Yagene padha ngunjungi aku

Minangka kunjungan sukses, sing dianggep wong sing teka saka Google, lan tetep maca blog sak durunge, iki minangka 25 paling apik:

peta donya geofumadas [34]

Wong-wong mau,

  • 8 ana hubungane karo Google Earth
  • 6 ana hubungane karo ArcGIS
  • 4 gegandhengan karo AutoCAD
  • 2 ana hubungane karo Microstation
  • 1 ana hubungane karo Manifold
  • Sisih beda-beda ing antarane kartografi, topografi, lan liya-liyané yaiku kombinasi antarane

Babagan asal-usul pengunjung, iki minangka 10 paling pinunjul:

  • Pisanan ana Google master, sing thanks kanggo mesin telusur dheweke wis dikirim kula meh 40% saka kunjungan
  • Liyane iku investasi sing digawe ing Google AdWords, sak wulan sing direncanakake, iki artine 20% sing ndadekake 60% saka Google.
  • Banjur Menéame, karo% 7, kanggo pos ing pesisir Panama.
  • Cartesia tegese meh 6%, sing sebabe iku worth gadhah blog ing Cartesianos
  • 5% teka kanthi langsung, pengunjung sing manut.
  • Apa Mibrújula Iku panggonan ing kono sing uga digebuki kula, lan senadyan isi ora ambigu, sampeyan ndeleng manawa mlebu ing posisi puncak.
  • Jaringan sosial sing paling penting, sing bisa dideleng Constrct, sanajan uga mikir babagan BlogUrbanismo, Blogcatalog, lan Blogalaxia
  • Antara mesin pencari Microsoft lan Yahoo tekan% 3.
  • Lan ing kene uga forum saka Gabriel Ortiz, ing ngendi aku pungkasane njaluk supaya sawetara pengunjung nanggapi rawan sing matine.

peta donya geofumadas [42]

Iki digunakake Google Analytics, nggunakake statistik saka sasi 10 ing ngendi aku duwe data.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.