Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks ngethok lan referensi profesional kanggo kemajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar sing judhul "Ing Edisi Konsep MikroStasi , saiki kasedhiya ing print Kene lan minangka buku elektronik ing www.ebook.bentley.com

Set telung volume fokus kanggo ngembangake pemahaman dhasar MikroStation sing kuat lan ngetutake langkah demi langkah sing kalebu conto lan latihan nyata sing nyata. Pustaka kasebut mulang para pamaca babagan cara nggunakake dhasar desain 2G MicroStation lan layake dhasar kanggo sinau sing luwih maju. Seri kasebut bisa ditemokake ing Amazon Kindle (volume I, II, lan III) lan Apple (volume I, II, lan III). Seri buku kasebut minangka alat belajar sing kuat lan pandhuan referensi cepet kanggo para siswa, pamula, lan profesional praktek.

Seri buku nggambarake mupangat kanggo nggunakake Konsep Edisi lan ngrembug fitur saka MicroStation CONNECT Edition, kalebu kapabilitas CAD anyar lan kekuwatane lan keprigelan supaya bisa ndeleng, model, dokumen lan nggambarake desain sing kaya karo macem-macem jinis lan sisik. . MicroStation CONNECT Edition yaiku kanggo para profesional sing makarya ing kabeh disiplin ing proyek infrastruktur kanthi macem-macem jinis.

"Kita seneng nawakake judhul Pressley Institut Bentley sing wis suwe iki, sing bakal mbantu para insinyur nggawe kabisat akeh ing produktivitas nalika nggarap MicroStation. Pakar saka Bentley, Samir Haque, Smrutirekha Mahapatra, lan Shaylesh Lunawat nyawiji pengalaman lan piwulang sing sinau kanggo nulis telung volume iki. Aku ngarepake kabeh pamaca saka seri iki bakal bisa nambah keprigelan MicroStation Sambungake Edition lan ningkatake karier kanthi set buku iki. " Vinayak Trivedi, Wakil Presiden lan Direktur Global, Bentley Institute

Jilid I dimaksudake kanggo pangguna sing kudu ngerti dhasar piranti lunak lan nerangake carane nyetel lingkungan gambar. Jilid II nuntun para pamaca liwat proses nggawe unsur lan ngowahi unsur nggunakake macem-macem kapabilitas. Jilid III ngenalake alur kerja canggih kayata nggawe sel lan penempatan, nggambar anotasi, referensi referensi, komposisi lembar, lan cetak.

Sobre el autor

Samir haque
Samir Haque minangka insinyur lan ilmuwan kanthi gelar biologi, biokimia, teknik listrik lan fisik. Dheweke miwiti ing CAD minangka peneliti ing UCLA, ing ngendi dheweke nggunakake MicroStation kanggo ngrancang bagean 3D kanggo eksperimen ing penerbangan angkasa kanggo sinau fisika otot lan enjin otot. Haque uga nggunakake piranti lunak kanggo map otak ing 3D ing Institut Riset Brain. Sajrone 23 taun kepungkur karo Bentley, Haque wis nglatih pangguna ewu pangguna ing MicroStation lan wis nulis sawetara manual ing piranti lunak kasebut. Haque saiki ngawasi pembangunan PowerPlatform, mimpin tim manajemen produk lan jaminan kualitas.

Wengi Lunawat

Shawatlesh Lunawat entuk gelar Sarjana Teknik saka Universitas Pune. Dheweke miwiti karir ing manufaktur peralatan pertahanan, sadurunge kerja ing Bentley wiwit taun 2008 nganti 2019 minangka manajer nulis teknis. Ing posisi kasebut, Lunawat tanggung jawab ngasilake macem-macem manual babagan MicroStation lan aplikasi Bentley liyane.

Smrutirekha Mahapatra
Smrutirekha Mahapatra melu Bentley ing taun 2016 minangka panulis teknis lan mimpin tim dokumentasi PowerPlatform. Sadurunge melu Bentley, Mahapatra minangka arsitek kanthi macem-macem perusahaan ing desain komplek industri, bangunan komersial, lan rumah sakit. Liwat karier arsitektur, dheweke nggunakake macem-macem alat CAD kanggo pangiriman proyek. Mahapatra entuk gelar AA kanggo manajemen energi saka Kirsch Center kanggo Studi Lingkungan.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.