Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih lan referensi profesional kanggo kamajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospasial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar kanthi judhul "Ing Edisi Konsep MikroStasi , saiki kasedhiya ing print Kene lan minangka buku elektronik ing www.ebook.bentley.com

 

Kumpulan telung volume fokus kanggo ngembangake pemahaman dhasar babagan dhasar MicroStation lan ngetutake pendekatan langkah demi langkah sing kalebu latihan lan conto-conto nyata karo ilustrasi. Publikasi kasebut menehi instruksi marang para pamiarsa babagan cara nggunakake dhasar desain 2D MicroStation lan dadi landhesan kanggo sinau majeng. Seri kasebut bisa ditemokake ing Amazon Kindle (volume I, II, lan III) lan Apple (volume I, II, lan III). Seri buku dadi alat pembelajaran sing kuat lan pandhuan referensi cepet kanggo siswa, pamula, lan praktisi.

 Seri buku nggambarake mupangat nggunakake CONNECT Edition lan ngrembug babagan fitur MicroStation CONNECT Edition, kalebu kapabilitas CAD anyar lan kekuwatane lan fleksibilitas kanggo ndeleng kanthi akurat, model, dokumen, lan nggambarake desain kaya informasi saka kabeh jinis lan timbangan. . Edisi MicroStation CONNECT kanggo para profesional sing ngupayakake disiplin babagan proyek infrastruktur kanthi macem-macem jinis.

 "Kita seneng nawakake judhul Pressley Institut Bentley sing wis suwe iki, sing bakal mbantu para insinyur nggawe kabisat akeh ing produktivitas nalika nggarap MicroStation. Pakar saka Bentley, Samir Haque, Smrutirekha Mahapatra, lan Shaylesh Lunawat nyawiji pengalaman lan piwulang sing sinau kanggo nulis telung volume iki. Aku ngarepake kabeh pamaca saka seri iki bakal bisa nambah keprigelan MicroStation Sambungake Edition lan ningkatake karier kanthi set buku iki. " Vinayak Trivedi, Wakil Presiden lan Direktur Global, Bentley Institute

 Volume I ditujukan kanggo pangguna sing kudu ngerti dhasar piranti lunak lan nerangake cara ngatur lingkungan gambar. Volume II nuntun pamiarsa babagan proses nggawe barang lan modifikasi barang kanthi nggunakake macem-macem kapabilitas. Volume III ngenalake alur kerja lanjutan kayata nggawe lan nyelehake sel, nggambar anotasi, setting referensi, komposisi sheet, lan nyithak.

 

Sobre el autor

Samir haque
Samir Haque minangka insinyur lan ilmuwan kanthi gelar biologi, biokimia, teknik listrik lan fisik. Dheweke miwiti ing CAD minangka peneliti ing UCLA, ing ngendi dheweke nggunakake MicroStation kanggo ngrancang bagean 3D kanggo eksperimen ing penerbangan angkasa kanggo sinau fisika otot lan enjin otot. Haque uga nggunakake piranti lunak kanggo map otak ing 3D ing Institut Riset Brain. Sajrone 23 taun kepungkur karo Bentley, Haque wis nglatih pangguna ewu pangguna ing MicroStation lan wis nulis sawetara manual ing piranti lunak kasebut. Haque saiki ngawasi pembangunan PowerPlatform, mimpin tim manajemen produk lan jaminan kualitas.

 Wengi Lunawat

Shawatlesh Lunawat entuk gelar Sarjana Teknik saka Universitas Pune. Dheweke miwiti karir ing manufaktur peralatan pertahanan, sadurunge kerja ing Bentley wiwit taun 2008 nganti 2019 minangka manajer nulis teknis. Ing posisi kasebut, Lunawat tanggung jawab ngasilake macem-macem manual babagan MicroStation lan aplikasi Bentley liyane.

Smrutirekha Mahapatra
Smrutirekha Mahapatra melu Bentley ing taun 2016 minangka panulis teknis lan mimpin tim dokumentasi PowerPlatform. Sadurunge melu Bentley, Mahapatra minangka arsitek kanthi macem-macem perusahaan ing desain komplek industri, bangunan komersial, lan rumah sakit. Liwat karier arsitektur, dheweke nggunakake macem-macem alat CAD kanggo pangiriman proyek. Mahapatra entuk gelar AA kanggo manajemen energi saka Kirsch Center kanggo Studi Lingkungan.

 

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.