur nuwun

  63. Salam sejahtera saka Honduras, kanggo program semaput sing apik kanggo saben dina kanggo nambah hubungan, sinau ilmu, lan karya.

    Berkah saka dhuwur kanggo kabeh

  64. Ayo ndeleng.
    Sifat saka file .map duwe sistem sing padha karo file wangun sing lagi diunggahake?

    Apa sampeyan kalebu .prj?

    Biasane sistem ngrebut: telung file file wujud: .shp, .dbf, .shx lan uga .prj sing ngemot ramalan kasebut. Banjur .drw sing aku ora eling babagan.

  65. Halo ... Aku pengin mbukak sawetara SHP saka macem-macem wilayah geografis sing daktemokake dhewe ... nalika ndherek proses kasebut ngirim pesen sing ujar "Sampeyan ora bisa nambah lapisan. Sistem koordinasi lapisan kasebut ora cocog karo pilihan saka peta aktif. »Nanging aku NATE manawa aku ana ing sistem koordinat lan ramalan sing bener, aku bakal ngormati bantuan kasebut .. Aku miwiti nggunakake GPS iki nanging meh nggunakake ArcPad . Aku mikir iki luwih gampang ... AKU TANPA ngerti
    regards
    Tavo

  66. Salam Antonio, paling apik yen informasi wis dadi sampeyan.

  67. Kanggo Pak Geofumadas ora ana pratandha yen kita kudu ngilangi topi kita nalika rinci informasi lan data riset liyane sing gedhe lan apik tumrap kabeh, amarga kaca sampeyan wis rampung banget, terus lan nambah.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.